Gobegimin altindan asagi dogru inen boyle bir cizgi var (KIL DEGIL ALIYORUM ORAYI) hamilelik cizgisi olabilir mi? Daha once var miydi hatirlamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gobegimin altindan asagi dogru inen boyle bir cizgi var (KIL DEGIL ALIYORUM ORAYI) hamilelik cizgisi olabilir mi? Daha once var miydi hatirlamiyorum
Regl zamanı yaklaştığı zaman da hormona bağlı belirginleşebiliyor o çizgi. Chadwick Belirtisi diyoruz buna. Östrojen progesteronun en dengeli olduğu zamandır aslında. Endişe etmeyin şimdilik. Gözlemleyin. (Doktorum)
Zaten cok hafif belli belirsiz reglim de yeni bitti sayilir yani o zaman bir sorun yoktur tesekkur ederim 🙏🏻
Rica ederim.
Hocam bende de bugün başladı ilk defa gördüm gibi karnım şiş evet adetime 1 gün var ama 2gün önce biraz kan geldi ondan önce de 10 gün önce 2 gün üst üste kahverengi leke geldi
Yerleşme kanaması ile karıştırmayın. Geçmiş olsun.
Yok knk o bende de var çoğu kızda da oluyor dert etme ve beyaz tenli olunca böyle net gözüküyor sadece hamilelerde oluşacak bir şey değil ben 18 yaşındayım ama var
Tesekkurler askim ♥️
Cevap
52Cevap
regl zamanı oluyor genelde
Regl zamanı yaklaştığı zaman da hormona bağlı belirginleşebiliyor o çizgi. Chadwick Belirtisi diyoruz buna. Östrojen progesteronun en dengeli olduğu zamandır aslında. Endişe etmeyin şimdilik. Gözlemleyin. (Doktorum)
Hamilelik çizgisi felan değil. Anladığım kadarıyla şüpheli bir ilişkin olmuş erken gebelik testi al yap iyice için rahat etsin
Tesekkurler
Bilmiyorum ki pek böyle şeyleri. Fakat daha önce hiç ilişki yaşamamış kadınlarda da denk geldim o yüzden gebelikle ilgisi yokturdur bence. Bu arada boyun mu çok uzun yoksa göğüslerin mi çok küçük. Hiç şişkinlik yok yukarda
Govdem uzun
Ben hamile falan değilim. Bende de var o çizgi. Bir alakası olduğunu sanmıyorum
Tesekkurler
Hamilelikte çıkar bu çizgi ama altıncı aydan sonra çıkar. Bana kıl kökleri gibi geldi bana
Hayir kil kokleri yok agdayla kokten aliyorum killari zaten
Tamam kılları daha doğrusu tüyleri alıyosun. Ama o tüylerin tekrar çıktığı yerler işte. Kıl kökü demek kıl var demek değil. Tüylerin çıktığı yerler orası. Ağdayla almışsın ve yeni almış gibisin. Biraz kızarmış iz yapmış gibi duruyor
Hayir yeni almadim alali oluyor baya
Vala baya zum yaptım. Evet kızarma yok ama kıl kökü olduğuna çok eminim. Kıl var demiyorum. Tertemiz duruyor ama kökler var. Gebelik ihtimalin de mi var acaba
Surtunmeyle iliski oldu kiyafet vardi bilmiyorum bence degilimdir ya icimde korku var biraz
Sürtünmeyle ilişki olduysa çırılçıplak olsan bile hamile olamazsın. Ben kaç defa çırılçıplak sürtündüm. Adetinde gecikme mi var peki
Gecikme degilde biri 3 gun erken oldu digeri 7-8 gun gecikti
Yani sürtünmeden sonra iki kez adet oldun o zaman. Hamile olsaydın adet olmazdın ki. Rahat ol
Yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusundum ondan tedirgin oldum bide bazi arkadaslarim hamileyken de regl oluyor
Ne yerleşme kanaması ne de hamileyken regl dedikleri şey gerçek bir regle benzemez. Kısa sürer. Rengi açıktır vb. Reglin ne kadar sürüyo senin normalde
7 gun suruyo 4 gun surdu sonuncusunda
Peki bildiğin kanama gibi miydi. Renk ve yoğunluk olarak
Evet herzamanki gibiydi basta koyu kirmizi sonlara dogru kahverengi yani acik pembe vs degildi ama emin olamadim
Yok yok. Sıkıntı yapma. Regl olmuşsun işte. Zaten kıyafetli boşalmışsınız. Külot mu vardı sende
Evet ondada vardi bendede
E spermler sana bulaşmamış bile ☺️
Normalde hamilelerde öyle bir cizgi oluyor hamile olma ihtimalin var mı
Hayir değil hamilelik belirtisi boyle mi olur dur başkalarına iş çıkarma 😂
Evet olabilir ama o çizgi son aylar çıkar genelde ne alaka
Daha önce varmiydi hatırlamıyorum. Bu sözüne güldüm.. 🤭
yani yol tarifi gibi olmus hedef icin birde konum atarsan
Genetik yapıdanda olabilir. kıldan olduğunu hiç sanmıyorum. gayet düzgün prüzsüz vücudun var
7.5 aylik. hamileyim. benimde. boyle ama. senin regl. alakali olabilir ya test yapsan
Surtunmeyle iliski oldu kiyafet vardi bence degilimdir sizce?
Hamile kalınca mı oluşuyor o çizgi
tam rahmin bulunduğu yer. hormonların bir etkisi olabilir. yalnız bel niye oakdar ince kalçaya göre. spor mu.
Hayır tabi ki, ne alaka ayrıca, hamilelik testi yap çok şüphe ediyorsan veya hastaneye gidebilirsin. Nasıl iliski yaşadın
hiç şahit olmadığım ve ilk defa rastladığım bir bilgi...
Doğum yaptım demeyeceksin değil mi bu kadar harika bir vücuda rağmen 😱
Sezeryan olduysan olabilir daha önce böyle düz çizgi görmedim enteresan
Bakire değilsen hamilesin ozman yoksa bakire mısın ona göre
Askım neyle alıyorsun karnını?
Agdayla
🥲 tamam sağol
Neden ki nolduu 🥺
Beğendim. Ben ilk kez alıcam karnımı da neyle alsam diye düşünüyorum. Direkt lazer mi yaptırsam yoksa bu yaz için ağda mı yaptırsam diyorum. Ağda da cildi uzun vadede esnetip sarkma yapıyormuş dediler. Kafam karıştı kırk kafadan kırk ses.
@NormalDegil1 deme
Agda hicbir sekilde sarkma yapmiyor bebek gibi oluyor karnin. Jiletle de alabilirsin venusun jileti mukemmel. Bide lazere bende gitmeyi dusunuyorum herkes buz lazer oneriyo acisiz oluyormus diye gideceksen eger kisin git lazere cikan yerleri sadece jiletle almak zorunda kalacaksin lazere giderken cunku yazin sıkıntı olmasin sana ♥️🙏🏻
Sagol bebis. Ben imkanı yok jiletle alamam 🤪 venüs vs hiçbir jilete güvenmiyorum en iyisi ağdaya gidiyim şimdilik.
Aynen kisa kadae oyle git en rahati birde gec ciksin istersen aldiktan sonra karinca yumurtasi yagi sur miss 👍🏿
Sagol guzelim
Ben de de varmış yeni farkettim valla
İyi o zaman
Sezaryen oldun mu hiç
Hayir 20 yasindayim
Bende de var. Hamilelik çizgisi değil merak etme
Rahatladim valla
Sevindim☺️🙏 merak etme rahat ol normal bir şey
Evet büyüdükçe yırtılmalar olacak
Onunla alakası yok sürünmeye olmaz rahat ol
Genelde vajinaya inen kıl çizgisi değil mi. O
hamile olma ihtimalin var mı?
Ben soruyu anlamadım 🤣
O damardır kesin zayıflıktan cıkmıs🙃
Göbekte fenaymış hani maşallah 😅
Knk ne konuşuyon ya kxocpsşdkdföşclcş
Sen nasıl hamile kaldın
Hamilelik çatlağı olur oda tek bir yerde olmaz
Hayır değil öyle bir çizgi yok
İçine boşalma oldu mu?
Regl ile alaklı olabilir
Altinda bez mi var...
Bi yükseldim çok tatlı Bi göbiş
hamilelik çizgisi mi varmış ilk kez duyuyorum
Bende yeni ogrendim arastirinca
Damar gibi duruyor
Degil
Herkeste var o
Evet
Hamilelik çizgisi ni yani hamileysen olabilir
Hayır bende de var
Her kızda olduğu için regl ile alakalı demekki
Çatlak mı
Ya varyaaa seni...
Oha belin inceligii
Evet
HamileMisin
Cinsel ilişkiye girdi mi hic
Hamile misin 🤔
O herkeste var ya erkekte de var
Sen şimdi herşeyi gebeyim kesin ondan ya diye bağlıyorsun herşeyi gebeliğe gidip osursan gebeyim kesin ondan dersin😂
Sezaryen mi olmuştun ki
Hadi hayırlı olsun
Hayır değil
Kaldın mı peki hiç hamile
Kıl kıl.
Lan bu nasıl belllll aşık oldum
Sanırım bu çizgi o çizgi
?
Doğru çizgi yani kadınlar da genel de görüyorum
Dogustan mi var yani her kadinda
Doğum çizgisi işte dediğinden :) öyle tahmin ediyorum ben dr
Değil