Normalde ayda bir oluyordum 4 gün sürüyordu 7 güne kadar akıntı şeklinde oluyordu ama son 1 senedir 5ü günde bir oluyorum ve çok az geliyordu bu sefer de 55 gğnün sonunda oldum ve 10 gün olacak normalde hiç 10 gün olduğumu hatırlamıyorum. Reglinin ilk günü akıntı+1kere çok az pembe gibi kan, 2. gün akıntı+1 kere çok az pembe kan, 2 saat sonra çok az 1 kere pembe kan gerisi akıntı, 2,4,5 akıntı arada bir çok çok az pembe kan, 6 gün 2,3 kere koyu kırmızı kan+akıntı, 7 gün 2 kere koyu kırmızı kan+gerisi hep akıntı, 8 ve 9 full ortalama kan.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende şu an aynı şeyi yaşıyorum döngü süremi aşmış durumdayım ve hala olmadım geçen aylarda antibiyotik kullanıyordum onun etkisidir diye düşündüm ama bilmiyorum benim ilk başta kahverengi bir akıntı peşine biraz daha açık sonra 1-2 gün kesildi sonra yine aynı akıntı sonra toptan kesildi daha fazla sürmez umarım. Rutin değişiklikler etkiliyor olabilir takip et çok uzun sürerse kadın doğuma görün gecikmeden.
1 senedir normal olduğumdan 3 hafta falan daha geç oluyorum, kanımda enfeksiyon var geçmiyor 10 aydır 8 tane antibiyotik içtim ve her gün 2 tane ağrı kesici içiyorum 10 aydır acaba ondan mı diye düşünüyorum ama kalamam bu kadar uzun sürmesini ilk defa yaşıyorum, benim annemin senelerdir yumurtalıklarında kist var acaba bende de mi var, genetikmiş, mesela ablamda da bende de troidte nodül var doktor anneden geçer genetik olarak dedi.
Ve hep pıhtılı ve ağrılı oluyorum, da normal olurken de pıhtı hep olurdu bende ağrı da çok oluyordu
Olabilir ama antibiyotiğinde etkisinin olduğunu da biliyorum hemde fazlasıyla benimde kanımdaki enfeksiyon sürekli 60 a kadar yükseldi normal aralığı 0,5 miş yani etkisi her şeye vuruyor maalesef. Eğer genetik bir hastalık olduğunu düşünüyorsan mutlaka popon bence.
Seninde mi aylardır enfeksiyonun var? Benim 10 aydır enfeksiyon 28in altına düşmedi bir de sedimentasyonda hep yüksek çıkıyor, herkes bu antibiyotikler sonra geçer diye diye 8 tane antibiyotik içtim 10 ayda ama hala geçmedi, bulamıyorlar da sebebini, kollarımda parçalanıyor gibi ağrı var ve çok halsizim , normalde kronik bronşitim de var onun ataklarını da tetikliyor hep.
Öyle kronik bir halim yok ilk defa kanımda bu kadar enfeksiyon çıktı. Antibiyotiği ne kadar fazla kullanırsan vücudun o kadar fazla bakteri üretir ve artık bir etkiside kalmaz ilacın. Sen içtikçe sadece bağırsaktaki yararlı bakterileri ve önemli hücreleri öldürür ama hastalığın sürekli tekrarlar. 8 tane demek vücudu şu an ayakta kalmak için direniyor demek ben küçükken çok içerdim antibiyotiği bilinçsizce ve sonuç güçsüz sağlıksız bir vücut. Tamamen bıraktım bu sene ilk defa kullandım da diyebilirim ağır zatürre oldum o kadar fazlaydıki crp azalmaya başlayınca doğal yollardan hallettim inanmayan çok ama ne varsa bence eskilerde var kanı temizlemeye birebir kuru dut suyu araştır bence çok fazla etkisi var her gün bir bardağın hiç bir zararı yok aksine üşenmezsek faydası fazlasıyla. Bu arada 19 yaşındayım çok araştırdım cahil diyebilirsin ama akıl yaşta değil mlsf.
Ben de küçükken boğazımdan dolayı sürekli enfeksiyon geçiriyordum bu kronik enfeksiyondan önce, senede muhakkak 2 kere boğaz enfeksiyonu ve geçsin diye antibiyotik veriyorlardı, 1 kere de 10 tane iğne yerdim muhakkak, boğazım aşırı iltihaplanoyor ve o da kanıma karılıyor, bu 10 ayda da net 5ü kere falan iltihaplanmıştır, antibiyotik veriyorlar içiyorum, maalesef doktorlar güveniyorsun elindeki tek çare ve umut o oluyor her birini bu sefer geçecek diye inanarak içiyorum, yok 2 hafat ağrım ve halsizliğim azalıyor 3 hafta tekrar başlıyor, anlıyorum ki arttı. Bir kaç kişi 4,5 gün hastqne yatışı verip serum tedavisi veriyorlar dedi ama devlet hastanesi ilgilenmemek ve uğraşmamak için yapmıyormuş, enfeksiyon organlara kan akışını azalttığı için ileri tablosu organ yetmezliği oluyor. Evet o dut suyunu duymuştum çarşamba enfeksiyona gideceğim gene bakalım eğer bulunmazsa doğala başvurucsm ama vücudumda eğer enfeksiyon yapan bir hastalık varsa ilaçta içsem, doğal da kullansam onun kökü bulunmadan asıl tedavi bulunmadan gene tekrarlayacak.
Enfeksiyonlar genel nedeni dalak ve bademcikler olur. Eğer onlarda bir sıkıntı varsa bitmek bilmeyen hastalıklar çıkıyo sürekli. Onun dışında bakteriyel bir şeyse bir hassaslığın veya ilaçlara direncin de olabilir. Çok geçmiş olsun.
Sebepleri hava şartları üşütmen sinir stres ve hormon düzensiliği
Böbrek üstü bezden salgılanan dehas yüksek çıktı ama doktor bşr kaç test yaptı onlar normal çıkınca bir şey demedi.
Stres sinir etki eder