Gün içinde olsa kuruturum sürekli de, gece iç çamaşırsız yatmak sağlık açısından gerekli.
3 ay
Yazın ben de en az iki ay çıplak yatıyorum, inanılmaz rahatlatan bir şey bence. Fakat senin yaşadığın durum daha başka, o yüzden pamuklu iç çamaşırı giymen daha iyi olabilir sanki?
EİC için teşekkürler
Vücudun gece kendini temizliyor olabilir, bu çok normal 🌙✨ Ama sabah o nem hissi rahatsız ediyorsa nefes alan ince bir pamuk şort ya da çok hafif bir pijama altı deneyebilirsin. Hem hava alır hem yatağını korur 🌿 Ayrıca çarşafını daha sık değiştirmek de iyi gelir. Akıntı miktarı fazlaysa ya da koku, kaşıntı varsa bir kadın doğum uzmanına danışmanı isterim; içinin rahat olması en önemlisi 💛 Kendini konforlu ve temiz hissettiğin çözümü bulana kadar denemekten çekinme.
Cevap
32Cevap
Gerçekten çamaşırsız mı uyuyorsun ailenle mi yaşıyorsun ismin ne sohbet edelim bana yardım eder misin
bencede gece yatarken çamaşırsız yatmak iyidir.. hatta müsaitse evin benim gibi komple çıplak yat , tavsiye ederim şiddetle
Çamaşırsız yatmanın sağlıklı olduğunu kim söyledi sana
Hava alması icin, temiz koku için, kararmayi onlemesi icin ve rahat hissetmek için ✅ sende yap.
Pamuklu gitmelisin suyu iyi çeker veya partner olmali
Yatağında vs bakteri varsa hastalık kapabilirsin bence giyinmekten fayda var
o kadar ıslanıyorsan çamaşır giysen daha iyi
Bravooooo
sen bir hastaneye gidip ürolojiye muayene ol altına kaçırıyorsun demekki
hayır öyle değil nem oluyor ne suyu olduğunu anlayabiliyorum herhalde ahhshaha sonuçta o da pis
yani her an girişe hazır vaziyete getiren kaygan sumu. şeffaf.
Pamuklu külot giy tatlı vajişinin suyunu emer sabah çıkarırsın
Gün içinde onu giyiyorum zaten
7 adet ekstra külot al boyasız düz beyaz organik pamuklu olsun. Gece yatsrken tertrniz giy sabahta çıkar kirlilere at en basit yöntem
Bunu yapacagim
Yap yavrum vajişine iyi bak o da seni üzmesin mantar falan da olmaz sıkıntı çekmezsin
Çamasırsız yatmak iyi dır özel bölgeler rahat olmak ister aslın da ama bız onsan lar bunu yapmayız hava alması ve rahat olması lazım sen dogru olanı yapıyor sun sutyen takmadan yatmak kanserı de onler
Su oluyor derken terliyor musun yoksa başka bir şey mi
ıslanıyor derken libido mu
Ağ bölgesine günlük ped tak
Maşallah kuyu mübarek
Dikkat et gece geliyorlar
Nasıl o kadar ıslanıyor
Yaw he bizde inandık tamam
ilgincsiniz beyefendi
Neden mis o peki?
Gel sana anlatayım sebebini istersen?
Seni engellemisim tatlım 😘
Ac o zaman çok zor değil ki yani
Eminim ki çok sebepsiz bir yere dir
Gel bekliyorum?
E hadi nerdesin?
Nah açarım kaybol
İyide kim sin eminim saçma sapan bisey için engellemissindir benden yana sorun olmaz çünkü
Bu kadar mi güvenmiyorsun kendine 😂
?
Ben yalarım akan suyu. Çamaşır ıslanmaz
Kadınlarin bu kadar temiz hijyenli olmasicak hoş
Neden hep şu oluyor
Terliyor musun
Bir gozuk derim ama iç çamaşırsız yatma bence
niyemis
Mikrop falan kaparsin açık hiç hoş değil birde
Hasta bezi giy
Pijama ile mi yatıyorsun
Bnde öyle yatıyorum