Sağlık 2 kez regl oldum hamile miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 olması gereken miktarda zamanda oldu hava çok soğuk bu soğukta eczaneye gidip gebelik testi almama gerek var mı Güncellemeler+1 yıl gebelik testi yaptım negatif 2 kez regl oldum hamile miyim? Cevapla Gebelik Soruları Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kanka bilmiyorsan söyleyeyim. Regl olmak hamile olmadığının göstergesidir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bazı hamileler üstüne görüyormuş regl zannediyorlarmış Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hayır. O düşük yapma göstergesi. Sanırım daha bilmediğine göre düşük yapma ihtimalin de yok. Yorumla
meraklihaaakan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl 2 kez de sanmam degilisn ama. sey meyse bos ver sormam. bursn 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Regl olduysan hamilelik riski yok bidaha test almana gerek yok 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl ne zaman ilişkiye girdin ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 ay önce Yorumla badfingerre +1 yıl değilsin Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl evlimisin arkadaşım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evli olsam bu kadar sorgular mıyım Yorumla KemalErbay +1 yıl neyse ben eczcaıydım biraz yardımcı olmak istedim ama sen triplisin belli. Yorumla Soran +1 yıl sinirliyim Yorumla KemalErbay +1 yıl rahat ol arkadaşım inan tek derdim sana akıllı mantıklı bir yardımcı olabilmek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka bilmiyorsan söyleyeyim. Regl olmak hamile olmadığının göstergesidir.
bazı hamileler üstüne görüyormuş regl zannediyorlarmış
Hayır. O düşük yapma göstergesi. Sanırım daha bilmediğine göre düşük yapma ihtimalin de yok.
2 kez de sanmam degilisn ama. sey meyse bos ver sormam. bursn
Regl olduysan hamilelik riski yok bidaha test almana gerek yok
ne zaman ilişkiye girdin ki
2 ay önce
değilsin
Git al beş dakika emin değilsen
evlimisin arkadaşım
evli olsam bu kadar sorgular mıyım
neyse ben eczcaıydım biraz yardımcı olmak istedim ama sen triplisin belli.
sinirliyim
rahat ol arkadaşım inan tek derdim sana akıllı mantıklı bir yardımcı olabilmek
Değilsin
olabilirsin
Doktora gitsene