1 senedir renkli lens kullanıyorum. Göz rengim eskiden siyaha yakındı su an kahveye döndü ve farklı açılmalar var. Lensten kaynaklı olabilir mi ve normal mi?

1 senedir renkli lens kullanıyorum. Göz rengim eskiden siyaha yakındı su an kahveye döndü ve farklı açılmalar var. Lensten kaynaklı olabilir mi ve normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soyulmuş ya da lensten bi katman yapışmış gibi duruyor. Lensi kullanman gerekenden uzun süre mi kullandın?
lens 3 aylık öncekinde unutup 5 ay kullanmışım fark edince hemen aldım yenisini ama öyle zarar verir mi ya
Ben gözlük kullanıyorum. O yüzden hakim değilim ama sanki göz bebeğinin yanları soyulmuş ya da lensten bi parça gözünde kalmış gibi gözüküyor
gözlerim bozuk degil görmemde sıkıntı yok cok sükür sadece iste güzellik ugruna bazı seyler… umarım bir sey yoktur ya dediginden bi ürperdim doktora gitsem iyi olacak tesekkür ederim
Ah be sırf görüntü için değer miydi? Neyse umarım sorun yoktur. Ertelemeden en kısa zamanda doktora git ama. Rica ederim, iyi geceler
maalesef değmiyor ama günümüzde güzel/yakışıklıysan varsın yoksa değer görmüyorsun artık. iyi geceler :)
Evet dış görünüşe önem veren bi çoğunluk var ama bence ortak noktaların olması, konuşabilmek daha önemli 🙂
Biraz daha takmaya devam edersen Superman gibi gözünden işin kılıcı çıkarırsın
Lensle alakalı olabilir de, bi göz doktoruna görün bence
Lens bakımı yapıyor musun
kirpiklerin biraz benimkine benziyor kdkgf
hakskslsnls kirpiklerimiz güzel o zaman
Benimkini zaten hep begendiler erkegiz ve kiz gibi kirpiklerimiz oldugu icin cocukluktan beri lafi gecmistir fdgkdfg boyle uzun uzun bide kendiliginden bi kivrik bi kivrik dogal hali gorecen asik olursun benim bile hosuma gidiyor vallahi fdjgdfkgkd
jsjsksnslsn evett cogu insanın kirpigi öyle degil özellikle erkeklerinki daha hos oluyor genelde kızlardan. benimki makyajdan dolayı azaldı eskiden daha gürdü uzundu :( sanslıyıız
Valla saka gibi ben bide sabahlari uyandigimda sac taraf gibi kirpik bakimi yapiyom boyle aynanin karsisinda iyice yaklasiyom duzlestiriyom bazen birbirine giriyorlar ne bilim yamuk cikan oluyor gucsuz olan goruyom hafif cekmemle kopuyor zaten, kuru yaprak gibi dusun aynen oyle. Yilanlarin deri yeniler gibi resmen kirpik yeniliyom boyle..
Bazen de gozume giriyor onunla ugrasiyom dkfgkdf
jabsjsnslsns yok artık ilk kez kirpik bakımı yapan bi erkek görüyorum lshslsnslsn
Tarar* olacakti dkdkdk
Vallahi diyorum ya uzun olunca boyle oluyor iste o da bakim istiyor😂😂parmagimla boyle kaldiriyom sekil falan veriyom dkdkdk
Nerelisin apla
Esrarengiz Esrarengiz