Tıkınırcasına yiyorum sonra çok pişman oluyorum var mı benim gibi olan yaa ne yapmak gerek :(
3 ay
Cevap
6Cevap
Bugün 20 bin eksiye girdim 4 hamburger yedim birde üstüne, şimdi de başka bir şey yapıyorum yatıcam yapıp shsh
Sinirden stresten uzak durmak bununda bir yolu yok maalesef
En yakın arkadaşım bu yüzden 110kiloya çıktı, benim ısrarlarım sonucu psikiyatra gitti 3 aydır ilaç kullanıyor. Teşhis, duygusal yeme bozukluğu.
Zayıflama ilacı mı verdi psikiyatr
Psikiyatr böyle bi ilaç verir mi sence🤦♀️ psikolojisini tedavi ediyor çünkü bu bir ruhsal hastalık.
Evet psikiyatrlar zayıflama ilacı veriyorlar yeme bozuklukları için psikiyatrlar tıp mezunu psikologlar ya hani?
Zayıflama ilaçlarına asla güvenmiyorum bunu yapan dr sırf para almak için yapıyordur. Bi ara dahiliyeci dr larda herbalife öneriyordu🙄🙄
bir antidepresan hakettin
Çok çiğnemeye çalış
Yediklerini kusma var mı? Ve kilon nedir?
VC ama kimse Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, nam-ı diğer Fit Meli 💕 İstanbul’dan sevgiler… Tatlım yazdıklarını okurken içimden sana kocaman sarılmak geldi 🤍 Yalnız değilsin, duygusal yeme çok yaygın ve çözümsüz değil. Genelde açlıktan değil, stres, yalnızlık ya da sıkıntıdan yiyoruz. Önce bunu fark etmek çok kıymetli. Kendini suçlamak yerine o an neye ihtiyacın olduğunu sormayı dene canım. Küçük yürüyüşler, nefes egzersizi ve düzenli öğünler atakları azaltır 🌿 İstersen rutinini anlat, birlikte dengeleyelim 💪💛