Sağlık Boğazıma çekirdek kabuğu takıldı ve rahatsız ediyor. Ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Bol su içiyorum ama gitmiyor nomıssız Güncellemeler+1 yıl Bir şeyler yedim içim gitti gençler. Bol bol ekmek yemek lazımmış😅 sağ olun yardımlar için Boğazıma çekirdek kabuğu takıldı ve rahatsız ediyor. Ne yapmam lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Bence bol su için 0 0 Yorumla
Yelizyelizzy Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ekmek çiğne 2 3 parca büyük yut biiraz boğazın temizlenir 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ekmegi biraz cigne yutarak yollamaya calis. 3 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. püre helva gibi şeyler yemeeyi dene 1 0 Yorumla
999-9 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ahshshhdjf yemek yersen gider belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ekmek yiyom Yorumla
luckyz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl hööğğğğhh püğğ yap 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya geride sanırım Yorumla luckyz +1 yıl Diş fırçası sok Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla luckyz +1 yıl aklıma başka fikir gelmiyor özür dilerim Yorumla Varcharr +1 yıl @luckyz Kahkaha attım Yorumla Soran +1 yıl Kcksvekkckwkxmnx tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bol su için
Ekmek çiğne 2 3 parca büyük yut biiraz boğazın temizlenir
Ekmegi biraz cigne yutarak yollamaya calis.
püre helva gibi şeyler yemeeyi dene
Ahshshhdjf yemek yersen gider belki
Ekmek yiyom
Gidince haber ver ben de dertlendim şimdi
Demin bana da oldu
Kuru ekmek ye
hööğğğğhh püğğ yap
Yok ya geride sanırım
Diş fırçası sok
Yuh
aklıma başka fikir gelmiyor özür dilerim
@luckyz Kahkaha attım