bugün bi kahvalti yaptım bi de pasta yedim yarın bu saate kadar hiçbir şey yemezsem yine de kilo olarak döner mi
Büyük bi dilimdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bugün bi kahvalti yaptım bi de pasta yedim yarın bu saate kadar hiçbir şey yemezsem yine de kilo olarak döner mi
Büyük bi dilimdi
Ben 45-46 kiloyum gün içinde yemek yediğim zamanlarda 0,5-1 kilo arası alıyorum ama sindirip geri veriyorum kilo almamak için yediğin şeyleri çok çiğne nerdeyse püre haline getir sonra yut ki mideye iş kalmasın sindirimin hızlansın bir de yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur şahsen ben kiloma dikkat etmek için değil sevmediğim için yemiyorum ve istemeden de olsa kilomu koruyorum isteyince bile alamıyorum
Yani mantıken 1 dilim pastayla kilo alamazsın hatta dediğin gibi sonraki güne kadar bir şey yemezsen verirsin bile bu durumu öncelikle psikolojik olarak aşmalısın, psikolojik destek alıyor musun?
Cevap
4Cevap
Yeme icme degilde, kilo nasil alinir nasil verilir, kalori nedir, karbonhidrat nedir bunlari iyice arastirsan daha iyi. Yani bir dilim pasat yedim kilo alirmiyim, hergün sabah ögle aksam sadece birer dilim pasta yesen yine almazsin, cünkü kalori degeri tahminen 1000 Kaloriyi gecmez, bir insanin normalde günlük ihtiyaci olan kalori en az 1400 Kalori.
Bir şey olmaz
Bu kadar kasmayın
Ama korkuyorum :( kilo almamak için ne yapabilirim sence?
Öncelikle bu kadar korkma ve kasma
Obez oldun bile
La dalga gecme yeme bozuklugum var bk gibi bir durum her yemek yerken korkuyorum yine de yiyorum ve bundan dolayı da vicdan azabı cekiyorum yemeklerle aram iyi değil kendimi uzun süre aç bırakıyorum korktuğum için :(
balıkmısın
Aygırım
cok daha guzel
Me alcaksın be
Aldın bay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?