Her gün yatak ıslatıyorum, tutamıyorum, bez takmak zorunda kalıyorum, insan içinde rezil oluyorum lütfen yardım edin?

Ben 20 yaşına yeni girdim ve hayatımda daha önce hiç böyle olaylar yaşamadım.(Yatak ıslatma gibi.) Bir gün arkadaşlarla iddiaya girdik ve kaybeden hipnozcuya götürülücekti. Ve ben iddiayı kaybettim. Hipnozcuya giderken de çok bişey hissetmedim "En fazla ne olabilir ki?" diye düşündüm ve inanmadım hipnotize olacağıma. Girdik içeri ben koltuğa oturdum. Kadın ilk başta bana ne yapacağını anlattı ve beni hipnotize etti. Ne yaşandı tam hatırlamıyorum lakin hipnozdan çıktığımda koltuk sırılsıklamdı. Sanarsınız beni kovayla sulamışlar. Arkadaşlarım katıla katıla gülerken ben ne olduğuna anlam veremiyodum ve utancımdan kıpkırmızı olmuştum. Çıktık hipnozcudan bi şekilde insanların bana bakıp ya gülmesi ya da küçumsemesi beni iyice utandırdı. O günün akşamı ben yatağıma işedim. Yine oldukça fazla şekilde. Ve bu 1 ay boyunca hep devam etti. Sadece yatakla kalmayıp kafede, markette ve tuvalete yetişmeye çalışırken de bu durum yaşandı. Doktora gittim ve ne böbrek ne mesane ne de başka bi yerde sorun var. Bez takmayı denedim. Gün içinde işe yarıyor lakin gece bez taşıyor. O derece bi durum ve benim gerçekten psikolojim bozuldu hep utanç içinde yaşıyorum. Lütfen yardım edin..

Her gün yatak ıslatıyorum, tutamıyorum, bez takmak zorunda kalıyorum, insan içinde rezil oluyorum lütfen yardım edin?