Arkadaşlar çok kötüyüm kardeşime hpv virüsü müdür nedir teşhisi koymuşlar ilaç yazmış doktor 2 hafta içinde geçmezse acil gel demiş. İnternetten baktım kanser falan biseyler okudum kalbim duracak gibi oldu hepsini okuyamadım bana kısaca anlatın nolur bilgisi olan rica ediyorum😞😞😞😞
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
cinsel ilişkiden geçiyor, bi sürü türü var, erkekte kanser yapma olasılığı düşük, kadınlarda bazı türleri rahim ağzı kanseri yapıp öldürüyor, ömür boyu kanda kalıyor, asla iyileşmiyor, belirtiler geçse bile hep taşıyıcı oluyor
Mümkün değil kardeşim eşine aşırı aşık biri iki çocuktan kafasını bile. kaldirmiyor artı kayın valide söyle yaşıyor heryere birlikte giderler birde köyde yasiyorlar
Bir de bir kaç defa eniştem çalışmaya gittgi sehirlerde genel evde çalışan kadınların olduğu bölgeleri araştırdığını gördü kardeşim. Ben hep ondan şüpheleniyorum
İlla kanser olacak diye bi sey yok panik yapmayin. Doktor sigilleri yakar kardesin de bagisikligina dikkat eder bi daha tekrarlamaz. Asilarini da olsun mutlaka.
Nasıl ki covid virüsü herkeste farklı etki yaptı, kimisi hissetmedi bile kimisi ise yoğun bakımda yattı. Suni o şekilde virüslerin her bünyede etkisi farklıdır. Onun icin kardeşinde ağır belirtileri varken kocasında hiçbir belirti olmayabilir. Eğer kardeşin başkasıyla kaçamak yapmadıysa kocasından bulaştığı net ve açık
Kendi kendine ureyemez mi bu virüs peki? Kardeşimi bir defa görseniz yapmayacağına şahitlik edersiniz. Normal kızlar gibi uyanık biri değil. Biraz iyi niyetli saf biri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cinsel ilişkiden geçiyor, bi sürü türü var, erkekte kanser yapma olasılığı düşük, kadınlarda bazı türleri rahim ağzı kanseri yapıp öldürüyor, ömür boyu kanda kalıyor, asla iyileşmiyor, belirtiler geçse bile hep taşıyıcı oluyor
Kocası aldatmış kardeşini ve ona bulaştırmış
Anladım.. 😞yani muhtemelen aldattı inkar ediyormuş bende aynı belirtiler yok sadece sende var demiş kocası kardesime
Kardeşinin aldatma ihtimali var mı peki?
Kocasınında kan testi yaptırması lazım, belirti olmasada orada çıkar
Mümkün değil kardeşim eşine aşırı aşık biri iki çocuktan kafasını bile. kaldirmiyor artı kayın valide söyle yaşıyor heryere birlikte giderler birde köyde yasiyorlar
Bir de bir kaç defa eniştem çalışmaya gittgi sehirlerde genel evde çalışan kadınların olduğu bölgeleri araştırdığını gördü kardeşim. Ben hep ondan şüpheleniyorum
İlla kanser olacak diye bi sey yok panik yapmayin. Doktor sigilleri yakar kardesin de bagisikligina dikkat eder bi daha tekrarlamaz. Asilarini da olsun mutlaka.
Çok teşekkür ederim
Kardeşin erkek mi
Hayır kız kardeşim evli iki çocuğu var
Tedavi olmazsa çok ileride rahîm ağzı kanseri olma ihtimali var. Kocası hayat kadınlarıyla birlikte olmuş ve onlardan kapıp kardeşine bulaştırmış
Ben o pisliğin yapacağını söyledim inanmadı. Defalarca telefonunda öyle numaralar gördü bize değil ona inandi
Kendi düşen ağlamaz.
İyileşir mi peki tedavi olursa
Kanser olmaz ama tedavisi bulunana kadar ömür boyu kalacak vücudunda hpv virüsü
Aa kesim bir tedavisi yok mu
Yok sadece zarar vermesini durdurabiliyorlar ama vücuttan şu an atamıyorlar. Ileride belki tedavisi bulunur
Off😔
Ailedeki çocuklar peki tehlike altinda değil mi? Aynı banyoyu tuvaleti kullaniyorlar
Hayir sadece cinsel ilişkiyle bulaşır. Halbuki aşısı var hpv nin. Hastalığı kapmadan önce aşı olsalardı bir ömür koruması var.
Çok teşekkür ederim
Kocasinda hiç bir belirti yok yine de kocasindan mi bulaşmış oluyor acaba
Nasıl ki covid virüsü herkeste farklı etki yaptı, kimisi hissetmedi bile kimisi ise yoğun bakımda yattı. Suni o şekilde virüslerin her bünyede etkisi farklıdır. Onun icin kardeşinde ağır belirtileri varken kocasında hiçbir belirti olmayabilir. Eğer kardeşin başkasıyla kaçamak yapmadıysa kocasından bulaştığı net ve açık
Kendi kendine ureyemez mi bu virüs peki? Kardeşimi bir defa görseniz yapmayacağına şahitlik edersiniz. Normal kızlar gibi uyanık biri değil. Biraz iyi niyetli saf biri.