Dişelerinin rengini mi sorun ediyorsun yoksa aradaki boşluğu mu? Eğer rengini sorun ediyorsan normal şartlarda hiç kimsenin dişi bembeyaz değildir zaten. Herkesin kendi kemik rengi vardır ve o renk tonlarındadır. Daha da beyazlatmak istersen bir diş doktoruna görün, farklı çözümlr üretebilirler ancak, gördüğüm kadarıyla diş yapın zayıf ve hassas. Mekanik bir beyazlatma çalışması daha çok zarar verebilir dişlerine. Aradaki boşluk için de tel taktırabilirsin. Beslenmene çok dikkat et vitamin almayı ihmal etme. zamanla daha iyi olduğunu görürsün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada dişin sarılığına yorum yapanların %80ninin dişi çok berbat durumda buna eminim.. kız zaten bunun çözümünü arıyor siz ne diyonuz mk
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen !:-D
Bu dişler iflah olmaz ben sana diyim senin gibi bir vaka daha var :Dwww.kizlarsoruyor.com/.../q1976696-kizlar-soruyorun-guzel-yakisikli-halki
01 Yorumla
Soran+1 yılBu atyigin linkteki disler gayet duzgun. Sen kendin nesinde burdq gelip insanlarla alay ediyosun. Ya bir git kizim
Var. Ve çok işe yarayan bir uygulama bu yazmıyım direkt video atayım işine yarayacağına eminim
https://youtu.be/6PI9toZwvlo11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim cok faydali olacak sagolasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
+1 yılÇay ve kahve dişleri sarartır. Ve dişin yüzeyindeki boşluklar nefes almadığı sürece ve sararmaya başladığında anca tıbbi müdahale ile beyazlatılabilir.
Çok da beyaz gözükmüyor diş macununuzu değiştirebilirsiniz. Lokman hekimden orjinal misvak alabilirsiniz.
Diş macunu olarak ben sensodyn kullanıyorum gayet memlunum. Biraz komik olacak ama muz kabuğunun içi de dişlere çok faydalı bilmenizde fayda var ;)04 Yorumla
Soran+1 yılMuz kabugunun ic tarafini dislerimemi surtucem?
- +1 yıl
Evet ;) Çok fazla yapmaya gerek yok!
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim ;)
gunde 2 demlık cay ıcıp bır paket sıgara tuketen ınsanın dıslerı ne yaparsa yapsın beyaz olmuyor:)
bazı dşlerınde dogal sarılıgı var.. limon karbonat hergun fırca fayda etmıyor, iğrenc bır sarılıga sahıp degılım ama bıldıgın sarı işte dişlerim ne yapayım cektıreyımmı sımdı agarmıyor dıye:)00 Yorumla
+1 yılSen takıntı yapmışsın bu durumu halbuki dişlerin gayet beyaz. Arada diş fırçanı karbonata batır ve birkaç damla limon sık karbonatlı diş fırçana ve bembeyaz olacaklar. Ama çok fazla yapma bunu yoksa dişlerinin dış tabakasına zarar verirsin, 1-2 haftada bir yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarbonat, kabartma tozu ile fırçalayabilirsin. Misvak kullanabilirsin. Muz kabuğunun iç kısmıyla da silmek beyazlatır diye duymuştum.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :-)
- 73 Yorumla
+1 yılrenk sarılığı içeriden geliyor gibi ne yapsan nafile olur. genellikle sarı dişli olanların kemikleri de sarı olmaktadır. bunun için tek çare kaplama gibi duruyor. o da zirkonyum olursa 8 10 bin tl yi buluyor :(
02 Yorumla
Soran+1 yılPahaliymis. Benim kemiklerim bu renkmi simdi
- +1 yıl
genelde öyle oluyor. diş hekimleri daha detaylı bilgi verecektir ama sarı kemikli insanların kemik yapıları beyaz insanlara göre çok daha sağlam oluyormuş. yani bunların bilimsel kanıtı yok ama beyazlamaması bilimsel bir gerçek :)
ahahahahah vay hamısına :d buda hunharca gülen kadın olmalı :)
www.haberverturkiye.com/.../...bX1qaz0qto1_500.jpg11 Yorumla
+1 yılpanpa gece yatmadan önce diş ipi üstüne fırça bir de öğlen hep tekrarlıon anasını satayım :DD bir de sigara kahve b*k püsür içiosan 6 ay ya da yılda bir dişçiye gidiyon temizletion :D komple çürüyen bir yapıda olduğumuz için şart :DD bir de Tarkan'a ulaş sor naapmış? :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYazdiklarindan hicbisey anlamadim
- +1 yıl
Dişçiye gitsene diyorum
Soran+1 yılBen zaten memnunum ayrik olmasindan diyorum
- +1 yıl
o yazdığını sonradan gördüm
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDiş beyazlatmak zor değil. Ama her insanın kemik rengi farklı. Belki de dişlerini alacağı en beyaz renk budur. Sen yine de doktora gidip görün :) ert edecek bişeyin yok ama. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa discilik bisey istesem disciye giderim kendi imkanlarimla beyazlatmak istedim.
- +1 yıl
Tavrını seveyim. dövseydin..
Soran+1 yılYok sen yanlis anladin :-D
+1 yılHayatın boyunca bir kaç defa antibiotik kullandıysan bunun yanı sıra gargara kullandıysan ya da kalsiyum gibi daha çok kemiklerle ilgili vitamin eksikliğin varsa dişlerini beyaz tutman hayli zor.. Yine de haftada bir gün sabah akşam karbonat ile dişlerini fırçala haftada en az bir gün karanfil em ya da çayına koy. Ve uzmandan yardım al
00 Yorumlasen bunları boşver dişlerin gayet düzgün onlar kendilerine baksınlar sanki mükemmelerde ayrıca ayrık olması kötü durmuyor :) doktora git temizlesin ben öyle yaptırıyorum bembeyaz oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılBurdaki MÜKEMMEL lere çok yanlış bir soru sormuşsun sen. Herkes mükemmel burada sana tabi laf sokulcak
30 Yorumladoktora git. temizlet.. Daha sonra düzenli olarak fırçalar.. çok güzel olur.. ama yinede çoğu insandan iyi bence. bakımlı gözüküyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTedekkurler
bir bezin ucunu ıslat karbonat a batır ve beze gelen karbonatla tabiri caizse dişini çitele :D
15 Yorumla
Soran+1 yılAcinda kicinizla alay edin geri zekalmisiniz
www.paylas.com/.../bu-hareket-hilmi-yi-sasirtti-kardes-payi bunu izle kanka :D
05 Yorumla
Soran+1 yılCok ucuz espiri anlayisin varmis
Ay çok güldüm. Senin dişlerin bembeyaz olsa da yine iş yapmaz. Şekli kötü.
05 Yorumla
Soran+1 yılGulmendeki sebeb? Malmisin?
Soran+1 yılTuvalet taslariyla cok hasir nesir olmussun galiba firca kullanmak yerine yaliyosun dimi iyyyyyyy ve evet bosuna sormusum gercekten malmissin :-D
Soran+1 yılHic degilse seninki gibi -10 degil
Kardeş sen direk tel taktır diyim sana. Yaşın maks 15 zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılYanlis. 29 yasindayim
Soran+1 yılCildim temiz duruyor ondan. Tel takmak istemem
Soran+1 yılYok memnunum tskler
+1 yıldokora git o boşluğu kapatıyorlar beyazlatmak için bir şey yapamazsın fazla bal ile fırçalayabilirsin ama hiç denemedim yardımı olur mu bilemem
00 Yorumla
+1 yılSigara içiyorsan ve asitli içecekleri bırak elma dişleri beyazlatır elma ye kabuklu tabi bide anında beyazlatan diş macunu kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılSigara gunde bir bucuk paket iciyorum. Elmayida deniycem tesekkur ederim
- +1 yıl
Sigara ve kola çok sarartır rica ederim :)
- +1 yıl
elma da asit var disler asinir canim beyazlamaz
- +1 yıl
Beyazlatmasaydı elmalı diş macunu çıkarmazlardı :)
tel taktır ablacığım o aralık yok olsun başka da bir sorun yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen boyle olmasini seviyorum tel dusunmuyorum
Diş etlerinin çekilmesini engellemek için tuzlu gargara yap. Periodontoloji ye görün.
Küretaj ya da Flap operasyonu yaptırman gerekebilir buda 1-2 bin lirana patlar.04 Yorumla
Soran+1 yılDiscimisin?
Soran+1 yılKuretaj flap bilmiyorum ben ne. Dislerim genel olarak nasil gorunuyor sence
+1 yılsen onu 3e çıkar, bir diş doktorana git birde, çok şekilsiz şemalsiz dişlerin var.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtadaki bosluk haric gayet duzgun dislerim var bizzat dis doktoru bunu dedi zaten. Tek sorun beyazlatmak istemem sorumda oydu zaten.
Gunde iki kere az ben 5 kere firlacalarim bazen bu arada doktora git dis eti cekilmesi var gibi hepmi acikti boyle aralar
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep acikti. Gunde bes kere cok fazla bence
Sağlık konusunda 304 cevap paylaştı. doğru diş macunu kullanman lazım. bir de bence doktora git ve bir defalık temizlet dişlerini. ondan sonra düzenli fırçalarsan zaten hep beyaz kalır. estetik olarak da tel taktırabilirsen daha düzgün biçimli grünmesini sağlarsın
00 YorumlaBakıma devam istikrarlı bir şekilde ha aynı zamanda bir dişçiye görünmen hem sağlık hem mantık açısından daha uygun olacaktır..
00 Yorumla
+1 yılO araya dolgu yapıyorlar ve 15 dklik bir iş. Diş doktoruna git. Tel takmazlar çünkü o arada diş sinirleri var.
00 Yorumla
+1 yıldişlerin kötü durmuyor ama bence yaşın genç üst dişlerine bir çözüm bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılAç ağızını leblebi sokarım oradan ben
122 Yorumla
Soran+1 yılDefol git be
- +1 yıl
La senden bir cacık olmaz he :)
Açıklık için tel gerekebilir bence. Beyazlatmak için de doktora görün derim diş fırçalamayla olduğu halini korursun sadece
00 Yorumla
+1 yılCanım benim nişanlıM diş hekimi bu yaşta tell takacaksan gel tel yapsın sana yok diyorsan ön iki dişini kesip kaplama yapabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben dislerimim seklinden memnunum sadece daha beyaz olmasini istedim
- +1 yıl
git doktora detertras yaptir canım genel temizlik lazersiz hic zarar vermez
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYukarı diş ayrılığı fazla sen seviyorum diyorsun o zaman cokta kötü değil dislerin sıkıntı yapma ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum bir saglik acisindan rahatsizlkk yok gorsellik olarakta Allah beni bu sekilde yaratmis mudahale etmek istemem
- +1 yıl
. Aynen öyle ;)
+1 yılDis araligi olan insanlar sansli olurmus. Ayrica sevimli ve tatli da
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :-D
- +1 yıl
Takma kafana curuk olmasinda yeter hem agri hem koku cekilmio :D
+1 yılAninda beyazlatan dis macunlarindan kullan günde üc kez sonuc alirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılvar mı aninda beyazlatan
- +1 yıl
Var
+1 yılUlan yemek yicektim ya yapmayın şunu koymayn böyle resimler iştahım kapandı mk.
11 Yorumla
Soran+1 yılSende bakma ozaman
Al sana doğal diş beyazlatma yöntemi ceviz kabuğu bul dişindaki yeşil kabuktan bahsediyom onu dişiyen sür aninda beyazlatir
02 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin kafa bulmuyosun dimi
+1 yıldişlerini gunde en az 2 defa guzel fırcala dogru tekniklerle ve sonra diş ipi kullan sonrada agız calkalama suyunu kullandıktan sonra beyazlar ve saglıklı dişlerede sahip olursun
00 YorumlaGünde iki defa fırçala, kahve çaydan sonra ağzını çalkala biraz da olsa işe yarayacaktır eğer işe yaramazsa ev için diş beyazlatma seti alabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılCanım kendinin yapabilecegi bir sey yok bir dis hekimine gitmelisin. Beyazlatir ve o aradaki boslugu doldurur
05 Yorumla
Soran+1 yılBosluktan memnunum her insan ayni olmak zorunda degil. Kendi imkanlarimla yapmak isterim ya discileri pek sevmem
- +1 yıl
Memnunsan tabi lafim yokta sağlıklı degil dislerin tel takilmali
Soran+1 yılSaglik acisindan ne zarari olabilirki ben herhangibi bir saglik sorunu yasamadim disim ayrik diye :-)
- +1 yıl
Ayrılığı degil genel anlamda ileride sorun yaratir. Zaten 3 ayda bir hekim kontrolüne gitmen gerek
Soran+1 yılBen senede iki defa gidiyorum :-)
+1 yılpbs.twimg.com/media/BpJVqz4CQAASrF2.jpg:large
Xper alır kaçarım10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar da kötü sayılmaz. Sadece ortadaki dişler ayrılmış. Bu çoğu insanın sorunu. Diş hekimine görünmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılKarbonat ve limonu karıştırıp dişleriniçi onla fırçalayın sonra da muz kabuğunun iç dişlerinize masaj yapın :))
00 YorumlaTel tedavisi olmadan diş düzeni biraz zor ama beyazlatmak için düzenli listerine kullanmalısın özellikle yeşil olanını tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılO dişlerin ortasını doldursanız yeter lan, beyazlatma kolay.
012 Yorumla
Soran+1 yılBen bu halinden memnunum
- +1 yıl
İşte dışardan çok kötü görünüyo onu söylüyorum. Siz memnun olabilirsiniz zaten onu söylüyorum, ama dışardan berbat yani. Onun dışında ben bir sorun görmüyom öyle aman aman.
Soran+1 yılBugune kadar dislerim ayrik diye bir sorun yasamadim insanlardanda tatli gorundugu disimda bie yorum almadim. Burdan kotu gorunuyor diyen insanlarla bir muhattabim olmadigi icin takmiyorumda.
- +1 yıl
Ahahah. La zaten sorunun başlığında dişlerim çok kötü diye kabullenmişsiniz olayı. Ben de olsam ben de takmam. Söylüyorum sadece amacım yermek değil, yermek olsaydı bin tane kulp takmıştım şimdi bu dişlere. Sorun o değil, sorun kaldıramayacağınız şeyleri bile bile niye soruyosunuz ki bu soruları? Yardım etmeye çalışıyoz la az bir iki dakka bir sakin.
Soran+1 yılBen dislerimin renginden bahsettim detaydada onu yazdim zatem tekrar okursan anlarsin.
- +1 yıl
"Dişlerim çok kötü, diş bakım önerileri neler?" Başlıkta renkle ilgili bişey yok, illa detay mı okuyak? Bana göre bu dişler berbat ötesi ben illa bunu sizin yüzünüze yüzünüze mi vurıyım yani. Gerek yok.
Soran+1 yılDis bakim onerisi soruyorum dis bakim renkten ve disleri saglikli tutmaktan baska ne olabilir semce sen nasil anliyorsun?
- +1 yıl
Dişlerin sağlığı işte tamam. Diş bakımı denince renk ne alaka işte onu soruyorum? En son söylemen gerek la diş bakımında diş rengini.
Soran+1 yılSen bana dislerimin arasini doldurtmaktan bahsediyorsum buda anca bir discinin yapabilecegi birsey ben nediyorum sen nediyorsun. Ayrica bir soruyu detayi okumadan cevapliyorsan bu benim sorunum degil.
- +1 yıl
Yok ya valla anlamıyo hacı. Bilerek mi anlamıyon la cidden? Salağa mı yatıyon nedir?
Soran+1 yılBen degil ama sen salaga yatiyosun galiba soyledigin lafi ceviriyosun.
- +1 yıl
:D :D la taam hade gidin hadi gidin tamam haklısınız.
+1 yılTuzla fırcalıcan. Hem diş etin güclencek hemde beyazlıcak.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Çok beyaz olacak diye kaide yok gözünün akı gibi olduktan sonra sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalmi bu beyazlik
canım benimde öyleydi git ilk bir tel taktır sonra temizlettir
03 Yorumla
Soran+1 yılTele ihtiyac duymuyorum
Soran+1 yılDisceye gitmek istemedigim icin buraya sordum
+1 yılDudaklarınız çok hoşmuş dişleriniz de okadar sarı değil düzenli fırçalayarak daha iyi beyazlığa ulaşacağına inanıyorum
00 Yorumla
+1 yılDislerin yildizlar gibi sari ve o dere birbirlerine uzaklar tuz ruhuyla temizlesen diyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha cok komiksin
iki diş arasından tren hattı geçerr,, şaka bir yana o boşluk olmasa kötü bir yanı yok tel falan takdır doktora git
00 Yorumlaarasında kamp kurup ateş yakarız :D:D:D:D:DD
166 Yorumla
Soran+1 yılKuculde cebime gir
Soran+1 yılCiddiye aldigimi nerden cikardinki
Soran+1 yılNe muhabbetim var neyi ozelden halledicem hic sevmem boyle konusmalari sakada olsa hos degil banane ondan
- +1 yıl
Aynn bro haklısın. Ben yanılmışım. Profiline bakınca zeki olmadığını düşünüyor insan. Ama sen hareketlerle geleceği tahmin edebilecek iq ya sahip biriymişsin. Tabi yanılmadığını düşünseydik :D
Şimdi espriye gelelim alttaki yorumların hepsini oku ve senden ne kadar çok var gör.
Fırçalamakla ilgili değil ortodonti tedavisi gòrmen gerekli
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
+1 yılKarbonat ve limon beyazlatır. Her gün limonla fırçlama ama
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim deniycem :-)
- +1 yıl
Limon u az sürerse bişey olmaz, o yüzden belirttim zaten her gün limonla fırçalamamasını
+1 yılDiş yapımız aynı sakın başkalarının aklına uyupta yaptırtma farklılkk iyidir; )
04 Yorumla
Soran+1 yılBende aynen oyle dusunuyorum ben zaten ayriklikla ilgili bisey sormadim ama millet elestirmek icin yaziyor :-)
- +1 yıl
Kötü diyenlere inatla gülümse sonuçta bizlerin genetik olarak farklıyız bu arada misvak kullan
Soran+1 yılMisvak beyazlatiyotmu gercekten
- +1 yıl
Evet
Dişler bence beyaz ama doktora gidip boşluğu doldurabilirsin
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz. Bırak böyle kalsın. Kötü değil.
00 Yorumlafırça kendisine yer bile yapmış anasını satim. kıyafet askılığı gibi o ne la öyle?
10 YorumlaDoktora git beyazlatsın. Evde yapmak istiyorsan karbonat öneriyorum.
00 Yorumla
+1 yılBencede öndeki boşluk sevimli. Karbonatla veya limonla fircalamayi dene.
00 YorumlaDiş rengin normal. Beğeniyorsun biliyorum ama tel taktırman gerekli.
00 Yorumla
+1 yılÖnündeki Dişe dolgu yapılıyorsa ya da kaplama yaptır daha iyi olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat