2 2 bucuk yil once makat bolgemde sislik olmustu elime bi sey gelmisti su an 2 tane var. 2 gundur duzenli su icip egzersiz yapiyorum kanama kesildi. Gun icinde agri olmuyo, makatta da agri yok. Vazelin surunce yumusadi biraz ama iceriye girmiyor. Bu hemoroid mi yoksa anal fissurdeki nobetci meme mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Elinle içeri itebileceğin şişkinlikse hemoroid eğer içindeki yırtıktan dolayı kanama varsa fissür. Daha dün ameliyat oldum
Fissur sanirim benimki. Onceden hemoroid vardi sonra buna cevirdi sanirim. Sen ne ameliyati oldun?
İç ve dış hemoroid fissürde vardı
Dun su ictim bol bol guzel beslendim bi agrim olmadi ama geri donebilir her an
4 seans oldum dün itibarıyla sonuncu operasyondu
Cok gecmis olsun 🙆
5 yıl bekledim krem vs hiç bir şey geçirmiyor. Bi kere oluşunca geçmiyor
Peki normalde agri oluyo muydu? Yoksa sadece tuvalette mi?
Teşekkür ederim. Lazer ameliyatı geçirmiyor lazer önermedi doktor tekrarlama riski yüksekmiş. 1 ay sürdü 1 hafta arayla oldum acılıydı ama katlandım
Herkesin farklıymış. Bende ağrı sızı olmuyordu kanama vardı sadece doktora gittiğimde ise iç ve dış hemoroidin var demişti
Benimde ayni. Korkuyorum ameliyattan ya
Hemoroid fissür birbirine bağlı şeyler kremle vs geçmiyor kesinlikle çok kullandım
İğneye dayanabilirsen olmalısın lokal anestezi için iğne yapıyor
Ben biraz beslenmeyle halletmeye calisayim 😂 korkmaya devam ediyorum cunku su an
1 hafta arayla 4 kez oldum korksamda dayandım
Bende çok beklettiğim için her yere yayılmış ☺️ geciktirme bunu
Ya deme.. aglicam simdi. Dun agri olmadi ama gecmez mi hic diyosun?
Lazerle olma ama geçmez bir çok kadın vardı ameliyat olduğum klinikte onlarla ameliyat olmadan önce tanışmıştık onlarda lazer olup tekrarladığı için gelmişlerdi
Geçmez ben çok sıcak suya oturdum elimle içeri ittim sonra fissür vardı çok krem sürdüm özel krem getirttim olmadı en son 2 gün kanamayı durduramadım doktora gittim direk ameliyat yaptı
İstanbul'da oldum ben ameliyatı
Su an agrin var mi? Doktoru onerir misin?
İstanbul'da yaşıyorsan önerebilirim
Doktor iyiyse İstanbul'a gidebilirim ankaradayim su an
Doktor iyi fakat mesela benim durumum ilerlemişti 4 seans oldum haftada bir kez arayla 25 civarında para verdim
2 hafta sonra estetiğini yapacak hatta her şey dahil 1 hafta arayla oldum 5. ci de olacak müsait zamanda özetleyeyim ameliyat sürecini
Doktor en iyisi
İstersen numaramı vereyim gizliden arayabilirsin senin durumunda ciddiyse konuşayım izah edeyim anlatayım ona göre karar ver geciktirme
Ozelden mesaj atabilirsen cok sevinirim benimkinin ne derece oldugunu bilmiyorum ama ilerledigine eminim. Bugun tekrarladi cunku.
Özelim açık yazabilirsin
Ulan ne cahil insanlar var
Şunları doktora bile anlatsan görmeden muayene etmeden teşhis koyamaz
Biz ne bilelim gtündeki memeyi
Anal fissürdür
Aga neden
Bendede var fissül ama ağrıyor
Bencede anal fissur. Bende agri yok sadece bazen tuvalete ciktigimda agriyo sonrasinda veya oncesinde yok. Ameliyatta cozum olmuyomus. Napsam bilemedim hemoroid saniyodum
Bende var ya çok berbat lavabo yapmaktan korkuyorum
Bugun iyiydim spora basladim + bol su. Yarindan itibaren beslenmemi duzenleyecegim. + Vazelinde yumusatiyo kasintiyi geciriyo ve rahat tuvalete cikariyo haberin olsun
Deneyeyim