Merhaba
2 yıldan beri genital bölgemde sivilce, irin benzeri şişlikler var. İçerisini patlattığımda kıl çıkıyor ve kanıyor. Aynı zamanda kıl dönmesi veya batması gözlemliyorum. Başlarda bu kadar fazla değildi.
Bir süre önce nişanlıma bulaştı. Ona maymun çiçeği tanısı koyuldu ve geçti. Ben çekindiğim ve geçeceğini düşündüğüm için doktora gitmemiştim. Bulaştıktan sonra bulaşıcı olduğunu anlayınca tedirgin oldum. 3 ay kadar önce hastaneye gittim. Gittiğimde, follikulit teşhisi koyuldu. *Kıl kökü iltihabı. Hekim herhangi bir test yapmadı. Sadece bakarak tanı koydu. Fitohydro, fucidin krem ve antibakteriyel sabun reçete edildi. Ancak bir faydasını görmedim. (şu an nişanlımla farklı şehirdeyiz. Onun gittiği hastane farklı ona da test yapılmadı)
Önceden genital bölgemde ve göğüs kenarlarında yayılma gösterirken şimdi tüm vücuduma yayıldı. Hafif kaşıntı yapıyor. Uyuz, hpv, frengi birçok şeyden şüphelenmeye başladım. Bulunduğum il küçük. Test yaptırmak istediğimde ( kültür antibiyogram, diğerleri yokmuş zaten) doktorun onayı gerekli deniliyor. Seyahat etmeme engel durumlar var. madem sadece bakılarak tanı koyuluyor. Burdan bilgisi olan birinin yanıtını da almak istiyorum.
Not: Linklediğim resimler +18 ve absürt durumda, hassasiyetiniz varsa bakmayınız..
Gözlemlediğim semptom ve sağlık durumumla ilgili bazı bilgiler;
- 1-Baş ağrısı ve halsizlik
- 2-Farklı zaman dilimlerinde yapılan ağda sonrasında vücudun farklı bölgelerinde türemesi. Örneğin birkaç ay önce yüz ve boyundaki tüyler alındığında sivilce benzeri oluşumlar, başka bir zaman diliminde yapılan ağda sonrası bacaklarda ve koltuk altında türemesi
- *En son hiç tüy almadığım bölgelerde de çıktı. Omuz, kolun üst kısmı
- 3- Her zaman yayılıyor hiç geçtiğini görmedim.
- 4- Ağrılı ve kaşıntılı şisikler. Tüyü cımbızla çekerken kanıyor ve muhtemelen ilk o şekilde yayıldı.
- 5- Kolonyağı, kantoron yağı, limon denedim faydasız. Kolonyağı sonrası karın bölgesinde ağrı oluyor.
- 6- Birkaç yıl önce insülin direnci ve vitamin eksikliği çıkmıştı yani bağışıklığım elverişli olabilir.
- 7- Kilo var ve uyku düzenim yok.
- 8- Ağda ve cımbız kullanıyorum. 3- 4 yıl önce jilet kullanırdım artık nadir kullanıyorum.
- 9-Bu hastalıktan sonra ağda yaptırmaya bile çekinir oldum.
- 10- Son 2 yıl içerisinde hamam, sıcak termal suya birkaç defa gittim. hastalığın ne olduğunu bilmiyorum ama bunu tetikliyor olabilir.
- 11- 25 yaşındayım.
Partnerim, ebafit hap veya gripin, kaya tuzu su ve limon karışımından bahsetti. Çok düzenli olmasa da onları da denedim sonuçsuz..
Resim:
https://www.hizliresim.com/8ov0grm
https://www.hizliresim.com/gofghpj

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar