Güncellemeler
+1 yıl
Beni rahatlattıniz cok teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cinsel ilişkiden geçiyor, bi sürü türü var, erkekte kanser yapma olasılığı düşük, kadınlarda bazı türleri rahim ağzı kanseri yapıp öldürüyor, ömür boyu kanda kalıyor, asla iyileşmiyor, belirtiler geçse bile hep taşıyıcı oluyor
Kocası aldatmış kardeşini ve ona bulaştırmış
Anladım.. 😞yani muhtemelen aldattı inkar ediyormuş bende aynı belirtiler yok sadece sende var demiş kocası kardesime
Kardeşinin aldatma ihtimali var mı peki?
Kocasınında kan testi yaptırması lazım, belirti olmasada orada çıkar
Mümkün değil kardeşim eşine aşırı aşık biri iki çocuktan kafasını bile. kaldirmiyor artı kayın valide söyle yaşıyor heryere birlikte giderler birde köyde yasiyorlar
Bir de bir kaç defa eniştem çalışmaya gittgi sehirlerde genel evde çalışan kadınların olduğu bölgeleri araştırdığını gördü kardeşim. Ben hep ondan şüpheleniyorum
İlla kanser olacak diye bi sey yok panik yapmayin. Doktor sigilleri yakar kardesin de bagisikligina dikkat eder bi daha tekrarlamaz. Asilarini da olsun mutlaka.
Çok teşekkür ederim
Kardeşin erkek mi
Hayır kız kardeşim evli iki çocuğu var
Tedavi olmazsa çok ileride rahîm ağzı kanseri olma ihtimali var. Kocası hayat kadınlarıyla birlikte olmuş ve onlardan kapıp kardeşine bulaştırmış
Ben o pisliğin yapacağını söyledim inanmadı. Defalarca telefonunda öyle numaralar gördü bize değil ona inandi
Kendi düşen ağlamaz.
İyileşir mi peki tedavi olursa
Kanser olmaz ama tedavisi bulunana kadar ömür boyu kalacak vücudunda hpv virüsü
Aa kesim bir tedavisi yok mu
Yok sadece zarar vermesini durdurabiliyorlar ama vücuttan şu an atamıyorlar. Ileride belki tedavisi bulunur
Off😔
Ailedeki çocuklar peki tehlike altinda değil mi? Aynı banyoyu tuvaleti kullaniyorlar
Hayir sadece cinsel ilişkiyle bulaşır. Halbuki aşısı var hpv nin. Hastalığı kapmadan önce aşı olsalardı bir ömür koruması var.
Çok teşekkür ederim
Kocasinda hiç bir belirti yok yine de kocasindan mi bulaşmış oluyor acaba
Nasıl ki covid virüsü herkeste farklı etki yaptı, kimisi hissetmedi bile kimisi ise yoğun bakımda yattı. Suni o şekilde virüslerin her bünyede etkisi farklıdır. Onun icin kardeşinde ağır belirtileri varken kocasında hiçbir belirti olmayabilir. Eğer kardeşin başkasıyla kaçamak yapmadıysa kocasından bulaştığı net ve açık
Kendi kendine ureyemez mi bu virüs peki? Kardeşimi bir defa görseniz yapmayacağına şahitlik edersiniz. Normal kızlar gibi uyanık biri değil. Biraz iyi niyetli saf biri.