Kürtajla ilgili bilgisi olanlar acil yardım edebilir mi?

Merhabalar tahminen 1 aylık hamileyim sevgilimden geçen haftalarda ayrıldım hamile olduğumu söylemeyecektim çünkü istemeyecek biliyordum fakat ortak bir arkadaşımız yetiştirmiş ve şu an aldırmam için psikolojik baskı yapıyor soranlar olacağı için söylüyorum doğum kontrol hapı kullandım ve saatini hatta dakikasını bile aksatmadım ama oldu ve bir bebeği öldürmek bana göre değil hele de hormonal olarak anneliği hissetmeye başlamışken. Haftaya kayıt tutmayan bir hastaneye götürücek beni kanıt olmasın diye istemiyorum desem de bir şey değişmiyor ailem farklı şehirde ve evimi biliyor şikayet etsem bile tanıdıkları var ceza almaz bu sefer daha çok tehlikeye girerim. Aldırma hakkı ve karar anneye ait bildiğim kadarıyla ve hasta haklarıyla ilgili de gizlilik talep edebiliyoruz sanırım götüreceği hastaneyi öğrenip görüşsem gittiğimde yasal sınırı geçmiş alamayız diyebilirler mi sizce o zaman istemediği için gider ve ben de rahat ederim aldırdım desem de öğrenir bu sefer bebek de ben de tehlikeye gireriz lütfen polise git dışında bir çözümü olan varsa yardımcı olsun bu devirde olmaz öyle şey de demeyin kadınlar halimi anlar zaten sadece bebeğimi kaybetmek istemiyorum ona güzel bir hayat sunmak istiyorum çünkü bu benim sorumluluğum.

Kürtajla ilgili bilgisi olanlar acil yardım edebilir mi?