Bebeğim 7 bucuk aylık ve göz rengi böyle. Sizce bu ne renk arkadaşlar ve değişir mi? Ailemizde hic renkli gözlü yok.

Değişiyor 8-10 yaşında bile değişen gördüm bizzat kardeşimin gri idi şu an kahverengi benim yeşil idi şu an kahverengi kaldı ki ailede annem ve anneannem hariç hemen herkes renkli babam renkli gözlü dedelerim babaannem eenkli ama bize denk gelmemiş 😂
Kuzenlerimin biri ise ilginç şekilde kahveden yeşile döndü babası renkli gözlü bu ihtimal de var
Gercekten cok sasirdim cok ilginc kahveden yesle donmesi 😅
Dimi hadi diğerini duyduk 😂
Zamanla değişir, koyulasır. Fotosunun yarısı bile bal bal❤️ Maşallah, Allah bagıslasın, bahtı güzel olsun
maşallah, benim yerime öp onu... sağlığı sıhhati yerinde olsun da, göz rengi mesele değil...
teşekkür ederim.
Mavi kalmaz yeşile ordan kahveye döner zamanla ama küçük operasyonlarla mavi kalabilir
Nasil bir operasyonla mavi kalabilir?
Gözde melanin denen bir madde var bu madde az oldukça göz rengi kırmızı eflatun kehribar mavi yeşil kahve koyu kahve siyah oluyo operasyonla ta ta ta lazer atıyo melanini yakıp azaltıyo böylece renk zamanla tekrar maviye dönüyo ve kalıcı bişey bu
Ne zamandir var bu operasyon ben ilk defa duyuyorum bildiginiz yapan bir yer var mı
Yapan biyer net bilgim yok ama bikaç yıldır var yapılıyo
Cevap
9Cevap
Yeşile döner benimkide böyleymiş 2 yasa kadar sonra yeşil oldu
Zamanla degisir. Her bebek boyle doguyo. 1 yasina dogru oturur
Değişebiliyor. Benim de değişti. Mavi gozleri maşallah..
Bence mavi evet açılır açık mavi olur tenkli kalır gözleri yani
Mavi. Degisede bilir degismeyede bilir. Genelde genlerden kaynaklaniyor
Bnmki kucukken maviymis simdi kahve yani degisiyo😂
Gördüğüm en tatlı göz. mavi siyah karışık renkler çok hoş ya Allah'ım.
İlk doğanlar öyle oluyor zamanı var daha
Ya bacım nazar değecek ben korktum şimdi
Yaa maşallah değişir 😍
kahverengiye döner bence
Ilerde döner
Maşallah subhanallah
Maviiii
Daha belli olmaz
Lacivert
Allah bağışlasın
degisir
Bu net rengi