Konuyu bir anda neden değiştin 😂 acıkmak için içiyorum zaten 41 kilocuğum. Ülserim tüm gıdalardan tiksiniyormuşcasına hareket edip zürekli mide ağrısı yaptığı için sordum. Bu aralar da mideme sürekli özellikle gece kramp giriyor. Uyutmuyor çılgın şey
Ben de spora yazılayım dedim bizim evin tam karşısında bir salon var. Sonra baktım bir tane kaslı abimiz var şov yapıyor. Vazgeçtim. Evde egzersize başladım bir kaç haftada karın kası çıktı çünkü yağ yok 😂 sonra bıraktım egzersizi bu sefer ayva göbek çıktı 41 kiloyum belim 61 cm inanılır gibi değil
Doktor bana süt kesinlikle yasak dedi. Bir de ben bunu içsem 10 gün acıkmam 😂 bir şeyler içmeyi sevmiyorum mama kıvamında olunca oluyor da 😅 protein tozu yazdı günde 2 kez iç dedi onun için de spor yapmam gerektiği için çok da şey yapmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç önemli değil vitaminleri istediğin saat al zararı yok
Yok iç gtsin
Aman be bir daha mı gelicez dünyaya der gibi oldu 😂
Onun gibi dedim zaten vitamin nolcak sjdmdjdk
Ya bir çok vitamini barındıran bir takviye bu bir şey olmaz inş. 😅
Multi mi ne
www.trendyol.com/.../2pd-two-per-day-multi-vitamin-60-kapsul-p-316786203
Evet bu. Zam gelmiş. Vitamin de mi içmeyelim ya
Bişey olmazz bu mix ama mg ları çok yüksek değil
Bir şey olmaz mı? Fiyatı bana çok şahsen ilk aldığımda 350 civarıydı o da 1 yıl önce
Yani 1 yıl önce 350 civarıydı her ay çaktırmadan yükselirken zirve yapmış
dostum bu mg lardsn en fazla acikirsin canlılık gelir falan yani sjkdhdsk önemli bişey olmazz
Konuyu bir anda neden değiştin 😂 acıkmak için içiyorum zaten 41 kilocuğum. Ülserim tüm gıdalardan tiksiniyormuşcasına hareket edip zürekli mide ağrısı yaptığı için sordum. Bu aralar da mideme sürekli özellikle gece kramp giriyor. Uyutmuyor çılgın şey
Şhake falan yapsana yüksek kalorili easy kilo alırsın
Neler yaptım bir duysan halime acır kilo bağışı yaparsın. Genlerin gözü kör olsun
sence tahmin edemiyor muyum spor yapıyorum ben dostum sjskksks salon kilo alamayanlar ile dolu
Ben de spora yazılayım dedim bizim evin tam karşısında bir salon var. Sonra baktım bir tane kaslı abimiz var şov yapıyor. Vazgeçtim. Evde egzersize başladım bir kaç haftada karın kası çıktı çünkü yağ yok 😂 sonra bıraktım egzersizi bu sefer ayva göbek çıktı 41 kiloyum belim 61 cm inanılır gibi değil
Spor işe yarar bu arada. napcan milleti sen kendine odaklan sjdkjskd ve şov. da deme şuna bende poz veriyorum
Poz değil sorun ya biraz kadın düşkünü gibi anla işte. Kadınlar gitmiyor bile. Sadece çocuklar boks için gidiyor
Hee ayıktım şhake ler ve spor işe yarar ama bu arada, spordan önce ve sonra iyi yiyceksin ve sağlam idman atıcaksın
https://youtu.be/JAB43A2t4SM örnek , tabi bunun kadar sey atmana gerek yok yarısına falan indir hergün ekstra iç
Doktor bana süt kesinlikle yasak dedi. Bir de ben bunu içsem 10 gün acıkmam 😂 bir şeyler içmeyi sevmiyorum mama kıvamında olunca oluyor da 😅 protein tozu yazdı günde 2 kez iç dedi onun için de spor yapmam gerektiği için çok da şey yapmadım
Ya midende sıkıntı olmasa yardım ederim de o konuda bilgim yok umarım alırsın diyim ✌️
kendimi bıçaklıycam artık. Vitamini de içtim acıktım. Gerçekten iğrenç bir hayak
Hayat
Ağa bee
😑🔫
neden boyle bir soru sordun
Günde 2 kez içmem gereken bir vitamin var. Bugün saatinde içmeyi unuttum. Şimdi içebilir miyim diye merak ettim
bisey olmaz ic
İç sorun oLmaz
Bir şey olmaZ
Kullanabilirsin sorum olmaz