depresyon haplari uyku yaparmi kotu bir olay yasadim depresyon ilaclari iciyorum dun aldigin bir ilac cok kotu uykumu getirdi şu an bile uykum var
Cevabın nedir?
+1 yılİnan bana hiç bir şeyin zorunda değilsin. Kendini zorlamanı tavsiye ederim sana. Şifan senin içinde kalbinde aklında. Ben depresyona girdim deyip durmamalısın. Kendini sev, kendine zaman ayır, bir süre sevgili vs yapma, ailenle konuş güzel bir arkadaş çevresi edin gez. Babanla ya da ailecek 3 günlük bile gezmeye gidin bir yere. Bu ilaçlar seni hayatından soyutlayacak, uykuya bağımlı yapacak. Zihnin sürekli bu ilaçları isteyecek. Nasıl vazgeçeceksin? Yalnız kalmazsan kullanmana gerek kalmaz.
012 Yorumla
Soran+1 yılya ama korkularim var o yuzden icim ki gecsin istiyorum yani yoksa dediklerin cok mantikli tabi
- +1 yıl
Ama bunlar senin korkularının çözümü değil dostum. Bunlar seni uyuşturacaklar sadece, korkuların yine içinde kalacak. Her şeyle baş edebilirsin. Bileğine bir lastik bileklik al tamam mı? her kötü düşüncen de her korkun da onu çekip bırak. Acını hisset, kendine gel. Korkma.
Soran+1 yılama benm yasadigim farkli cok etkilendm 4 haftadrda boyleym
- +1 yıl
İnsanların kollarında sevdikleri can veriyor, tecavüze uğrayanların bile bazıları kullanmadan atlatıyor. Bunlardan daha kötü ne yaşamış olabilirsin?
- +1 yıl
Bizler senin acılarını bilemeyiz belkide yaşadık ya da yaşamadık. Ama unutma ki herkesin hayatı zor. Savaşın ortasında doğup büyüyen insanlar var. Onları düşün. Her acı çeken bu haplara düşseydi dünyanın hali ne olurdu? Senin her ilaçtan daha etkili bir ilacın var oda kendine inancın ve beynin.
Soran+1 yıldediklerini dusunmuo degiliim tabiki oyle iste insan bZen beynine soz geciremio.s ama haklsn tbiki
- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun allasen sen ya. 4 yıldır böyle ilaçları kullanan arkadaşlarım var. Kulaktan dolma bilgi böyle bir konuda verilir mi? İleride en ufak bir şeyde bile aklına o ilaçlar gelecek. Yaşamadığımız bilmediğimiz bir şeyi söylemeyiz herhalde. Çocuk oyuncağımı bu konu?
Soran+1 yıldoktorun dedigi sekilde kullaniyorum zaten
- +1 yıl
Sen bilirsin. Ben sana söylerim insanlığımı ederim. Gerisi sana kalır. Bir psikoloğa gitme sadece. Bir kaçına git.
Soran+1 yılanladim tesekkurler.s
En İyi Cevaplar
ne kadar kötü bir olay yaşarsan yaş o ilaçları kullanmaktan daha kötüsünü yapamazsın beynine.. uyuşturucunun diğer adı psikolojik ilaçlar.. üzüldüğünde ağlamak, sevindiğinde kahkaha atmak, duygulandığında gözlerin dolması, uykun geldiğinde uyumak, sinirlendiğinde bağırmak... aslında bunlar yaşamamız gerekenler, frenlemek mantıksız, ve bu haplar sadece sinir sistemini frenler hepsi bu..
07 Yorumla
Soran+1 yılalmadıgın zamanda kötü oluyosn ama
Soran+1 yılama işte bynımede soz gecıremıom beynımde gecse icim tedirgin içeri geçse beyın tedirgin
- +1 yıl
iredeli olmayı dene, aslında yaşamak için herşey çok basit, insan kendisi zorlaştırıyor herşeyi.. düşün ve kendine gel.. sen güçlü bir bayansın eminim.. hayatındaki en kötü şey en fazla ne kadar kötü olabiliri.. kendini hapsetme o minik haplara.. zaman kısıtlı ve tek tek günlerini çalıyor o haplar..
Soran+1 yılya dediklerin cok mantıklı ama işte yasadıgım sey etkiledi benı kurtulmakta zaman alacak gibi :
Soran+1 yılteşekkürler yinede
Citol kullanmıştım. uyku yapar ama ilk başlarda 1 2 ay sonra hiçbirşey hissetmiyorsun ama rahatladığını sinirlerinin sanki alındığını farkediyosun ama öyle olmuyo. hiç birşey yapasın gelmiyo. kafası çok güzel. 12 ay kullandım. inan bırakmak istemedim
04 Yorumla
Soran+1 yıldoktor kontrolünde bırakmayı dene
Soran+1 yılatlattınmı peki sorunu?
Kortizonluysa hem bagisiklik sistemini bastirir ve uykuda verme olanagida var, üzme kendini, anlasilan bu kötü olay seni bayagi etkilemis, özel degilse anlatabilrsn
02 Yorumla- +1 yıl
Seviye farkindan mesaj atamiyorum k.bakma :D
hayir yani hic kafana takma, bak ben almanyada yasiyorum münih e 70 km uzakliktaki bir kasabada. Hergün kosmaya gidiyorum ve kostugum yer full ormanlik orda olmama ragmen, birsey basima gelmedi sükür allaha. Evet psikolojik bisey seninki ama beyninde bitirmen gerekiyor bu arada acin icin cok üzgünüm.
Soran+1 yıltesekkur ederim :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
+1 yılAnnem Kullanıyor ve o depresyon ilaçları gibi boktan birşey yok.
Eğerki içmezse hapı
Sinirli oluyor
Yorgun oluyor
Eğer içerse
Uykuya düşürüyor.
Ota boka gene sinirlenior :D15 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya.s
- +1 yıl
ve en kötüsü artık hayatın o ilaca bağlanıyor.
o ilacı içmediğinde sen yoksun farzet. çok kötü birşey. ve anneme bin gram ilaç verdi o çok ağır geliyor seninki kaç gram
Soran+1 yılbirisi 15 birisi 2.5
- +1 yıl
anlıyorum. ve anlamadığım bu yaşta senin depresyonla ne işin olurki
Soran+1 yıloLdu işte :S
+1 yılBilim adamları yürüyüşün depresyon ilaçlarından etkili olduğunu bulmuşlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılhadi canim.d
- +1 yıl
Denemesi bedava ama ilk önce kafada bitiyor herşey.Hap düşünmeni engeller uyutur, yürüyüşde öyle.İnsanı depresyona sürükleyen şey korkutucu, umutsuz düşüncelerdir sen onlardan sıyrıl başka bişey lazım değil:D
+1 yılkullanmadım ama çevremde kullananlar var.hemde ne bıçım uyku yapar.kıloda aldırır.
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen uykum cok var şu an bile
- +1 yıl
amaçda o zaten.beynı boşaltmak.bırşey duşundurmemek.ama bıran önce o haplardan kurtulsan ıyı olur ınsanı robotlaştırıyo bırsure sonra.kafanı başka şeylere ver.dağıtmaya çalış.kurtul o haplardan
Soran+1 yılinsllah ya.s ama.korku yasadigim icin kullaniomki rhatlamak icn.s
+1 yılhaplar çeşit çeşit bazıları uyku getirir ama bazıları getirmez
10 Yorumlaben sabah cipralex yatmadan önce remeron kullandım gündüz hapı uyku yapmıyo gece içtiğim iştah ve uyku yaptı ama sakinleştiriyo insanı ne üzülüyosun ne seviniyosun yani durgun oluyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılbendede öyle şu an secita ve zyzapin kullanıyurm
İhtiyacım olduğu dönemlerde kullanmadım. Kendim için bir şeyler yapamıyor isem, bir ilaç bana ne yapabilir ki?
00 Yorumla
+1 yılBence zikir çek en iyisi bir sofi arkadaşım demişti zikir kalbin ilacıdır diye :)
09 Yorumla
Soran+1 yılarada yapiyorum.d
- +1 yıl
Dualarla şifalar falan diye araştır gerçekten ise yarar sakin hap kullanma bizim arkadaş kullandı simdi yüzünde sivilce çıkardı bu haplar sonra tekrar depresyona girdi ole arada gidip geliyor
Soran+1 yılaynen cikario bendede ckti
- +1 yıl
Yani bence hic bulaşma hem sen bu kadar guzelken nasıl depresyona girersin yaa :)
Soran+1 yılher insan girer yani
- +1 yıl
Özel değilse nedenini ogrenebilirmiyim
- +1 yıl
Mesajına cevap veremiyorum kusura bakma levelim düşükmüş maalesef :) mesaja cevabım olur
Soran+1 yılanladm önmli degil
- +1 yıl
Hayır sen msjdan anlat bn cevap yazamiyorum site izin vermiyo
Kafası iyi oluyormuş o hapların biara atmak lazım 3-5 :)
12 YorumlaYapar yan etkisi kilo aldırır uyku yapar miğde bulantısı yapar vs vs
10 Yorumla
+1 yılKullanan arkadaşlarım oldu fakat ilaçlarla düzelmedi. Umarım güzel olumlu olaylarla ilaçlara gereksinim duymayı bırakırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılinsallah:(
- +1 yıl
Korkma bu yaşa kadar geldiysen daha neler başarırsın
Soran+1 yılinsallah dedigin olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılLustral vardır en güzelinden ucururdu beni gittikce daha cok ictigimi fark edince napıyorum ben dedim
02 Yorumla
Soran+1 yılben ictm etki etmedi
Cevap sahibi+1 yılBir tane icersen etki etmez ben 3-4 tane en az bir arada icmeye baslamistim sonra 5 oldu sonrasini hatirlamiyorum zaten hastanede solugu aldim
İsmi ve kaç mg? Burada yazmak istemiyorsan mesaj at.
010 Yorumla
Soran+1 yılbiri secita 15 mg diger zyzapin 2.5 mg
Soran+1 yılsacma ama iste rahatlatio galiba yine biraz lustral blyrm ya
Soran+1 yıltamam tesekkurlr
- +1 yıl
Psikiyatrist doktoruna söyle açıklasın sana.Ben sormuştum anlattı, ben kolay kolay kullanmam.Bu ilaçlar beyinde belli hormonların salgılanmasını sağlıyor.Yani beyni uyuşturuyor bir nevi ve sen iyi hissediyorsun.Sana tavsiyem ilacı kafana göre bırakma doktorun tavsiyelerine uy.Doktor ne zaman bırak derse o zaman bırak.Ben valla şu kişisel gelişim kitapları sağ olsun bıraktım :) Tabi bir de samimiyetle gelen duayı unutmamak gerekir :)
Soran+1 yılya zaten doktora gore hareket ediyorum aynen surekli dua ediyorum zaten
+1 yıldepresanların özelliğidir bu uyku yapar korkma sıkıntı çıkmaz.
10 Yorumlabu ilaçlar nasıl alıyor doktora söyleyince direk veriyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılhastaligin olmasi lazm depresyon kaygi bozuklugu vs
Soran+1 yılpsikolog la kns o vrrio taniya gore
Evet uyku yapar bazıları.Sersem gibi olursun.Çok zor da kalmadıkça içilmesini hiç tavsiye etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılicmek zorundaym
Soran+1 yılevet gttm psikologa ilaclari o verdi zaten
Bende kullanıyorum uyku yapması doğal başlarda bir süre sonra alışırsın morelini bozma özellikle bunun için bozma onlar seni iyi etsin diye var. Hangi ilaçlar peki kullandığın?
00 Yorumlane güzel kızsın keşke kullanmasan
11 Yorumla
Soran+1 yılmecburum.s
+1 yılo ilaçlar iyi değil zanax apranax akineton ne kullanıyorsan yarım a indir ve kısa sürede kes o haplardan hiç bir şey olmuyor sadece uyuşturuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsecita ve zyzapin kullaniorum
aman dikkat et kendine böle şeyler bünyeye zarar :)) Bu arada çok güzelsin :D
00 Yorumlayapar, sarhoş gibi yapar, enerjini çok düşürür
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılGeçen sene kullanıyodum.
10 Yorumla
+1 yılselam, evet uyku yapar biraz ve acıktırabilir
10 Yorumlaben eskiden kullanıyordum insanı mallaştırıyor
10 Yorumla- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılLustral filan mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılsecita zyzapin
- +1 yıl
Bazı ilaçlar uyku yapabilir.Sabah içmen lazım bu tür ilaçları.Şimdi çıkmam lazım.Sonra konuşuruz.
hangi ilacı ve ilacın türü önemli
09 Yorumla
Soran+1 yılsecita ve zyzapin
Soran+1 yılalim zayifin zaten ya.s
Soran+1 yılinsallah.s
Soran+1 yıl:S bilmiyorm kötü bşe depresyon bkzlugu
Soran+1 yılinsallah olr.
dün aldığın ilaç uyku getirmez!
02 Yorumla
Soran+1 yıldün gece alır almaz geldi simdide uyusukluk var
Abım kullanıo ılk samanlar yapıo kanks
00 Yorumla
+1 yılalıyorum kanka. sen hangisini içiyosun :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsecita ve ZyZapin
- +1 yıl
fobin mi var
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
adı ne?
ben kullanıyorum iyide geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, ben kullanıyorum...
07 Yorumla
Soran+1 yıluyku yapiyormu
Cevap sahibi+1 yılHayır bende yapmıyor. Kullandığım hap prozac senin kullandığın ne?
Soran+1 yılsecita ve zyzapin
Cevap sahibi+1 yılAşırı mı depresyonun var?
Soran+1 yılevet asiri
Cevap sahibi+1 yılHmm, bu pek iyi değil ama tedavi edilmeyecek bir durum da yok. Bana tam olarak anlatır mısın neler yaşadığını. Sana bu konuda destek olabilirim belki. Ben araştırma yaptım bununla ilgili.
Soran+1 yılozelden anlatsam?
+1 yılCok Güzel Oluyor Dozajı AŞINCA Kaza Yapıyorsun :)
00 YorumlaYaşadığın olaydan biraz bahsedebilirmisin?
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem