3 4 aydır geçmeyen kaşıntım var ve 4 kere cildiyeye gittim kimi kurdelen diyor kimi uyuz ilacı veriyor fakat fayda etmedi ailemde kimsede yok ama erkek arkadaşımda kaşınmaya başladı aynı yerlerde yaralarımız var. Araştırıyorum ve uyuz olduğumuzu düşünüyorum tedaviler yanıt vermiyor ne yapabiliriz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uyuz değil strenden olur bendede arada deslotin kullandım geçirdi cildiyeler yanıltıyor ınsanı stres kullandıgın krem vs alerjı yapar olur normal
Ama sevgilimde de var aynıları ve durmadan kaşınıyoruz ama ne onun ailesinde ne de benimkinde var
Uyuz olsaydınız bulasırdı çevrenizdekilere stres yapmıssınız ikinizde dedıgım hapı sevgilinde sende kullan
Onura denemekten zarar gelmez
Aynen öyle ayrıca kaşıma içinden berrak su gibi şeyler cıkarsa elini direkt yıka ben sıkıyodum onu yapma dagıtılıyo o zaman bulaştığı yerdende cıkıyo
Teşekkürler
Kanka Zona olabilir, acile git zonadan şüpheleniyorum de hasta geçmişini de anlat.
Baktımda hayır böyle bir şey değil
Güleceksin ama bir fikrim var küveti doldur içinde bir kaç saat yat, boğulsunlar, sonuçta böcekler.
Onun yerine denize girmem daha mantıklı 😂🤷🏽♀️
Evet ama bir kaç saat çıkma
Uyuz böceklerinin de bizim gibi nefes alıp vermeleri gerekiyor değil mi?
Deri içinde yaşıyorlar
Eninde sonunda oksijenleri bitmeyecek mi?
Bu Bende de Oldu AŞIRI STRES Yaptım
Çok Kısa Sürede Bu Çıktı...
Ama Antalya’da yaşıyorum ve uyuz salgını ile ilgili bir şeyler de görmeye başladım
Peki Hiç biriyle ilişkiye girdin mi Ondan Geçmişte Olabilir
Hayır hiçbir cinsel geçmişim yok
Öpüşme var mı
Peki STRES Yaptın Mı
Eğer Yaptıysan Kesin Stresten Dua Et içine Hastalık Vermemiş Dışına Hastalık Vurmuş 😋😋
Sadece erkek arkadaşımla. Zaten 1 yıldır beraberiz
Ya ondan sana ya da senden ona geçmiş
Bana da Kız Arkadaşımdan Geçmişti
Bizim burada şifalı su var Kaşıntıyı geçiriyor
Orası neresi
Sivas
Uyuz çermiği derler köyde su
Kargolar mısın
Köyde değilimki
Bununla ilgili bitkisel Setler var. .
Adı ne diye geçiyor
Genel karışım yapıyorlar diye biliyorum.
Sabun tozu
İşe yarar mı dersin
Dene derim
doktora gitmeni öneririm
Gittim verdiği her şeyi kullandım fayda etmiyor
baska doktora git farklı uzman bakısı önemli
4 farklı doktora gittim
daha uzmanını ara demek bir sorun var üniversite hastanelerine git arastırma yapsınlar
Doktora git
4 kere gittiğimi belirttim zaten
Başka bir bölüme git demek istedim ama
Uyuz ne