Diyet yapıyorum, saat ikide yedim.
beşte somon yiyeceğim
Diyet yapıyorum, saat ikide yedim.
beşte somon yiyeceğim
İnsan vücudunu dinlemeli, boş ver buradakileri. Şeker diyorlarsa da inanma bu doğal şeker olduğu için zararı yok. Vitamin ve mineral almak için de gerekli. Günde en az 2-3 porsiyon meyve öneriliyor. Seninki de 2 porsiyon. Yani rahat ol. Ben mesela şimdi 1 kase kuru meyve yedim, geberteyim ben o zaman kendimi😅
İyi diyetler☺️
Çok üzülmüştüm durduk yere şeker yüklendim diye, üstelik dün cheat meal günümdü o seneple bugün fire vermeden devam etmeliydim.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı 🥰
Üzülme, vücudunun ihtiyacı varmış demek ki. Buradakilere kalsa ya aç kalacağız ya da etobur olacağız. Canın istediği an ye yeme atakları geçirirsin yoksa. Ben de 21 kilo verdim. Şu anda da almaya çalışıyorum🥲İkimiz de başarırırz umarım.
Aynen, tam gaz devam et
Aa tebrik ederim, bu farkındalıkla sağlıklı bir biçimde kilo alacağını ümit ediyorum. Antrenör esliginde kas ile kilo da alabilirsin.
21 kilo nasıl verdin, tüyo var mı ki 🙈
Umarım alabilirim. Ben şekeri ve abur cuburu kestim öncelikle. Kardiyo da yap mutlaka,15 dakika da olsa ayır ve yap. Faydasını çok gördüm. Ben ekmek ve türevlerini de yemiyordum ama sen ye bence. Saglıksızmış çünkü. Bol bol sebze tabi ki. Ayrıca balık yerdim ben kırmızı et sevmiyorum çünkü. Onun da faydası oldu bence. En önemlisi spor ama. Çok yediğinde bile sporla yakabilirsin cünkü. Bu yüzden spor yap
Cevap
6Cevap
Portakal ve elmada fruktoz var bunun yerine çorba içsen daha çok kilo verirsin.
Ara öğünüm dışarıya denk geldi, dikkat ederim artık ama cok mu yüksek kalori oldu bu
Pek anladığımdan değil diyet yapan biri değilim ama meyvede fazla şeker var ondan dedim
değil, bu arada ben de elma ve portakal yedim :D biraz da kuru üzüm
Afiyet olsun. Şekerliler diye korkuyorum ya
kalorilerine baktın mı?
hayır
Az ya ne fazlası ye can boğazdan gelir
ara öğün arkadaşlar
Kime ne soruyorum ben de ya. Ye amca sen kebabını pideni tamam.
fazla somon var mı abla:)
Haha var gel :)
Allah razı olsun.)))
nereye geleyim ablam::) yanında içeceğimi ben getiririm sen zahmet etme
Şeker bombası olmuş
Kilo aldırır mı ki bozmak üzereydim bozmamak için meyve yiyeyim dedim, elmam yeşildi
aralıklı oruç mu öneriyorsun? on bir bucukta ekmeksiz haslanmıs yumurta, maydnz, 2 salatalık ile kahvalti yaptim. meyveleri de ikide yedim
tamam teşekkür ederim
Çok az
Ara öğün olarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?