Üzgünüm ama fit olmayan bir kadına birader diyesim geliyor.
Soru: Bir insan neden kilo vermek istemez?

Üzgünüm ama fit olmayan bir kadına birader diyesim geliyor.
Soru: Bir insan neden kilo vermek istemez?

Bu hayatta kendine ne kattıysan kendin için yaptın, neler öğrendiysen kendin için öğrendin. Nasıl kadınlardan hoşlanıyorsan da bu senin zevkin ama tüm bunlar çerçevesinde kalkıp da bir kadının hangi beden içerisine olması gerektiğini söylemezsin, hele ki birikimlerini ön plana sunup bu sınıflandırmayı hiç yapamazsın. Kendi hayatındaki kadını kendin seçiyorsun zaten ama geriye kalan kadınlar hakkında bu söylemde bulunmak çirkin bir davranış. Fiziksel ya da zihinsel bir şeyler kattıysan kendine, biraz da karakter olarak renklenmen hoş olur.
Çok kibar bir muhalifsin keşke herkes senin gibi tatlı tatlı karşıt görüş geliştirse
Cevap
5Cevap
Cidden kilolu biriyle düşünemiyorum kendimi, balık bile sevmiyorken, detaydaki hatuna bittim ideal kadın fiziği budur
Herkes belli bir bedene bürünmek zorunda değil. Kilolu olmak kişinin belki kendi tercihidir belki de üstesinden gelemediği bir şey.
Böyle konuşanlar;
17 yaşına kadar futbol, 20 yaşına kadar muaythai yaptım ve 9 senedir fitness. Ummaya devam et. Terapi niyetine.
Ee ne yapalım? Kendini geliştirseydin keşke. Mesela zeka ve karakterini
👏👏👏
Eğitim fakültesi mezunuyum ve Türkçe de dahil 3 dil biliyorum.
Bunlar benim övünç kaynağım değil, kimliğim haline gelmiş kazanımlar fakat sanal ortamda haddinizi aşmayın diye hatırlatıyorum. Cok basit şekilde anlatayim: Sisman kadinlarla sevismek istemiyorum birader.
Ve bırak da kiminle sevisecegime ve kimi begenecegime ben karar vereyim.
Gifti görünce beynimde "bir o yana bir bu yana sallanıyor"şarkısı çalması.🤣🤣
kimsenin kilosu seni ilgilendirmez bu düşünce senin aşağılık komleksinden kaynaklanıyor eleştirdiğin kadınlar senin yüzüne bile bakmaz normalde
Benim yüzüme bakma ihtimaline göre arzularımı şekillendiremem, sen de biliyorsun ki bu içten gelen bir dürtü.
Onlarda seni bekliyodu kankam yaw nasıl bir zihniyetin var
Bende senin gibi süşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar