Sebebi belli olan bir şey. Olmaması için de o hislerden uzak olmam gerek. Fakat mümkün değil. Bu sıkıntılı durum için yapmam gereken ne var
Yaşayan var mı
Sebebi belli olan bir şey. Olmaması için de o hislerden uzak olmam gerek. Fakat mümkün değil. Bu sıkıntılı durum için yapmam gereken ne var
Yaşayan var mı
Mutlivitamin kullan ya da destekleyici gıdalar ya da protein bazlı beslen spor yap endorfin hormonun artsın iliskin varsa yüklen erkek arkadaşına pozitif enerji depola daha ne diim
Bence bunun için stresi azaltmayı denemelisin. yani seni üzen ya da seni stresli yapan hangi durum var ise bence bundan kurtulmayı dene. bir de az uyuyorsan yeterli kadar uyumayı dene vücut uykusuz kaldığı zaman da üşüyor yani bunu bende yaşıyorum ara sıra bu yüzden de sağlıklı olman için önce uykunu düzelt zaten düzgün ise söylediğim gibi stresi azaltacak şeyler yapmayı deneyin.
Bunların dışında bence spor yapmak yazı yazmak kitap okumak bunlarda sana son derece faydalı gelebilecek şeyler bence
yani dışarı çık temiz hava al yemek yap arkadaşların ile konuş sana iyi gelen şeyleri yap ve kimse için de üzülme yani umursamaz olmayı dene başarabilirsen
Cevap
9Cevap
Kendine faydalı bir şey duymak istiyorsan söylüyorum buradaki yorumları boş ver bir doktora görün gerçekten iyi geliyor.
Şimdi bişi dicem, çok bilmiş gibi yazıyon diyecen. 😂 çare anti depresan
Sinir harbine bagli parkinson rahatsizligi olabilir
stresli bir hayatın var galiba, stresten uzak olman gerekiyor. bir psikiyatriste görünsen iyi olur
Bende de var o
Üzüldüğüm ya da korktuğum zaman. Üşüyorum ateşleniyorum gücüm kalmıyor
Anksiyete bu, antidepresan tek çare
Sarılmamız lazım bence 😅
Düşünmemeye çalış
Kendine çok yüklenme
Üzülme stres yapma
Sarılıp tedavi etmem lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?