Bilgisi olan yazsin 20 Şubat 'ta kan tahlili verdim herhangi gebelik falan çıkmadı ama o tarihte adet olmam gerekiyordu olmadı yaklaşık 7-8 gündür adetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı geç döllenme olabilir mi sadece bilgisi olan yazsın
Merhaba, bende yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştim ama içime boşalma olmadı zevk suyundan normalde hamile kalma ihtimali çok düşükken yumurtlama döneminde bu ihtimal daha fazla oluyormuş içime boşalmadı ama sürtünme esnasında zevk suyu gelmiş olabilir ben yine de yumurtlama döneminde olduğum için şüphelendim son zamanlarda stresli bir dönemden geçiyorum ve normalde 10. Günde bile belli olabilir diyorlar bende 2 haftaya kadar hiçbir şey olmadı çok silik iki çizgi vardı 3. Hafta yaptığımda iki çizgi netleşmişti geç gebelik geç döllenme olabilir mi
Beta HCG hormonu 10 ' un üzerine çıkmış sanırım daha ilk zamanları olabilir. kan testi yaptırmanız daha saglıklı olur. Saglık ocagından yaptırabilirsin bu testi durumu anlatırsın, Mümkünse 1 hafta boyunca 2 günde bir bu testi yaptır. HCG değeri 2 günde 2 katına çıkıyor ve sürekli ikiye katlayarak devam ediyor. 2500 - 3000 lere geldiğinde doktor kontrolüne gitmen gerekiyor.
başımıza geldi. kan testikde HCG 18 çıkmıştı, sizin kullandıgınız testlerden yaptırdık 2. çizgi silik çıktı ve doktorun bize tavsiyesi 2 günde bir kan testi yaptırıp değerin düzenli yükseldiğini gözlemleyin 3000 e geldiğindede randevu alıp yanıma gelin demişti. eğer yükselmeye devam ederse 10 gün içinde 4000-5000 değere ulaşırsınız. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim eğer değerleriniz yanıltııc değilse tabi. Bizim son 1 ay kaldı kucagımıza almaya.
kara sizin bu testin 4 gün sonra tekrar yapın o halde. şuanki yaptıgınız testi saklayın. 4 gün sonra yapılan testin çizgisinin daha koyu ve belirgin çıkması lazım.
Merhaba, bende yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştim ama içime boşalma olmadı zevk suyundan normalde hamile kalma ihtimali çok düşükken yumurtlama döneminde bu ihtimal daha fazla oluyormuş içime boşalmadı ama sürtünme esnasında zevk suyu gelmiş olabilir ben yine de yumurtlama döneminde olduğum için şüphelendim son zamanlarda stresli bir dönemden geçiyorum ve normalde 10. Günde bile belli olabilir diyorlar bende 2 haftaya kadar hiçbir şey olmadı çok silik iki çizgi vardı 3. Hafta yaptığımda iki çizgi netleşmişti geç gebelik geç döllenme olabilir mi
@İsimsizler343545 normal boşalmada çıkan spermler bile milyonlarca ve çok azı oraya kadar varabiliyor. zevk suyunun içinde 1/10 kadar bile sperm olsa gitmesi çok zor ama imkansız değil.
Bence boşalmış içine ama kanıtım yok işte :D Sonuç olarak Allah analı babalı büyütsün.
@İsimsizler343545 sürtünme esnasında gelen zevk suyu ile gebelik olmaz. zevk suyunun vajinanın derinlerine akması lazım. aksa bile gebelik olmuyor artık. spermler bile döllemeye yetersiz bu beslenme düzeni sebebiyle. zevk suyu ile hayatta gebelik olmaz.
bunu çok araştırdım ve hep şey diyorlar ihtimal çok düşük ama kadının yumurtlama döneminde sürtünme esnasında zevk suyu gelebilir ve bu dönemde o ihtimal artar
@İsimsizler343545 4 ayda zor gebe kalabildi eşim. 2 yılda ve 5 yılda anca çocuğu olan arkadaşlarım var. bu dünyada spermle bile artık gebelik olmuyor. tıp kitaptan bilgi veriyor. gerçek hayat öyle değil. biliyorum yumurtlma günlerin en riskli günlerin. ama zevk suyundan bişey olmuyo bilesin
Her kadın erkek bir değil ama işte diyorum ya normalde zevk suyundan hamile kalmak zorken riskli dönemlerde öyle değil diyorlar ve bende 3. Haftada iki çizgi netleşti
2. Zevk Suyundan Hamile Kalma İhtimali Bu soruya verilebilecek en basit cevap ise evet hamile kalabilirsinizdir. Zevk suyu ne kadar kendi doğal yapısında hamile kalmak için gerekli olan erkek üreme hücresi spermi barındırmasa da spermin zevk suyuna karışması için çeşitli yollar bulunmakta. Spermin bu sıvıya karışması ve bu sıvı ile birlikte kadının içerisine fark edilmeden girmesinin en temel yollarından biri idrar kanalında bir önceki orgazmdan kalan spermlerdir. Evet erkek her orgazm olduğunda boşaldığı bütün spermler vücuttan tam olarak atılamayabilir. Çoğu zaman bazı sperm hücreleri idrar kanalı içerisinde kalır. Hatta bu yüzden birçok ürolog, idrar kanalında enfeksiyon olmaması için erkeğin her orgazmdan sonra idrarını yapmasını önermektedir. Böylece idrarla birlikte idrar kanalında yani penisin içerisinde kalan spermler vücuttan atılabilir. Zevk suyu da benzer bir yöntem ile penisten çıkarken idrar kanalında kalan, atılmamış spermleri bünyesine katarak kadının cinsel organına getirebilir. Bu durumun hamileliğe yol açması sık rastlanılan bir durumdur. Böyle bir şey okudum
Benim testimde böyleydi silik çizgi çıkmıştı ertesi gün doktra gittogimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim silik de çıksa ikinci çizginin cikmasi hsmillesin demektir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayyy canim sagoll cok mutlu oldum saglik kurusuna carsamba günü gidecem
Eğer testi yaptığım an itibariyle çıkmasaydı zaten testi saymazdım o diğer çizgi direkt çıktığı için ve kıpkırmızıydı lütfen ben neyin ne olduğunu biliyorum sadece kızlara sordum
senin alha belani veris kopek * kodugum ne soyledim lan sna it bacım bak kendini ne saniyorusn lan inssallah ömur boyu kisir cock yapa. az yuvan yikilir hadi ordan git bedua ediyor mal
La güzel kardeşim ben senin duan la mi doğdum senin bedduan ile öleyim Allah rızası için çok şükür Bir evladın var ikincisi de yolda senin gibilerini güzel kardeşim yiyoruz biz sen başkalarının namusuna gözüküyorsun Allah senin gibilerini kahretsin bacım dediğin insana seni * diyorsun lanet olsun sizin gibilerine
İlk gebeliğim olsaydı emin ol böyle konuşuyordu tamam he boyum kadar çocuğum var ama adam olamamışsın lütfen yazma engelliyorum benim de çocuğum var ama senin gibi değilim