Hacamatın böyle olumlu etkisini gören duyan oldu mu? Benim çocuğum tüp bebek tedavisi ile bile olmadı. Bir abla önerdi de.
Çocuğu olmayan kadınlardan hacamat sonrası çocuğu olan oldu mu?

Hacamatın böyle olumlu etkisini gören duyan oldu mu? Benim çocuğum tüp bebek tedavisi ile bile olmadı. Bir abla önerdi de.
Hacamat vücuttaki pis kanı temizleyip rahatlamayı sağlayan alternatif tıp statüsündedir, hamile kalmak gibi olasılığı yoktur
Hamileliği boşverin işe yarıyor mu diğer konuda
hiç bir işe yaramaz
vücuttaki pis kanı temizliyor, kas ve baş ağrılarına iyi geliyor
Ben bir hafifleme hissettim kendimde , dün yaptırdım, uzun süre gidiyor mu merak ediyorum
Doğal yaşamaya bağlı, sürekli ilaç ağrı kesici alkol vs kullanırsanız uzun sürmüyor, yılda 1 kez yaptırırsanz çok rahatlarsınız
Hacamat gerçekten çok faydalı bir tedavi evet ama çocuğa bir etkisi var mı bilmiyorum
Siz diğer konularda olumlu etkisini gördünüz mü
Tabi bende mevsim geçişlerinde acayip derecede sırt ağrısı oluyor onun için gidiyorum ve 2 3 günde belki daha erken görüyorum faydasını
Üstünüzden bir ağırlık kalkmış gibi geliyor mu size de
Aynen fazlasıyla
Cevap
5Cevap
ne alaka vajinamı yapacak hacamatı bence olmaz saçma
@Konrad027 vajina içine sülük uygulaması yapılıyormuş
@Konrad027 işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum tabi ki ama yapılıyor
@Konrad027 bende öyle diyorum ama dinlerse bizi
@Konrad027 arkadaşlar aklım gayet var merak etmeyin. Ben sülüğü görmeye bile dayanamıyorum onu hayatta hiçbir yerime zaten yaptırmam. Bilmediğiniz duymadığınız bir konuda aydınlatıyorum sizi. Bunu yapan ve yaptıran insanlar var. İşe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum. Ama ben zaten bunu değil ama hacamatı yaptırdım bile şu an. Sırt bölgeme 7 kupa yaptırdım , çok ön yargılıydım ama etrafımdaki herkes övüp uzun süredir kafamın etini yiyince sussunlar diye özel bir sağlık kuruluşunda bir sağlıkçıya hijyenik koşullarda ve dinimizdeki gibi kıbleye dönüp sure eşliğinde filan olacak şekilde yaptırdım. Çok önyargılı yaptırmamam rağmen aşırı bir rahatlama hissettim. Çocuk olur olmaz onu bilmem ama ruhani olarak bir rahatlama var üstümde ve tonlarca yük kalkmış gibi hissediyorum
@Konrad027 olabilir haklı da olabilirsiniz. Bir aile büyüğümüzün hızının uzun yıllar çocuğu olmamış , düzenli hacamat yaptırmaya başlayınca çocuğu olmuş, ve bu insanlar cahil insanlar değil , hepsi üniversite mevzunu makam mevki sahibi insanlar. O yüzden önyargılı olmadan düzenli yaptırmaya karar verdim , her yolu denedim zaten bundan bir şey kaybetmem
@Konrad027 iyi dilek önerileriniz için teşekkür ederim, umarım sizde dualarınızı yaşarsınız
o abladan bir daha öneri alma, böyle aptalca bir şey olabilir mi?
Olabilir tabi ben soruyorum işte nedir be değildir
Hacamatın böyle etkisi yoktur bence o öneren kişi hacemat diye istismarcı bi dayıya gitmiştir
Yok ya sağlık merkezinde hijyenik ortamlarda yaptırılıyor zaten neden öyle yerlere gidilsin ki
Tıpın cözemedigni hacamatmı cözecek yoktur öyle bisey bende ilac filan kulaniyorum kıs olmus bende onu eriticekler ondan sonra cocuk
Yok yok zagten hamilelikte dedim ona bi etkisi yok fakat diyer agrılarda vr pis kanı vucutan atmakta hacamat cok faydali hamilelikte dedim ben
Aynn
Bunun olduğuna ya da olmadığına dair elinizde bilimsel veriler var mı? Ben fikir yürütme olarak sormadım aslında
Yok öyle bir şey ya sacmalama iyi geliorda okadarda degil
Siz yaptırdınız mı daha önce
Evet yaptırdım tabiki
Hiç alakası yok hacamat pis kanı temizlemek için
Siz yaptırdınız mu fayda gördünüz mü söylediğiniz konuda
Hacemat bi işe yaramıyor ya ben sevmiyom
Yaptırdınız mı daha önce
Çokkk
Sacma dusunce
En İyi Cevaplar