- Posterior fossada sağ serebellar hemisferde T2-FLAIR yüksek sinyalli konstar etkileşimi göstermeyen sinyal değişikliği izlenmektedir. 4. ventrikul normal konfigrasyon ve genişliktedir. Pons sol ön bölümünde T2-FLAIR yüksek sinyalli konstrat etkileşimi göstermeyen sinyal değişikliği mevcuttur. Kesit alanına kısmen dahil mudulla ve serebral pedinküller normal radyomorfolojide izlenmektedir. Kranioservikal bileşke normaldir. Supratentonial kesitlerde 3. ventrikül orta hattadır. Ventrikuler sistem ve serebral sulkuslar normal genişliktedir. Orta hat yapılarında yer değiştirme saptanmamıştır. Her iki serebral hemisferde periventriküler alanda ve sentrum semiovale düzeyinde T2-FLAIR imajlarda yüksek sinyalli konstar etkileşimi göstermeyen bu evrede nonspesifik sinyal değişiklikleri izlenmektedir. Kaide ve karvalyar kemiklerde radyopatolojik bulgu saptanmamıştır.
Mr tanı: sağ serebellar hemisferde, pons sol ön bölümünde ve her iki serebral hemisferde periventriküler alanda ve sentrum semiovale düzeyinde T2-FLAIR yüksek sinyalli bu evrede nonspesifik sinyal değişiklikleri mevcuttur. Demiyelinizasyon şüphesi bildirilen bu olguda demiyelinizan plaklar açısından bu öykü muayne bulduları ile değerlendirme varsa eski etkikler ile kıyaslamalı bakı, kısa süreli radyolojik takip ve kıyaslamalı takip önerilir sol maksiller sinüzit.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun inşaAllah bişey yoktur anlamıyorum maalesef sadece geçmiş olsun demek istedim
Tesekkur ederım
Rica ederim
İşi ehline ver tanımadıgın insanlara sorman çok saçma
Zaten doktora gttık sonuc ıcın randevu gununu beklıyoruz ben sadece merak ettum anlayan vardır mutlaka dıe sormak istedim
boş ver kafanı bulandırmasınlar
Haklısınız
Dertleşmek ister msiin
Dertlesecegım bır konı yok
Geçmiş olsun. Doktorun bişey demedi mi
Tesekkur ederım randevu bulmak cok zor maalesef İzmir'de sonuclar ıcın bı hafta sonra randevumız ben dedigim gbı sadece belkı bı ıhtımal doktor ya da hemsıre vardır anlayan dıe sormak ıstedım
Hastalığınız neydi? çok geçmiş olsun.
Sol beyin hasarlı gibi.
Mr tanı kısmında belirtilmiş
Evet ama anlamadım maalesef terımlerı belkı anlayan vardır dıe sormak ıstedım
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun ya