Her vücut aynı kiloyu taşıyamaz her vücudun orantısı farklıdır sen 60 kiloysan 65 kilo olduğunda sana daha kilolu abartı gelebilir hoş durmaz pp den anlaşıldığı gibi görüntü olarak 65 kilo duruyorsun bu senin vücut yapından kaynaklı bi durum 5 kilo fazlan olsa bu seni belki 70 gibi gösterecek her zaman rakamlara aldanma sadece bi semboldür görüntüye bakmalısın önce
Benimde arkadaşlarım var balık etlı ama çok seksi kadınlar çekiciler bazi kızlar var mesela zayıfken bile güzel değil herkese göre değişir bence aura olmassa olmaz güzellikte önemli
Bu nasıl giyindiği ile alakalı. semer gibi totosuna daracık giyiyorsa bir de göbeğini de saklamıyorsa eyvah eyvah... ama uzun elbise giyiniyor iyi bir topuklu ve hoş bir parfüm kullanıyorsa tamamdır...
1 gün şınav 2. gün dinlenme 3. gün squat 4 dinlenme başlangıç deneyebilirsin karbonhidrat çoğaltmalısın birde squat ı yanliş yaparsan faydadan çok zarar sakatlık olur. ben balık etli hafif yağlı kadın seviyorum kendi adıma
62 63 cm incecik bel , dümdüz karın fit hatunlar da açmış kollarını seni bekliyordu zaten 😂 Kadına fitlik yakışıyor. Fit olunca naif görünüyor naiflik önemli kadında. Hangi fit hatun yüz vermedi totona tekme vurdu da nefret etme derecesine geldin aceba 😂
Sana zararım yokken ne oldu da böyle birden savunmaya geçtin? Kemikli 40 kilo tahta kurusu kızlardan bahsettim ve sen de onlardan birisin. Ayrıca naiflik fitlikle olmaz. Senin daha çok yolun var güzelim. Sevgiler
Görseldeki kadınlar yorumlarda da belirtildiği gibi bildiğin duba gibi duba gibi olmayan kadınları gömmüştünüz yazma gereği duydum. Sanırım yaptığım tespitte de 12den vurdum 🙄
şu an niye ve neyi ispat etmek zorunda olduğumu anlamıyorum fakat tanımadığım biri olarak sizi ilgilendirmez benim fiziğim. İlgilendirse ilgilendirse flört ettiğim kişiyi ilgilendirir.
Ben fitliği her kadına yakıştırıyorum bunu da hep savundum. Mesele kilolu olmak zayıf olmak değil, mesele fit olmak. Görseldekiler fit değil bunu anlatmaya çalıştım beyfendi her neyse
Kendisine bakan insan özverilidir, kendisine özen gösteren insan herşeye özen gösterir sana da özen gösterir. Homini gırtlak yemek yiyip görseldeki hale gelen bi kadının sabah evine git yatağı da mutfağı da akşama kadar dağınıktır bilmem anlatabildim mi, daha çok teorik yaklaşıyorum ben duruma.
Ben mesela tuzu da şekeri de çok az tüketiyorum, bu görseldeki hatunlar tuzlu tuzlu börekleri de Allahına kadar şekerli pastaları da nefessiz götürüyordur. Yarınlar yokmuş gibi yaşarsak toprakla çabuk kavuşuruz 😂 kilolu olmak sağlıklı değil
Kimin evinin içinin ne olduğunu kimse bilmez. Yolların güzel olup altından kanalizasyon geçtiği gibi dışı iyi içi kötü olabilir. Mevzu dolgun olmak. Bakımlı olan her kadın güzeldir. Sizin fiziginizin ne olduğu tabiki de beni ilgilendirir çünkü zayıf kızlara olan sevgisizligimi sorguluyorsaniz siz de zayifsinizdir.
Yahu ben Almanca mı konuşuyorum farkında olmadan anlamıyorsun 😂😂 deli misin nefret edecek raddede kin besliyorsun dedim Hani psikolojik olarak anormal bu doktora gitmeni tavsiye etmek açısından yaklaştım ben
1.68 boya 47 kilo zayıf bile değil ki aşırı aşırı zayıf, zaten sağlıklı kilon da o değil🤔 65 kiloyu bile kaldırırsın bu seni kilolu yapmaz ki🤔 60 kilo gayet ideal senin için. Sen aşırı zayıf olduğun için sana 60 kilo "kilolu" geliyor demekki ama 168 boya 60 kilo yine zayıftır. Attığın görseller 1.68 boya 75 kilo falandır onlar kilolu😂