Güncellemeler
+1 yıl
Önerdiğiniz uygulamalar var mı bu arada, yardımcı olacak veya ytde takip ettiğiniz sayfalar, ayh çok ayrıntı var sorry
Gençler ve kendini genç hissedenler; selamlar sevgiler gönderiyorum öncelikle. Ben hareketli bir hayattan full hareketsiz bir hayata geçiş yaptım ve birkaç ayda 10 kg üstünde bir artış yaşadım. Sağlıklı bir durum değil bu yüzden size sormak istedim. Spor salonuna gitmek sizce şart mı eğer öyleyse hangi daldan başlamak lazım pilates, fitness vs? Veya evde hangi aletleri alıpta spor yapmalıyım ki vücudumu sıkılaştırabileyim? Ve son olarak hastaneye gidip diyet listesi falan almak istemiyorum okulda çalışma listesi alır gibi, uyacağımı da sanmıyorum. Bu yüzden diyet niyetine nasıl bir yol izlemeliyim? Kesinlikle şunu yap veya bunu yapma dediğiniz neler var? Güzel yorumlarınızı bekliyorum sevgiyle kalın 🥹 (not: sadece zayıflamak değil vücut şekillendirme ve sıkılaştırma amacıyla başlıyorum)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En hızlı ve sağlıklı zayıflama yöntemi kesinlikle spor ve bilinçli diyet
Zayıflamak için kesinlikle mide botoksu yaptırma
Valla çok yardımcı oldun Allah razı olsun
Ben 120 kg dan 80 kg düştüm
Zayıflamak istiyor isen kesinlikle şunu yapacaksın. Önce kendine söz vereceksin. Spor salonuna yazilacaksin veya kendine program yapacaksın. Spor salonuna gider isen hocalar sana program yazar. Kendim yapacağım diyor isen de tavsiye olarak soyleyim. Her sabah en az 45 dakika yürüyüş yap. Kahvaltı yürüyüş öncesi olsun. Kahvaltı da dereotu roka ve salatalık benzeri şeyler tüket. Öğlenleri çok a bir şey pirinç pilavı laba şekil de tuzsuz olacak tavuk haşlama veya kızartma yağsız akşamları 6 dan önce yemek sonra sade kahve yine en az bir saat spor ve düzenli uyku
Teşekkürler, özellikle bu durumdan geçmiş kişilerin tavsiyesi benim için kıymetli. Sağlıklı günler dilerim ;)
Spor salonu tavsiyem. Ama fitnes yanına bir de kardio olması için kickboks benzeri bir spor daha ekle
Tamamdır 👌
Diyet yapma sadece az ve tez ye her gün yürü en az 10 bin adım at ve başaracağına inan ben 90 kilodan 40 kiloya düştüm böyle
Sadece yürüyerek mi gitti kilolar yoksa yaptığın başka şeyler de var mıydı
Kısaca hareketsiz kalmadım hep hareket ettim oturuken bile egzersiz yaptım
Umarım aynı istikrarı gösterebilirim, teşekkürler yorumunuz için ❤️
Rica ederim kendine güven başarabilirsin 😘♥️
Diyetisyen şart maalesef
Siskoo