Ölmek istiyorum ama aynı zamanda tedavi olsam düzelir miyim?

Merhaba ben 21 yaşındayım geçen sene gerilim tipi ile baş ağrısı çektiğim için lodux kullandım 6 ay kullandıktan sonra doz düşürterek bıraktım doktora da artık başımın ağrımadigini belirttim her şey güzel gidiyorken üni tatil oldu eve geldik ve deprem Kahramanmaraş depreminden sonra kalp çarpıntıları yaşamaya başladım İzmir de yaşıyorum acil servise gittim kafein tetiklemiş olabilir dedi bir de depremin etkilemiş olduğunu söyledi yani panik atak gibi bişey şimdi yaşadığım şeyler en küçük olaylara bile ağlıyorum kavanoz kırıldı mutfakta ve ben ağlamaya başladım bu son 3 haftadır böyle devam ediyor ağlamalarım son 1 hafta fakat konuşmada hızlı konuşmaya başladım ama yarım şekilde kelimeleri sanki unutuyorum unutkanlık başladı ve hareketlerim odaklanmam yavaşladı herkese bağırıp çağırıp kırıp incitiyorum sonra da pişman oluyorum ama elimde değil o an kaldiramadigimi yoruldugumu benimle tartışmamalarını dile getiriyorum aile içinde de çok huzurlu değilim küçük yaştan beri hep huzursuz bir ailede yaşamak zorunda kaldım keşke doğmamış olsaydım farkındayım Allah verdi bana bu canı ona isyan etmek istemiyorum ama istemeden de keşke bu ailede doğmasaydım diyorum ilacı bıraktığım için zaten bir depresyon sinirlilik belirtisi başlamış farkında değildim deprem de tetiklemiş oldu sizce ne yapmam gerekiyor nasıl mantıklı düşünebilirim katlanamıyorum ağlamaktan göğüs kafesim sıkışıyor sol kol altım ağrıyor.

Ölmek istiyorum ama aynı zamanda tedavi olsam düzelir miyim?