Güncellemeler
+1 yıl
Buradaki az yorumları üzerine kahvaltıda biberli domates kavurması yedim 5 yemek kaşığı kadar.(kalorisi fazla değil ama olsun😜) Çiğ ıspanak yedim bir de. Bunun da çok bir kalori değeri yok ama olsun.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atıştırmalığı fazla kaçırdım bugün😅
Sabah 1 tane haşlanmış yumurta beyazı
Öğlen yarım elma
Ara öğün elma cipsi şeker ilavesiz (sağlıklı diye yedim yoksa yemezdim.170 kalori bu)
Akşam ıspanak kavurması yedim.
Az mı yemişim ya? Kilo vermek istemiyorum. Ekmek, makarna, pilav, çikolata, abur cubur tüketmiyorum. Sizin günlük beslenmeniz nasıl? Kaç kalori alıyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kadar da az yemeyin yahu kendinize, vücudunuza eziyet. Bu diyet miyet değil.
Diyette olduğumdan değil öyle canımın istediği gibi yiyorum. Buradakiler az diyince zaten ekstra şeyler yedim. Ekstra balık yedim akşam yemeğinde.1 tane daha elma yedim😊
Çok ekleme yapmadım ama olsun.
Zaten diyette değilim. Kilomu korumak istiyorum ve bunu yapmaya çalışıyorum ama az yiyorum sanırım
Kendinize dikkat edin. Allah korusun hastanelik olmayın.
Baya az yiyorsunuz
Allah korusun. İnsallah öyle bir duruma düşmem. Sizce nasıl beslenmeliyim? Ben ayarlayamadım bir türlü bu işi. En çok yediğim gün bugündü inanın ki. Ve kalori hesaplayım dedim bir 862 kalori çıktı😞Bazal metobolizmama bile yetişmiyor.
Kalori hesaplama yapın, günlük almanız gereken kalori miktarını yakalayın (eğer kilonuzu korumak istiyorsanız. Bir kaç kaloriden bir şey olmaz, az olur çok olur o önemli değil ama yeter ki fazla devasa bir fark olmasın. Eğer fazla az olursa kilo verirsiniz, fazla alırsanız kilo alırsınız.). Yavaş yavaş, iyice çiğneyerek yiyin.
Anladım, teşekkürler
Devasa bir fark var mıdır sizce kalori olarak? Fazla mı az bu kadar kalori?
Çok az. Bir kadının günde 2000 kalori alması gerekiyor. Siz yarısından da az alıyorsunuz Çok zayıflarsınız.
Bazal metobolizma hızım 1218 ama.
Onu bilemiyorum
Az, aç değil misin? 😂
Hayır, değilim😅
Fazla yediğimi düşündüm bir bende ama bana öyle gelmiş. Teşekkürlerr
az yeme onlardan ye sende
Abur cubur mu yiyeyim? Az mı yemişim?
evettt
Abur cubur kilo yapar amaa
Evet az yemissin
Anladım, teşekkürler
Az yemişsin