Sağlık Bu çizgi niye bu kadar geride? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arakadaslar cizgi tam c nin altinda olması mı gerekiyor yoksa boyleee olabiliyormu Bu çizgi niye bu kadar geride? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Üretim hatasıdır.. Sonucu etkileyeceğini sanmıyorum.. Emin değilseniz bir test daha yapabilirsiniz tabi.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Hamilelik bi geliyii bi gidiyii 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Yanlışlık olabilir bi tane daha al bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bunu gecen ay yapmistim bundan sonra regl oldumda bu ay 7 gun gecikti Yorumla Tosurdak +1 yıl 1 hafta içinde olmazsan tekrar yap Yorumla
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bune yshgjshshsh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlmadimki kdkdkdk Yorumla
EmreTandogan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Stok :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla EmreTandogan +1 yıl Yanlis cevap ya :( Yorumla
hxbjdhfhdjfjx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl kaymış biraz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorun oluyormu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üretim hatasıdır.. Sonucu etkileyeceğini sanmıyorum.. Emin değilseniz bir test daha yapabilirsiniz tabi.. Keyifli geceler..
Hamilelik bi geliyii bi gidiyii
Nasıl yani
Yanlışlık olabilir bi tane daha al bence
Ya bunu gecen ay yapmistim bundan sonra regl oldumda bu ay 7 gun gecikti
1 hafta içinde olmazsan tekrar yap
Ben çizgi göremiyorum ama..
Bune yshgjshshsh
Anlmadimki kdkdkdk
Stok :)
O ne demek
Yanlis cevap ya :(
Net belli değil