Para & Ekonomi Yazaki çalışanları bakabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yazakide haftasonu çalışılıyor mu cumartesi günü? Yoksa tatil mi cumartesi Yazaki çalışanları bakabilir mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ferhatben19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hangisi gemlik mi mudanya mı 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Mudanya Yorumla ferhatben19 +1 yıl vardiyalı sistem haftasonu var ve sendikalı gemlik daha iyi bak Yorumla Soran +1 yıl Mudanya sendika li. Gemlik degil Yorumla ferhatben19 +1 yıl sendikaya geçecek gemlik ben hergün ordayım biliyorum orayı Yorumla Soran +1 yıl Gemlik cok uzak bana. Mudanya iyi😊 Yorumla Soran +1 yıl 3 vardiyali mi yazaki Yorumla ferhatben19 +1 yıl ev nerde senin:// Yorumla ferhatben19 +1 yıl evet 3 vardiya Yorumla Soran +1 yıl Yıldırim Yorumla ferhatben19 +1 yıl oooo demirtasi bilir misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ferhatben19 +1 yıl hadi çık dışarı şu saatte :/ Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla ferhatben19 +1 yıl cik dışarı alayım seni ve doğru kent meydanına:/ Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 niyeee. Ya bu vardiya sistemi nasil oluyo anlatır mısın 3 vardiyayi bana Yorumla ferhatben19 +1 yıl arabada anlatsam olmaz mı 😁 Yorumla Soran +1 yıl Neyse iyi gecrler Yorumla ferhatben19 +1 yıl sen var ya tam sopaliksin ha 3 vardiya gece 00-08 08-16 16-24 şeklinde ve her hafta bir geri gelir değişir yani vardı ya you understand Yorumla ferhatben19 +1 yıl yıldırımdan gemlik e servis var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hangisi gemlik mi mudanya mı
Mudanya
vardiyalı sistem haftasonu var ve sendikalı gemlik daha iyi bak
Mudanya sendika li. Gemlik degil
sendikaya geçecek gemlik ben hergün ordayım biliyorum orayı
Gemlik cok uzak bana. Mudanya iyi😊
3 vardiyali mi yazaki
ev nerde senin://
evet 3 vardiya
Yıldırim
oooo demirtasi bilir misin
Evet
hadi çık dışarı şu saatte :/
Anlamadım
cik dışarı alayım seni ve doğru kent meydanına:/
😂😂😂 niyeee. Ya bu vardiya sistemi nasil oluyo anlatır mısın 3 vardiyayi bana
arabada anlatsam olmaz mı 😁
Neyse iyi gecrler
sen var ya tam sopaliksin ha 3 vardiya gece 00-08 08-16 16-24 şeklinde ve her hafta bir geri gelir değişir yani vardı ya you understand
yıldırımdan gemlik e servis var