Sormadılar. Kesin değil ama şüphem vardı. Reglim 10 gün gecikti. 3 kere idrar testi yaptım 3 ü de negatif çıktı. Kadın doğuma gittim ultrasonla bakıldı , rahim temiz dedi fakat sağ over da kist var dedi ve adet söktürücü yazıp gönderdi.
Hiçbir doktora hamilelik suphemden bahsetmedim çünkü. Kadın doğuma da adet gecikmesi diye gittim. Bence de yok gibi ama reglim gelmedikçe stres yapıyorum.
Seni de çok tuttum sağ olasın. Kesin gözüyle gebelik yok diyorsun öyle mi? Eğer gecikmenin 14. Günü de negatif çıkarsa dert etmemeliyim demi? Böyle şeyleri çok kafaya takan bir insanım. Kan testi de yaptırmak istemiyorum işlenir kayıtlara diye
Belime bakan doktor fıtık ile alakalı sonuçları söyledi, gebeliği görseydi söyler miydi peki? Çünkü bir önceki doktor yumurtalık kisti olduğunu söylememişti. Ben tanıdık sağlık çalışanına raporlarimi gosterdigimde öğrenmiştim. Bu arada çok teşekkür ederim.
Hayır ya olur mu öyle şey söylerdi öyle bir şey olsaydı yalnız beline bakan doktor karnına bakmadığı için bunu göremeyebilir fakat kadın doğum kesin söylerdi olsa idi o zaman da kayıtlara geçerdi zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kan testi vermek garanti sonuç verir
Beş kere farklı zamanlarda idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı. Bu kesin sonucu vermez mi
Zannetmem ama olabilir de
Sanmıyorum
Olmaz mı olur tabi
O zaman mr ultrasona göre daha mı kesin
Tabi ki de ama neye bakacakları da önemli
Bel fıtığı için çekildi. Önceki mr da yumurtalık kistimi mr raporuna yazmışlardı. Doktor söylememişti. Böyle bir şey mümkünse rapora yansır mı?
Çekmeden önce hamilelik belirtisi var mı diye soruyor ama varsa çocuga da zarar vermesin sonra
Sormadılar. Kesin değil ama şüphem vardı. Reglim 10 gün gecikti. 3 kere idrar testi yaptım 3 ü de negatif çıktı. Kadın doğuma gittim ultrasonla bakıldı , rahim temiz dedi fakat sağ over da kist var dedi ve adet söktürücü yazıp gönderdi.
O yüzden merak ettim acaba 2 haftalık gebelik mr da belli olur mu diye
Sen gebe değilsin belli her yerden bakılmış yok işte
Hiçbir doktora hamilelik suphemden bahsetmedim çünkü. Kadın doğuma da adet gecikmesi diye gittim. Bence de yok gibi ama reglim gelmedikçe stres yapıyorum.
Yapma takma kafana bırak akışına az zaman ver kendine o da yoluna girer ilaçlarını ihmal etme
Seni de çok tuttum sağ olasın. Kesin gözüyle gebelik yok diyorsun öyle mi? Eğer gecikmenin 14. Günü de negatif çıkarsa dert etmemeliyim demi? Böyle şeyleri çok kafaya takan bir insanım. Kan testi de yaptırmak istemiyorum işlenir kayıtlara diye
Evet kayıtlara geciyor estağfurullah ne çok tutması zaten buralardayım dert yapma takma kafana 14. Gün de yapsan yine negatif çıkacak içini ferah tut
Belime bakan doktor fıtık ile alakalı sonuçları söyledi, gebeliği görseydi söyler miydi peki? Çünkü bir önceki doktor yumurtalık kisti olduğunu söylememişti. Ben tanıdık sağlık çalışanına raporlarimi gosterdigimde öğrenmiştim. Bu arada çok teşekkür ederim.
Ve bir de soylemese bile bunu raporda belirtir mi ,
Hayır ya olur mu öyle şey söylerdi öyle bir şey olsaydı yalnız beline bakan doktor karnına bakmadığı için bunu göremeyebilir fakat kadın doğum kesin söylerdi olsa idi o zaman da kayıtlara geçerdi zaten
Anladım. Sanırım rahat olmalıyım. Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Belli olur
Ultrasonda 4.-5. haftalardan itibaren belli olur yazıyordu. O zaman mr da hemen belli olur kesin mi? Peki bunu rapora yazarlar mi
Görünmez