Yani normalin disinda Stress, yalniz hissi, icindeki bir bosluk, sorunlar vs den dolayi olusan bir aclik. Genellikle daha cok kalorili seyler o bosluk hissini doldurma amacli ama arkasindan gelen pismanlik hissi Bir anlik mutlulugu aramak gibi birsey o an mutlu olup sonra pisman oluyorsun
Kendime ettigimi bilmiyorum ben evet neyse biraz bence duyarli olmaya calisin insanlar ne yüzünden böyle oluyor neden böyle hassas birseyi tanimadigi insanlara sorma ihticayi duyuyuyor veya neden kimseyle paylasmiyor cünkü böyle dalga gecilmekden korkuyor sonra kendine zarar veriyor bir düsünün illa insanlarin bacaklari kesilmeso felc olmasi yürüyememesi lazim degil kötü bir durumda olmasi icin
Kilolu olsamda cok tatli bir kizim seviliyorum ama öyle yakin bir arkadasim yok yani vardida artik yok herkes kendi menfatinin pesinde zaten büyük ihtimalle onlarda almazlar yargilanmak kötü ben insanlara hep gülerim yardim ederim mutlu ve güclü gözükürüm onlarda kimse ihtiyacimin olmadigini düsünür bende aynen yalniz yasiyorum herseyi kendim hallediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygusal yemekmi? O nasıl oluyor
Yani normalin disinda
Stress, yalniz hissi, icindeki bir bosluk, sorunlar vs den dolayi olusan bir aclik.
Genellikle daha cok kalorili seyler o bosluk hissini doldurma amacli ama arkasindan gelen pismanlik hissi
Bir anlik mutlulugu aramak gibi birsey o an mutlu olup sonra pisman oluyorsun
Sen açsın 😂
Sizi anlıyorum ama gerçekten stres delinin o şey herşeye yol açıyor o yüzden mutlu olmaya çalış benim gibi
Mutluyum zaten de iste o an düsünemiyorsun
Canın sıkılıyor diye devamlı yemek içmek şart değildir bence doğrumu ben de yanlızım ailem uzakta demekki benim ölmem lazım
Benim de öyle ama bu can sıkıntısından degil Neyse önemli degil
Peki neyden bu?
Anlattim yaa
Icinde bosluk oluyor ne yapcan bilemiyorsun kendine zarar da veremiyorsun en basitinden yemek yiyorsun o anki üzüntünü gidermek icin
Vallahi pes 😂sen kaç kilosun merak ediyorum
99
Gülme komik degil
160 boyun var ise bu kilo size çok
Yazık güzelliğine gerçekten az yemek ye kalbin duracak Allah göstermesin
169 durudurmaya calisiyorum iste ama bazen zor ki bende oturup 24 saat yemiyorum ve yemek istemiyorum hatta tiksiniyorum
Ben sizi anlıyorum gerçekten bunun için yemek değilde sebze tüketin
Kilomu duyunca siz mi oldum:) tesekkür ederim merak etme senide yemem
Olmadı yersin 😂kilonuz beni korkutmuyor sadece kendinize edersiniz 180 boyum var benim 80 kg her şey yolunda çalışıyorum gayet mutluyum
Kendime ettigimi bilmiyorum ben evet neyse biraz bence duyarli olmaya calisin insanlar ne yüzünden böyle oluyor neden böyle hassas birseyi tanimadigi insanlara sorma ihticayi duyuyuyor veya neden kimseyle paylasmiyor cünkü böyle dalga gecilmekden korkuyor sonra kendine zarar veriyor bir düsünün illa insanlarin bacaklari kesilmeso felc olmasi yürüyememesi lazim degil kötü bir durumda olmasi icin
Ben sizi mutlu etmeye çalışıyorum sadece özür dilerim
Sorun degil aliskinim zaten herseyi icime atarak kendim mücadele etmekden bunlar
Herşeyi içini atarsan olmaz yanlış her zaman olan size olur arkadaşınız yokmu?
Kilolu olsamda cok tatli bir kizim seviliyorum ama öyle yakin bir arkadasim yok yani vardida artik yok herkes kendi menfatinin pesinde zaten büyük ihtimalle onlarda almazlar yargilanmak kötü ben insanlara hep gülerim yardim ederim mutlu ve güclü gözükürüm onlarda kimse ihtiyacimin olmadigini düsünür bende aynen yalniz yasiyorum herseyi kendim hallediyorum
Çok iyi kalpli sin belli
Sagol neyse daha fazla mesgul etmeyelim tesekkür ederim
Rica ediyorum hoşçakal
Yemiyerek
Vay canina öyle kolaymiymis
Evet kolay kafada bitiyor iş
Bitiremiyorum demek
Bitirmen gerek canım
Ok