Bunu kullanıp kilo veren oldumu benım 1 ay içinde en az 5 kilo vermem lazım ama bu ara cok iştahlıyım engel olamıyorum kendime buna başladım bununla ne kadar veririm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
3 günlük kabak detoksu yap ben şu an 2. günümdeyim , vucüdun zaten kilo oranın bir kısmı ödemdir attıgında rahat 2/3 kilo gidecek hem proteinden uzak değil hem sağlıklı ben doktor kontrolünde yapıyorum
sabah 2 haslanms yumurta bir küp beyaz peynir biraz maydonoz yumurtana pul biber ekebilirsin
öğlen ve aksam kabak yiyoruz
bir öğün iki orta oy kabak yani bir gün için 4adet rendele sık suyunu az tavada asla yag koyma pişir soguyunca o öğünü ayır içine dere otu koyuyorum ben yogurt pul biber ve bir kaç tane ceviz bu kadar aksam da aynısını yapacaksın bol su iç ve aksam 7 den sonra yeme meyve bile
bu detoksta çay kahve sekersiz serbest acıkırsan kı acıkmıyorsun yarım olmak üzere iki ceşit meyve yiyebilirsin
3 gün aynı tekrar :))
1 ayda 5 kiloyu farkı ve sağlıklı bir şekilde verebilirsin. Böyle şeylere gerek yok bence...
Öğün atlamalısın ve atladigin her öğünde iştah kesici şeyler yemen gerek. Hiç abartısız söylüyorum 2 haftada 70 kg iken 5.5 kg aldım sonra spor felan yapamaz olunca 6 günde geri verdim. Sabah kahvaltiyi iyi yapıp öğlen gofretle çikolatayla geciriyordum aksam da sadece sebze veya çorba yiyip yatıyordum. Tavsiye ederim.
Böbrek safra karaciğer senin için önemli değil ise buyur kullan. Okulunu okumuş bir abi dedi dersin sorana
Cevap
6Cevap
yemeği kesersen olur var bir iki tanıdıgım
Para tuzağındayken başka bir bok değil bunlar. Herşey azimdir.
bir ara kullandım. Açlıktan uyuyamıyordum. Kilo falan da vermedim.
Sağlıklı besleneceksin aksini yapıp az yersen yağdan kilo vermezssin bu senin protein ihtiyacını karşılamıyorsa kastan verirsin yağdan değil
Bıraktigin anda verdiklerinden fazlasini geri alirsin
Mide bulantisida yapabiliyor
İçtim an yapıyo bir
Yapar o korkma ama yanliz yemwklerini kusturuyosa ozaman birakmani tavsiye ederim yasin kac
Hayır kusma olmuyo 20 yaşındayım
Kac kilosun bikac sey dha sorucam. ama bunlar sahsina ozel. olucagi icin genelden yazmim
Bilginiz var galiba bu konuda
Dr um
İştahını açıyordur bu
Ne açıyo ne kapıyo doyurmuyo zaten
Kardeşim kullandı bir dönem işe yarıyordu...
Kullanmadım işe yararsa bana da söyle
Söylerim işe yarayan gördüm ama
Annem kullanıyor
İşe yaradımı ne kadar verdı
110 kiloydu 77 oldu
Oha cok iyi ne kadar sürede verdi biraz detaylı anlatirmisin rica etsem
1 senede verdi, ama sporda baya yapıyordu, suyunu tam içiyordu.
O herbalife satan kişide devamlı takip ediyordu ne yedin ne içtin diye oda destekledi baya o şekilde verdi
Sağlıksız ürünler kimyasaş
Az yeg iste
Demeyle olmuyo bu ara cok iştahım var doymuyorum resmen
yağ tutmuş
Ney tutmus
göbeğin yağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar