Tatil & Seyahat Balayı için önerileriniz var mı? Gizembeyza Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ağustosta gidilecek maddi olarak çok zorlamasını istemiyorum Güncellemeler+1 yıl Şehir otel olarak önerilerinizi alabilirim Güncellemeler+1 yıl Karadeniz'de yaşıyoruz Balayı için önerileriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Balayı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Obirbeyefendii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 72% +1 yıl Düşündüğünüz yer tam olarak nasıl olmalı? Denize yakın mı, yoksa tarihi olarak zengin yerler mi 0 1 Yorumla Gizembeyza +1 yıl Dinlenmek istiyorum denize yakın olsa iyi olur tabi gittiğim şehri de gezicem Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Tatil yapmak istiyorsanız mecbur kesenin ağzını biraz açmanız gerekir tabi pansiyon tarzı bi yerde idare ederiz derseniz bu değişir 0 0 Yorumla
zeyneo_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Alanya da güzel ve günlüğü uygun otellere bakabilirsin 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gidin güzel bi butik otele gezin dolaşın bol bol 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Maddi durum ne kadar nasıl bir ortam istiyorsun 0 2 Yorumla Gizembeyza +1 yıl 15 bin olarak konuştuk ama piyasa nasıl bilmiyorum Yorumla uslanma +1 yıl 15bine 3 gün anca Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Ne kadar bütçe var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Düşündüğünüz yer tam olarak nasıl olmalı? Denize yakın mı, yoksa tarihi olarak zengin yerler mi
Dinlenmek istiyorum denize yakın olsa iyi olur tabi gittiğim şehri de gezicem
Tatil yapmak istiyorsanız mecbur kesenin ağzını biraz açmanız gerekir tabi pansiyon tarzı bi yerde idare ederiz derseniz bu değişir
Alanya da güzel ve günlüğü uygun otellere bakabilirsin
Maddi olarak zorlamayacaksa olmaz
Gidin güzel bi butik otele gezin dolaşın bol bol
Maddi durum ne kadar nasıl bir ortam istiyorsun
15 bin olarak konuştuk ama piyasa nasıl bilmiyorum
15bine 3 gün anca
Tatil köyleri tercih edebilirsin
Ne kadar bütçe var
Avrupa'ya gelin
ETS turdan bak