26 yasindayim terazi burcum bir kere nisanlandim ayrildim ben ama nedense hic evlilik düsünmüyorum bir konustum oglan var ama söyle birsey var hic iliskiye isteyim yok evliliye isteyim kalmadi cok uzagim böyle seylere artik neden böyle oldum bende bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Millet şimdi damar yapacak ama boş
Seni iyi hissettirecek birine denk gelmemiş sin sadece
Ben teraziyim eski nisanlim kovaydi simdi konustum erkekde aslan burcu ve cok kiskanc herseye burnunu sokuyor dedimki sen benim kocam degilsin nisanlimda degilsin ben senin kapindada degilim anamin babamin evindeyim bana neden karisiyorsun?
Onun burcla alakası yok senin üzerinde üstünlük kurmaya çalışmış izin verirsen dönüşün olmaz
Aynen iste izin vermedim icin
Kafayi yiyior
Sizin ilişki de ilerisi olmaz bence sen rahat bıraksın diyorsun o da bırakmam diyor kısacası
Aynen
Bildiğim tek şey var seni anlamayan la yola çıkmayacak sin
Ben 20 yaşadım aha bende de yok, ben de akrebim hayatta yaşama isteği yokki evlilik olsun
Bende aynısıyım
Evlenip boşanmış gibi hissediyorum hevesimi fazlasıyla aldım gerek yok
Cok sacma geliyor evlilik bana
Bide biri var ama evlenmeyi istemiyorum cünkü cok kirildim sogutu kendinden
Herseyi yapacam diyor istedin sekilde olsun diyor ama ben istemiyorum bunaliyorum onu gördümde
Kendisi hem konya hemde 30 yasinda
Ben evlensem anca yurtdışından evlenirim
Öyle ne istersen yprumı herkes söylüyor
İş evlenene kadar sonra gerçek yüzü ortaya çıkıyor
Aynen
Saten ya nisanlilikta yara evlilikte benimkisi nisanlilikta cikti herseyi
ya da *
Simdide aslan burcu olan kisi beni cok bunaltiyor
Ben de Aslan burcuyum 😂
Allahim tam bas belasi
Cok kiskanc cok paranoyak sühpeci sinirlerim oynadi
Ama teraziyle Aslan zaten olmaz ki
Neden olmazki beni bilgilendirirmisin?
Tükenmişlik sendromu:)
Hadi ya
Hayat ışığın sönmüş hiç birseyden keyif almama durumu tedavi gerektiren bir durum bence ruh halin nasil bu duruma gelmiş sorgulanmalı
Insnalara artık güvenin kalmamış çünkü hemşerim
Aynen güvenemiyorum kimseye
Hiç evlenmeyen insnaların evli insnalara göre 10 yıl ila 15 yıl daha fazla yaşadığı kanıtlanmış bilimsel olarak yani evlenmek zorunda değilsin kendi başına güzel bir hayatta sürebilirsin
Sjvaslı kızlarrrı çok beğeniyorum süpersiniz 👍
Nasillarmi?
Nasilarmis
Çok tatlılar yaa konuştuğım vardı 1 kaçtane samimi insanlar bağlı eşinw
Hm evet öyle oluruz
Nye hm dedn😂 bide linidosu yüksek oluyorr
Neyi yüksek?
boş ver kanka
Libido
Depresyona girmişsin
Hayal kırıklığı
Evet hayal kiriklim cok oldu
Kolay değil bir nişan atmışsın. Seviyor muydun?
Eski nisanlimi?
Soruyorsun
Evet
18.12.2011den beri bide aile dostumuzun ogluydu
Bide cocuklumuz beraber gecti
Sevgi var mıydı
Benim vardi ama uzun hikaye iste baya uzun
Anlatsam yardimci olurmusun peki
Bu gece olduğu kadar
Anladim
Belki düzelir şu günlerde her gece dua et ve hayırlı ve mutluluk dile
Bak sana birkaç isim öneririm takip et bir aya harika biri olursun.
Evrim Balıkçı
Serpil Ciritçi
Gülis Özhan
Sanem Özcan
Ya eski nisanlima aile dostlu hemserilik var cocuklumuz hep beraber gecti boyu kisaydi onun kova burcu kendisi ve cok sinirliydi neyse biz 18.12.2011de tanistik konusmaya basladik 3 ay konustuk dediki ya dedi düsün sene bizim aileler konustumuzu duyorlar sonra düsün sene ben seni istemeye geliyormusum dedi sonra benim hisserimi anladi gitti arkadasimi sıkkıştırmış oda söylemis evet diye sonra bana geldi evet dedim sonra bu ee aileler tanisiyor dedi nolacak dedi seven insan savasir dedim aile düsünmez dedi sonra bejimle konusmayi kesti heme daha önce her yerde sürekli karsilasiyorduk sonra bu gitti 3 ay bir kizla cikti sonra altincayda 3 bucuk sene onunla cikti kiz buna küfür edip ayrilmis sonra bana mesaj atiyor diyorki bulusalimi bende dedim ben hastanede yatiyorum ediyorum sürekli dua ediyorum sürekli hic uyamazdim aglamaktan gözlerim sisiyordu artik sürekli üzüntüden hastalanip hastaneye yatardim sonra bir kere geldi eee kiz arkadasin napiyor dedim aman o o* napim dedi bende dedimki simdimi anladin dedim ve dedim hem onunla cik sonra arkasindan küfür et dedim oldu dedim ee gercek yüzünü simdi gördüm onun dedi sonra iste bize geldik dedi aileler tanisiyor ediyor annesi hep sey dermis iste aileler tanisiyor sen birsey yaparsan o aile ile kötü olmak istemiyorum demis o yüzden uzak durmus bana yalan geliyor seven insan yapmaz sonra iste gitti birdaha hic yazmadi taki kardesinin dügününde gördü beni ama hic yazmadi bana mayistan onbirincaya kadar 2019 kadar sonra bana yazdi 6.11.2019 bana yazdi 4 saat boyunca yazmadim her yerden yazdi bana cevap vermedim sonra verdim cevapi sonra efendim dedim nummarasini yazdi bana konustuk iste calisiyormusun okuyormusun dedi yok dedim evdeyim dedim sonra öyle böyle
derken bulusalimi dedi bende bulustum konustuk iste sonra kabul etim yilbasi partisi vardi orada icmisdi beni ariyor iste bitti dedim birdaha beni arama dedim sakin dedim 1 gün boyunca besimde kosturdum sonra affetmedim onu sonra affetim onu sonra evlenme teklifi yapti bana nisanlandik istemede oldu ama sonra 1 ay sonra nolduysa hersey Termine döndü hersey kötü oldu
Dengesiz ve kompleksli biri sanırım. Bence tekrar düşün ve söylediğim kişileri takip et inan faydasını görürsün.
Bana mazot doldurtu
Sonra kizlari takip ediyordu
Eski sevgilisinin ismi vardi galarisinde
Bana hakaret
Dalga gecme
Beni ezmeye calismasi
Sonra yeni 0 ev diyordum o gidiyordu 0 araba dügün takilarla araba alcakmis sonra abim yardim edecekti ev icin
Bana yaptiklarini duydu eti o yardimdida geri cekti sonra cikriydi yeme giderdik ucuzlarindan al pahali olmasin derdi
Elbise giyerdim ne o* gibi giyniyorsun diyordu
Doktora giderdim ne sürtüyorsun derdi yengeme giderdim ne sürtüyorsun disarda derdi sonra elini aliveros merkezinde tutmazdi biri bana bakti diye kavga eti orada tartisti resmen sinir olurdum
Bunu yapan eski nisanlim
Ve ne kiz gibi Trip atiyorsun dedim sen kimsin derdi bana kiz gibi Trip atiyorsun dersin dedi
Ve sen halen onu mu düşünüyorsun ⁉️
Telefonu hic susmazdi sürekli mesajlasiyordu sürekli tuvalete gidiyordu
Bence bitmesi hayırlı olmuş
Ben diyorumki benden ne istedi neden bana bu sekilde davrandi anlamiyorum
Cinsellik yaşadın mı bununla
Afedersin götü yere yakın olandan korkacaksın diye boşa dememişler
Normal evet ama öbür türlü hic olmadi evlenemden istiyordu ama hayir diyordum alsa annemin dualari korudu beni
Yani cok kez istiyordu ben hep hayir diyordum
Sonra iste senden bir cacik olmaz ya demisti nedemek istedini anlamadim hic birsey bildinde yok dedi cok degisik bir kizsin derdi
Neden sordun?
Sonuçta bunu yaşadığın için mi unutmuyorsun
Nasil yani
Olsaymış olmamış sorun yok unut gitsin
Birde burcuna değil insanlığına ve sevgisine bak bundan sonra
Ayrilirken diyorduki evlendikten sonra cocuk olduktan sonra degisirdim diyor
Ve kendisi konyali bir kizla nisanlandi
Değişim yok insanlar hep aynı
Hm anladim
soğuklardandır