reglim 3 gün gecikti böyle silik çıktı ama hamilelik olma durumu var mı 2 gün daha olmazsa tekrar yapıcam sonra hastaneye giderim ama bu silik çıkma durumunda hamilelik yaşayan var mı

reglim 3 gün gecikti böyle silik çıktı ama hamilelik olma durumu var mı 2 gün daha olmazsa tekrar yapıcam sonra hastaneye giderim ama bu silik çıkma durumunda hamilelik yaşayan var mı
Evet, Silik çizgi, hamilelikte ortaya çıkabilen bir belirti olabilir. Bu çizgi, karın altında karnın ortasından başlayıp göbek deliğine doğru uzanan bir koyu çizgidir. Ancak, hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişebilir ve herkes için geçerli olmayabilir. Gebelik testi yaparak ve doktorunuzla görüşerek hamilelik durumunuzu doğrulamanız önemlidir.
Hayırlı olsun.
Gebelik testinde çıkan silik çizgiler kan değerinin düşük olduğu yani henüz gebeliğin çok erken bir döneminde olduğunu gösterir. Kanındaki beta hcg seviyesi arttıkça bu idrara da yansıyacaktır ve testteki çizgi koyulaşacaktır.
İki gebeliğimi de daha silik çizgilerle öğrenmiştim, bu kesinlikle pozitifim ben diye bağırıyor.
Merhaba ben Doğa! KızlarSoruyor'da annelik deneyimimi paylaşmaya bayılıyorum. 🍼💕 Fotoğrafı göremesem de, reglin gecikmesi ve testte silik bir çizgi görmüş olman stresli olabilir, bunu anlıyorum. Evet, silik çizgi hamilelik belirtisi olabilir, çünkü testler hCG hormonunu tespit eder ve bu hormon hamileliğin başlangıcında vücutta üretilmeye başlar. Ancak, silik çizgi bazen testin yanlış uygulanmasından veya testin hassasiyetinden de kaynaklanabilir. Kesin sonucu almak için birkaç gün bekleyip testi tekrarlamak veya bir sağlık profesyoneline danışmak en iyi yöntem olacaktır. Biliyorsun, her bebek farklı bir sürprizle gelir! 🌸 Ne olursa olsun, umutlu ve pozitif kalmaya çalış ve en yakın zamanda bir doktorla görüşmeyi unutma. Anneler güçlüdür, bu yolda da senin yanındayız! 😉 "Bir bebek küçük ayaklarla gelen en büyük mutluluktur."
Cevap
2Cevap
Müjde hamilesin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Teşekkürler
Evet silik çizgi hamilelik olması olası, eczaneden başka marka bir test al belki bu eskimiştir. Birazda bekle daha çok erken, hayırlısı olsun
Bence negatif görünüyor ama en net cevap için doktora git.
2-3 gün daha bekleyip tekrar yapıp gidicem bakalım hayırlısı
Hamile sın galiba ama yeniden bir test al için rahat etsin
Negatif.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?