Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsun lütfen bu meme dedikleri şişlik gibi şey sert olmak zorunda mı? Şüpheleniyorum 2 tane şişlik gibi şeyler var makatta ama anlayamadım ne oldugunu ( doktora gittim çatlak dedi ama catlak sikayetleri baslamadan 3 yil once bu şişlikler başlamıştı karıştırmış olabileceğini düşünüyorum)
Dış hemoroid memesi nasıl olur nasıl görünür? Rengi mor veya kırmızı değil uzun suredir var agri ve aci vermiyor tuvalette zorlandigimda cok az şişiyor sadece ama bazen gergin şişlik gibi bazen deri katlantısı gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı dert bende de var. Ankara 'da mevlüt topbaş var. Uzmanı o.
Gitmem ona ya naptigi belli degil. Catlak mi basur mu var?
Bende ikisi de var. Para durumunu düzeltebilsem ben ona gidecem. İki ameliyat oldum. Yine de kurtulamadım
Ona gidip memnun olmayanlarda var ve ortam siteril degil. Cok arastirdim bence fazla sisirmisler. Nihat bengisu bu isin ustasi gideceksen ona git merdiven alti yerlerden hayir gelmez ve fatura da kesmiyorlar bir komplikasyon olusursa sikayet edemezsin
Peki çatlak ağrı yapıyor mu sende? Yani ikisinin farkı ne? Bu şişlik neyle ilgili çözemedim
İlk defa duydum bakayım.
Aga sislik hakkindada bilgi versen? Niye tabu bu konu aw
Şişliğin nasıl olduğunu bilsem söyleyecem. Makat ağzında sarkan et parçası gibi bi şey mi?
He sende sislik yoksa bilmen var sandim
Şişlik değil benimki.
var mı hala