Zayıflamak istiyorum ama bu aralar spor yapmak istemiyorum çok fazla yedimin de farkına vardım hemde biraz tok tutsun diye almayı düşünüyorum karşıma çıkıp duruyordu herbalife biraz araştırdım işe yarayan kişiler gördüm sizce almalı miyim işe yarıyor mu kullan varsa bilgi verebilir mi?
Kilo verme prensibini öğrenip, sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz daha iyi bence.
Herbalife içeriğini bilmiyorum eskiden bir arkadaşım kullanmıştı seneler önce eğer aynı ürünse hatırladığım kadarıyla. O da bir süre etkisi görmüştü ama bıraktıktan sonra sonuç aynı.
Ödem attırıcı gibi bir ürün olabilir, içeriğini bilmiyorum tabi varsayım yapıyorum.
Spor yapıp, yediklerinize dikkat etmek her zaman daha iyi sonuç verir.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyetisyene gidiyordum en uygunu 250 tl veriyordum yeme içme derken 1000 tl buluyordu ama artık spor yapmak istemiyorum zaten fazladan 10 kilom kaldi
Kilolar sadece sayı ne kilolar var 60 kilo olup yagli görünürken 80 kilo olup da fit olanlar işte bu sporun eseri :)
1 ayda 10 kilo vermen çok feci zor. Ödem attırıcı şeyler yani yeşillik vs yiyebilir ve bol su içebilirsin onun dışında günlük en az 2000 kaloriden fazla açik cıkarman gerek ayda 10 kilo için yani ödem olmadığı sürece ayda 10 kilo gerçek kilodan vermek istiyorsan imkansız.
Ama dediğim gibi ödem ve su vardır vücudunda onları da atmaya calış o zaman belki de 10 kilo vermene gerek kalmaz
Zaten bende ödem var ödem olduğu için şiş gözüküyorum biraz sabah kalktimda karnim dümdüz ama birşeyler yiyince karbonhiratlı şeyler karnım şişiyor bende biliyorum ama sadece biraz şişlik gitsin diye almayi düşünüyorum ama güvenemedim de bi sormak istedim
Gittim diyetisyene ama güzel gidiyordu ilk haftalarda 2 3 kilo arası veriyordum sonra diyetisyenim bütün motivasyonumu bozdu ben 1 ay içinde 10 kilo vermem lazim acil olduğu için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kilo verme prensibini öğrenip, sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz daha iyi bence.
Herbalife içeriğini bilmiyorum eskiden bir arkadaşım kullanmıştı seneler önce eğer aynı ürünse hatırladığım kadarıyla. O da bir süre etkisi görmüştü ama bıraktıktan sonra sonuç aynı.
Ödem attırıcı gibi bir ürün olabilir, içeriğini bilmiyorum tabi varsayım yapıyorum.
Spor yapıp, yediklerinize dikkat etmek her zaman daha iyi sonuç verir.
Diyetisyene gidiyordum en uygunu 250 tl veriyordum yeme içme derken 1000 tl buluyordu ama artık spor yapmak istemiyorum zaten fazladan 10 kilom kaldi
Sizin bileceğiniz iş sağlıklı beslenmek veya kalori takibi yapmak için diyetisyene ihtiyaç yok.
Spor yapmayı da kilo vermek için değil de kas kütlesinı arttirip ya oranını düşürmek maksadıyla yapmak her zaman daha iyidir.
Tartı saymaktansa aynadaki görüntü her zaman daha önemli.
Umarım istediğinizi elde edersiniz.
Bende öyle düşünüyorum bi arada tartiya bakmadan yapmak istedim ama diyetisyenim bütün moralimi bozdu iyi bir diyetisyen de değildi
Kendim tarti alıp başlamayı düşünüyorum ama ben 1 ayda 10 kilo vermem lazım acil bir şekilde o yüzden
Kilolar sadece sayı ne kilolar var 60 kilo olup yagli görünürken 80 kilo olup da fit olanlar işte bu sporun eseri :)
1 ayda 10 kilo vermen çok feci zor. Ödem attırıcı şeyler yani yeşillik vs yiyebilir ve bol su içebilirsin onun dışında günlük en az 2000 kaloriden fazla açik cıkarman gerek ayda 10 kilo için yani ödem olmadığı sürece ayda 10 kilo gerçek kilodan vermek istiyorsan imkansız.
Ama dediğim gibi ödem ve su vardır vücudunda onları da atmaya calış o zaman belki de 10 kilo vermene gerek kalmaz
Zaten bende ödem var ödem olduğu için şiş gözüküyorum biraz sabah kalktimda karnim dümdüz ama birşeyler yiyince karbonhiratlı şeyler karnım şişiyor bende biliyorum ama sadece biraz şişlik gitsin diye almayi düşünüyorum ama güvenemedim de bi sormak istedim
İstıyorsan dene yapacak bir şey yok çünkü 10 kilo veremezsin 😅
yarasada senin bence bunu kullanmanı gerektiricek kilon yok gibi duruyo profil fotondan
10 kilo fazlam var yaza kadar vermem lazım
tamam bunun fiyatıda 2 bin civarı diye biliyorum. Bunu alma israf olur. Günlük bir saat cardio ve beslenmeni düzenlersek çok rahat veririsin.
açda kalmazsın zaten beslenmeni düzenlersek eğer açlıktan korkuyosan
Isw yariyor ama biraktigin a hizla kilo aliyorsun omrunun sonuna kadarda kullanamiyacagina gore daha saglikli ypllardan kilo vermeni öneririm
Kolay yoldan kilo verdim için olabilir ama bıraktıktan sonra arada tatli felan tüketmeyi düşünüyorum spor yapmaya başlarım o zaman herhalde
Spor yap ve diyetisyene git
Gittim diyetisyene ama güzel gidiyordu ilk haftalarda 2 3 kilo arası veriyordum sonra diyetisyenim bütün motivasyonumu bozdu ben 1 ay içinde 10 kilo vermem lazim acil olduğu için
10 çok