Doğumdan sonra daha mı kolay kilo alınıyor çocuğumu iki yıl emzirdim sütten kesince daha çok kilo aldım zaten kilo almaya meyilliyim ama hiçbir zaman bu kadar hızlı kilo almadım 100 kiloydum hamile kaldığımda
Eşimin yengeleri emzirirken daha çok kilo alırsın dediler canları sıkılınca beni kilomla vurdular emzirirken daha mı çok kilo alınır
Hayattan bezmiş bir insanım kilolarımdan dolayı mutsuzum doğum yaptığım için bile pişmanım hormonlarım alt üst oldu özellikle de doğumdan sonra aşırı hızlı kilo aldım tamam her zaman yemek yemeyi seven bir insandım hareketsiz bir insandim ama hayatımın hiçbir döneminde bu kadar hızlı kilo almadım zaten hareketsiz ve yemek yemeyi seven kişiler bu durumdan vazgeçmeyince doğumdan sonra aşırı kilo alıyor hormonlar değişiyor kilo almak kolaylaşıyor keşke anne olmasaydım çok yoruldum bezginim hayat enerjim yok zayıflayacağıma dair umudum yok kimse beni görmesin istiyorum
eşim beni hamile bırakmaya çalışıyor bu psikolojiyle bu ayı yogi halimle hamile kalamam yine aynı şeyleri yaşarım hormonlarım değişir daha kolay kilo alırım kilo almam kolay olur ben hamile kalmak istemiyorum hormonlarımın yine değişmesini istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer