Güncellemeler
+1 yıl
Mide hassasiyeti 1- kaç aya geçiyo mu arkadaşlar doktoruma yinede. Sordum
12. Günümdeyim önceleri hafif mide yanmaları yaptı. Sabahları içiyorum. Regl günüme denk gelince benim mide bulantısı ve bağırsak huzursuzluğum tetiklendi sonra geçiyor derken Ben kendimi mnyak gibi uykusuz bırakıp ağlatıcı dizi izleyince kötğ oldum. Demek ki etkiyi alamamışım. Tam etkiyi almam 2-3 ay sürer mi. Birde bu mide yanmam ve bulantımın artması durumu bundan mı.. daha hassaslastı sanki özellikle şu regl dönemimde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Secita bulantı yapar ilacın tam etkisini gördüm demen içinde en az 2 ay geçmesi gerekir şu an ki süreç placebo etkisi olur sadece
Çok teşekkğrler benim midemi tam etkilemesi regl sürecimde daha ağıe bastı
Rica ederim olabilir evet başlangıç seviyesi ilaçlar ama gerçekten bazı kişilerde fazla bulantı yapabiliyor secita , paxera, bende kullanamamiştım dr değiştirmişti ilaçları
Mahvetti ya midem zaten hassas
Doktor neyle değiştirdi ya merak ettim belli ki aynı panik bozukluk anksiyete takıntı endişe var herkeste
Benim 2020 yılında olan bir durumdu panik atak teşhisi konulmuştu pandemiden dolayı 3 ay gibi uzun bir süre evime gidememistim (sağlık personeliyim) o dönem beni keşke tek ilaç xanax olmuştu ağır ve etkilidir ilaçtır yeşil reçete
Hassasmışım doktor yarıma düşürdü. Ağır gelmiş dedi. Bi hafta böyle durumuma bakcak gerekirse sanırım değiştirxek
Xanax bağımlılık yapar mı
Yani istediğiniz zaman doktor bıraktırabilşyo mu
Günaydın xanax dr kontrolünde başlanıp yine aynı şekilde dr kontrolü ile kullanılan ciddi komplikasyonlarda verilen kırmızı tehlikeli ilaçlar grubuna girer doktora bana bir xanax yaz desen yazmaz yani ilacı satan firma eczane yazan doktor bu tür ilaçlarda takip altında oluyor
Evet doktorum atağımı tetikleyen ve beni daha hassaslaştıran regl dönemim miş dedi bulantı için metpamid içiyorum şimdi bakalım
Yeterli metpamid iyi gelir geçmiş olsun
Çok teşekkğrler
Rica ederim
Antidepresanların yan etkileri oluyor. Bu mide yanması, bulantısı, bağırsak şikayetleri de bundann kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Doktoruna danışarak öncesinde mide koruyucusu kullanabilirsin. Tam etkisini göstermesi için de vücudun alışması gerek o da 1.5 ay sürüyor.
Anladım cok teşekkürler
Midene dokunuyor anlaşılan, bir mide koruyucu alıp sabah aç karnına, ilacı içmeden almanı tavsiye ederim.
Mide koruyucular bağımlılık yapıyomuş