Sağlık & Diyet 1 ay Hastayken bir çorba yapanınız oluyor mu? AŞK-IVUSLAAAAT Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Vay vay vayyyyy 🥺 hasta yatıyorum a dostlar 😅 Hastayken bir çorba yapanınız oluyor mu? Cevap Yaz 27 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 24 , eic 45% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. görsele aşırı güldüm dfghdfhjgdfhyapsa yapsa ailem yapar :D 1 0 Yorumla
VusLaaaaT Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 ay Kendi işimi kendim hallediyorum şu an olduğu gibi 2 10 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT 1 ay En güzeli Yorumla VusLaaaaT 1 ay Evet böyle güzel yalnızlık güzel Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT 1 ay Ölene kadar yalnız tek kalırsın inşallah o zaman sana dua ettim bak kiyagimi unutma ☺️ Yorumla VusLaaaaT 1 ay Bu düşüncen duan için teşekkürler Yorumla VusLaaaaT 1 ay Sen yaparsan o çorbayı ellerinden içerim Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT 1 ay Hastayım bende bana da yapacak birisi lazım ☺️ Yorumla VusLaaaaT 1 ay Bende sana yaparım 🙂hamaratım o konuda Yorumla VusLaaaaT 1 ay Tabi benim ellerimden içmek istersen Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT 1 ay Olur tabi yaparsan içerim 😇 Yorumla VusLaaaaT 1 ay Anlaştık 🙂sende bana yapıp içircen ellerinle 🙂 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 1 ay Çok çok geçmiş olsun, zor hastalık. Dünde ben ateşlendim öğlene iyileşip kalkmıştım. Çorba yemek yapanımız var şükür. 0 2 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT 1 ay İyileş iyileş başa sariyo bumerang gibi Yorumla Green_mile_devi 1 ay Aaa öyle mii, umarım tekrarlamaz ya Yorumla
Delikanlisback Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Evet oluyor çok şükür, geçmiş olsun grip mi oldun🤓 0 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT 1 ay Domuz gribi oldum kim beddua ettiyse 😂 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% 1 ay Annem buradaysa yapar. Ben de tavuk suyu çorbası yaparım kendi kendime 0 0 Yorumla
Doğununleydisi Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Var tabiii kendim kalkarım yaparım biraz daha hasta olurum sonra iyileşirim 0 0 Yorumla
Herşeygeçiçek00 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Dünden beri hastayım sağolsun anneciğim iyi bakıyor bana :) 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 343 cevap paylaştı. Geçmiş olsun.. Annem ❤️ 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çorba yapanım olmuyor 0 0 Yorumla
IllecebrousFenomen Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 1b cevap paylaştı. yok kendim yapıyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eic 50% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 4,1b cevap paylaştı. Oluyor tabi 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eic 88% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,1b cevap paylaştı. Annem yapar. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
görsele aşırı güldüm dfghdfhjgdfh
yapsa yapsa ailem yapar :D
Kendi işimi kendim hallediyorum şu an olduğu gibi
En güzeli
Evet böyle güzel yalnızlık güzel
Ölene kadar yalnız tek kalırsın inşallah o zaman sana dua ettim bak kiyagimi unutma ☺️
Bu düşüncen duan için teşekkürler
Sen yaparsan o çorbayı ellerinden içerim
Hastayım bende bana da yapacak birisi lazım ☺️
Bende sana yaparım 🙂hamaratım o konuda
Tabi benim ellerimden içmek istersen
Olur tabi yaparsan içerim 😇
Anlaştık 🙂sende bana yapıp içircen ellerinle 🙂
Çok çok geçmiş olsun, zor hastalık. Dünde ben ateşlendim öğlene iyileşip kalkmıştım. Çorba yemek yapanımız var şükür.
İyileş iyileş başa sariyo bumerang gibi
Aaa öyle mii, umarım tekrarlamaz ya
Evet oluyor çok şükür, geçmiş olsun grip mi oldun🤓
Domuz gribi oldum kim beddua ettiyse 😂
Annem buradaysa yapar. Ben de tavuk suyu çorbası yaparım kendi kendime
Var tabiii kendim kalkarım yaparım biraz daha hasta olurum sonra iyileşirim
Dünden beri hastayım sağolsun anneciğim iyi bakıyor bana :)
Geçmiş olsun.. Annem ❤️
Anamdan başka yapan olmaz
Çorba yapanım olmuyor
Kediye çok güldüm😄
Ev arkadaşlarım yapıyor sağ olsunlar.
yok kendim yapıyorum
Annem. ❤
Sadece annem.
Oluyor tabi
olmuyor
Oluyor
Annem yapar.