KS de geçenlerde bir soru görmüştüm balık etli mi irem derici gibi 40 kgluk kız mı diye o an 42 kg olduğum aklıma geldi ve yorumları okuyunca da herkes zayıflık çok kötü falan demiş aklıma takıldı sizce vücut ölçülerim kötü mü yazıyorum hemen Bel 59 Basen 88 Göğüs 78 Boy 1.55 Kilo 42
Güncellemeler
+1 yıl
Kilo almak istemediğim için ölçüleri yazıp sordum insan ona göre cevap verir
Yaa sağ ol🥰 yeminle soruyu sordugumdan beri mantıklı yorum yapan olmadı hele birisi gelmiş objelestirmeyin kendinizi diyor kavga ettim sildim yorumları 😂
42 kg 150 olsan normal olabilirdi ama 155sin normal değil dediğim ölçüler de absürt değil 100 cm olmasına gerek yok 95 olur max 49 a çıksam kilo almaktan korkma asıl alamamaktan kork ideal kilona çık sağlıklı ol diye diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yahu takma onları.. balık etli isteyenler abazan olur. Hatta böyle eline alınca taşacak derler.. boş ver boş sıkıyorlar çünkü. Ne güzel zarifiz işte
Ya bir tane yorum var delirdimm
Delirme sen de
Abazan erkeklerin hepsinin... Anladın sen
Anladım güzelim
Tabiki zayiflik. 40-45 kilo idealdir kizlar icin
Şükür 2 kız zayıflık demiş snsbsbd
Onlar sisko bizi cekemiyor 😂
Ya vücut ölçülerim peki kötü mü boyuma göre falan
Olabilir dnsbsbsbd
Yoo cok idealsin beybi
Yaa sağ ol🥰 yeminle soruyu sordugumdan beri mantıklı yorum yapan olmadı hele birisi gelmiş objelestirmeyin kendinizi diyor kavga ettim sildim yorumları 😂
Canim boyun kilon gayet ideal kimseyi takma kafana 🤗
Teşekkür ederimm
🤗🤗
Ayrica zayif olmanin bir avantaji daha var
Ne peki
O burdan soylenmez iste 😂
Ne ki
boş ver 😂
Zayıf bence daha çekici
Cekici mi diye sormadım sadece kötü mü duruyor diye sordum
Kötü duruyor
Okkk
👍🏻
Görecelidir, zevkler tartışılmaz.
Bence zayıf kadınlar daha güzel.
Sitede misiniz halen…
Bence normalsin bakık et değil
Çok zayıf 49 ol bnce
Ölçülerime de bir bakın derim
Ölçülerinde çok az işte en az 48 49 olmalısın 42 hiç normal değil
88 basen 80e yakın göğüs küçük mu ne bekliyon 85-90 mı
100-120 cam basen mi? O boya
Veya senin cmler ile pek bir alakan yok gözünde canlandıramadın galiba
42 kg 150 olsan normal olabilirdi ama 155sin normal değil dediğim ölçüler de absürt değil 100 cm olmasına gerek yok 95 olur max 49 a çıksam kilo almaktan korkma asıl alamamaktan kork ideal kilona çık sağlıklı ol diye diyorum
Saglıklıyım zaten bayağı da yiyyorum fakat zayıflık seviyorum zayıf olmama ragmen de balık etli gibi duruyorum zaten görsen hiç 42 demezsin emin ol
Hım peki o zmn
Balıketli tabiki
guzel
Zayıf