Teşekkür ederim aralıklı orucu bende düşünüyorum ama çok uyuduğum için ve metabolizmam yavaş olduğu az kilo veriyorum buda benim şevkimi kırıyor pes ediyorum
idman yapmana hem gerek var hem gerek yok gibi bir şey aslında ama etkili yani ben ona benzer bir diyet denemiştim kendi kendime 10 kilo vermiştim 1.5 ayda
ben genelde yürüyüş yaptım onun dışında idman yapmadım sabah kahvaltısı falan yok tatlı yok şeker yok caya bile şeker yok yani o derece akşam 6 olmadan ya da o saatlere yakın bir akşam yemeği onuda çok fazla yemiyordum ben sonra her aciktigimda su içip duruyordum midemi kuculttum bu şekilde
Nasıl fazla değil insan içine çıkmaya utanıyorum fil gibiyim boyum 1.68 sanki herkes bana bakıyo acıyo gibi o yüzden her işimi akşam yaparım karanlıkta da ha göründüğümü düşünüyorum kendimi saklamaya çalışıyorum ilaç alıcaksam nöbetçi eczaneden akşam alıyorum o kadar çok takıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
önce metobolizmayı hızlandırmak lazım su çok tüketmek karbonhidratı azaltmak tatlı şeylerden uzak durmak ve ek olarak spor destegi ile saglıklı olur
İradem sıfır ilaçlarda uyku yapıyor sene olmuş 2023 çay kür hap bişey icat edilmedimi ya ben o tür şeyler bekliyodum kesin garanti
aralıklı oruc ve spor en hızlısı 8 saat düzenli düzgün beslen 16 saat ac kal günde 1 ile 1.3 saat spor 1 ay 7-8 kilo gider.
Teşekkür ederim aralıklı orucu bende düşünüyorum ama çok uyuduğum için ve metabolizmam yavaş olduğu az kilo veriyorum buda benim şevkimi kırıyor pes ediyorum
uyku odün vereceksin bol kalorili gıdalardan uzak durman lazım Şu an boy kilo ? nasıl
Boy 168
Kilo 84 ama
Ekim ayında 73 düm 1 sene önce 63 yani çok hızlı aldım
Simdi ekimdeki kilona azim istikrarla 1.5 ay gelirsin ama 62-63 ideal diyet ile spor sart beslenmeni degistirmen lazim
en kızlı zayıflama yöntemi oruç tutmak daha hızlı erime saglarsin
Ramazanda tuttum iftardan sahura kardio yaptım ip atladım hırs yaptım zıplaya zıplaya ayağımı incittim 1 ay mola verdim baktım ayağım düzelmiyor doktara gittik meğer kırılmış acı eşiğim ne kadar yüksekse 3 ay alçıda kaldı verdiğim kiloyu geri aldım
idman yapmana hem gerek var hem gerek yok gibi bir şey aslında ama etkili yani ben ona benzer bir diyet denemiştim kendi kendime 10 kilo vermiştim 1.5 ayda
Süper o diyeti benimle paylaşırmısın rica etsem
ben genelde yürüyüş yaptım onun dışında idman yapmadım sabah kahvaltısı falan yok tatlı yok şeker yok caya bile şeker yok yani o derece akşam 6 olmadan ya da o saatlere yakın bir akşam yemeği onuda çok fazla yemiyordum ben sonra her aciktigimda su içip duruyordum midemi kuculttum bu şekilde
Teşekkür ederim
rica ederim
Karbonatlı su yap bir çay kaşığı karbonat suyun içine at günlük hep onu tüket mesela 2 litre su içiyorsun hepsine kat tuvalete çıkarıyor
Birde Tarçın çok etkili tarçınlı sütü tüket günde 1-2 kere tüket karıştır iç
Az önce bir kupa türk kahvesine tarçın ve hindistan cevizi yağı koydum hem enerji versin hem yağ yaksın diye
Karbonatlı suyu deneyeceğim çok teşekkür ederim
O da etkili olur
Su diyeti. Sağlıksız mı? evet ama şok bir diyet istiyorsan.
Fazlasıyla seks yapmak
Daha ablan siftah yapmadı be gülüm
Onun için kilo alıyorsun
Antidepresanlardan ve çok uyumaktan kilo alıyorum mutsuzluğumu yiyerek bastırıyorum kilo aldıkça daha çok depresyona giriyorum
O zaman yememeye bakmalısın ki ve spor yapabilirsin
İşte iradem sıfır
Her gece söz veriyorum
Yarın spor salonuna yazılıp düzgün beslenicem diye olmuyor olmuyor olmuyor
Bugün spor salonuna yazılıcam eğer yine üşenip uyumazsam
Kaç kilosun
63 kiloydum 84 de çıktım
Fazla değilmiş ama bir an önce eski salığını düşünmen lazım
Nasıl fazla değil insan içine çıkmaya utanıyorum fil gibiyim boyum 1.68 sanki herkes bana bakıyo acıyo gibi o yüzden her işimi akşam yaparım karanlıkta da ha göründüğümü düşünüyorum kendimi saklamaya çalışıyorum ilaç alıcaksam nöbetçi eczaneden akşam alıyorum o kadar çok takıyorum
O zaman boğazınu tut
Tutsamda olmuyor sabit kilomda kalıyorum yakmak için ya ilaç ya çay ya kür ya da bişey lazım ya da enerjim olacak full koşucam 3 saat
Önce yürüyüş
Bugün spor salonuna yazılıcam bakalım
Önce sen kendini spora alıştır bıkmamak için
Bence yavaş yavaş aheste aheste ver
Hiç tahammülüm sabrım yok yaşım 29 insanlardan kaçmaktan utanmaktan bıktım yoruldum
Bence sağlık için acele etme insanlardan kaçacak bir durum da yok
Utanıyorum ya bu yaşta bıngıl bıngıl hoş değil
Olsun ya takma kafana acele etme sen utanılacak bir şey yapmadın sonuçta
Teşekkür ederim
Rica ederim
Az ye çok sıc 😂
Aşkolsun
Ama öyle guzum başka nasıl vericen kiloyu 😐
Sana ders vereyim
Ciddiyse lütfen alayım dalga geçeceksen kendinide benide yorma
Yok ciddiyim gerçekten dediklerimi uygulaman gerek
Xper seviyem mesaj göndermek için yeterli değilmiş ne demek istiyo anlamadım ama daha bi kaç saat önce açtım uygulamayı
Anliyorum mesaj atamıyorum bende aynı yeni levent atmak gerekiyor nasıl konuşmaz peki ya