Kanser hastası olan depremzedeler Acıbadem hastanelerinden faydalanabilecek. Adana, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Bodrum, İzmir kent hastenelerinde.. İstanbul'da ise üniversite hastanesini açıyor depremzede kanser hastalarına.

Kanser hastası olan depremzedeler Acıbadem hastanelerinden faydalanabilecek. Adana, Kayseri, Eskişehir, Bursa, Bodrum, İzmir kent hastenelerinde.. İstanbul'da ise üniversite hastanesini açıyor depremzede kanser hastalarına.

Kanser tedavileri 2008 yılından beri özel hastanelerde ücretsiz yapılır daha doğrusu sgk ile anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında kanser twdavisine fark ücreti isteyemez yasak... ama acibadem sgk ile anlaşmalı olmadığı halde bu hizmeti verecekse ve devlete fatura etmeyecekse gerçekten güzel davranış çünkü pahalı tedaviler.
Olumlu bir yaklaşım ama burada eksik bir düşünce yok değil, tabi ki depremzedelerin bu hakkını savunuyoruz gayet güzel bir proje ancak depremzede olmayan kanser kardeşlerimizin hakkı ne olacak? Onlar böyle bir şeyden yararlanamayacaksa ne anlamı var ki? Allah tüm kanser hastası kardeşlerimize şifa versin
Temmuz 2018'de Kanser hastalarının tedavisi ücretsiz hale getirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'ne ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle kanser tedavisi, cerrahisi ve ilaçlarına ilişkin her türlü ilave ücret ve fark ödemesi kaldırıldı.
Cevap
22Cevap
Evet çok güzel bir destek olmuş iyi ki iyi insanlar var. umarım yardım sever insanlar daha çok olurlar
Bu hastalığı da deprem acısını da çekenler bilir. Hele de her ikisini...
Böyle dertleri üst üste gelenlerin Allah yardımcısı olsun. Bu kararından dolayı Acıbadem Hastanesi'ni kutluyorum.
Kanser tedavisi tüm hastanelerde ücretsiz SGK kapsamında ve fark alınması kanunen yasak 🚫 duyar kasmış kim yaptıysa görseli
Çok iyi yardımsever insanlar çok olur inşallah amin🤲🙏
Ona acibadem değil vicdansız badem desek daha doğru olur.
Beni ağlatacaklar bu insan sevgisi neden önceden yoktu.
Ameliyat olmasi gereken diğer hastalara da imtiyaz taninmali.
Bazi insanlarin kötü günü bazisininda bi kapi kapandi digeri acildi
Bemce cok anlamli Allah hastalara sifa versin insAllah
çok güzel ve anlamlı ALLAH böyle iyi yardımsever insanları çoğaltsın
Dayanışma dediğin böyle olur gerçekten çok anlamlı olmuş depremzedelerin içinde bir sürü kanser hastası var neticede.
Gurur duyuyorum. Teşekkür acıbadem yönetimi.
Böyle bir zamanda insanların bir birine destek çıkması ne güzel!
Evet bu sadece tek bir hastane ile sınırlı kalmamalı ve diğer hastaneler için de örnek olmalı.
İyi de zaten kanser tedavisi ve kalp tedavisini ücretsiz yapıyor büyün özeller yapmak zorundalar
Yapmıyorlar bildiğim kadar. Arkadaşımın rahmetli annesi 2021 yılında İstanbul Acıbadem de 1 hafta yattı 54 bin TL para aldılar.
Rahmetli babam 2012 de acıbademde kanser tedavisi gördü tek kuruş para ödemedik
Allah rahmet eylesin. Değişmiş olabilir şartlar. Bilemiyorum.
Değişmedi güncel
Bu zor dönemde tüm kuruluşların örnek verilirse bunun gibi bir şekilde yardım konusunda fedakar olmaları gerekli
keşke herkese sunsalar
doğru ve güzel bir hareket
Çok güzel bir haber🙏❤️
Güzel davranış tebrik ederim.
Çokça tebrik ediyorum.
Evet gerçekten çok anlamlı olmuş👏💐
Dünyayı iyilik kurtaracak❤️
Güzel bir yardım olmuş
Çok güzel haber
Dayanışma böyle olur..
Tüm özel hastaneler gibi ticarethane. İnanmıyorum
Çok anlamlı