Hamilelikte 2. Ay adet görülür mü?
Yoğun bir kanama ise (regl gibi) anormaldir ama bir damla kadarsa korkma sakin ol ve doktoruna yine de git. Hormonlardan kaynaklı olduğundan vücut henüz hamileliğe tam manasıyla alışmamıştır.
Biz ilişkiden 1 ay sonra hamilelik testi yaptık sonuç negatif çıktı ve ondan öncede 3 4 defa test yapmıştık ama hep negatif. Kız arkadaşım regl olduğunu söylüyor. Normalde 5 gün sürermiş fakat 4 gün sürmüş. Şimdi tekrar adet olmasına yaklaşık bir hafta var fakat bazen karnında sıkışmalar oluyor. Ve dün farkettiğimde göğüslerinde büyüme olmuş. Acaba hamile midir? Yani ilişkiden 1 ay sonraki test doğru mudur?
Regl dönemine 1 hafta kala yumurtlama tabii ki olabilir, birliktelik sonucunda kadın hamile kaldıysa bu bebeğin hamilelik ayı önümüzdeki regl ayına hesaben 20 günlük bebek anlamına gelir. Eğer regl olunmamışsa 10 günü geçmişse regl döneminden itibaren o zaman test yapılır ve kesin sonuç ancak o zaman alınır.
Anlamadım ya biraz daha açabilir misiniz?
Kadın hamiledir ama 9 ay bile olabilir üstüne görme dediğimiz hadiseyi görebilir bunu da unutmayın.
Bu linke tıklatın tüm bilgilere erişirsiniz...
jinekoloji.com/hamileyken-ustune-adet-gorme-nedir/
Kimi hamileliklerde olabiliyor yinede doktora gitmek iyidir sıkıntı olabilir..
Peki normalde 2. ay adet olması gerekiyor mu yoksa adet olmaması mı lazım?
Diyorum ya bunun belirli bir zamanı yok ilk ayda görebilir 6. ayındada görebilir ama hamilelerdede çoğunluk görmesede adet gören var ama ni seferlik ya da 2 sefer olan bisey bu sürekli her ay göremez
Cevap
2Cevap
Ben hamile kalır kalmaz adetten kesilirim. Ama iki teyzemde hamileyken 9 ayda adet görmüş. Iki ayda görülebilir oyüzden
Peki normalde 2. ay adet olması gerekiyor mu yoksa adet olmaması mı lazım?
bir idrar testi alın yani o kdrini anca kadın doğumcu bilir
Biz ilişkiden 1 ay sonra hamilelik testi yaptık sonuç negatif çıktı ve ondan öncede 3 4 defa test yapmıştık ama hep negatif. Kız arkadaşım regl olduğunu söylüyor. Normalde 5 gün sürermiş fakat 4 gün sürmüş. Şimdi tekrar adet olmasına yaklaşık bir hafta var fakat bazen karnında sıkışmalar oluyor. Ve dün farkettiğimde göğüslerinde büyüme olmuş. Acaba hamile midir? Yani ilişkiden 1 ay sonraki test doğru mudur sence?
Hamile falan değil o
İnşallah ya. Ama korkuyorum işte takıntı yaptım sanırım. Aklımdan atamıyorum bir türlü. 1 buçuk aydır neler neler düşünüyorum :(
Ama gerçektende göğüslerinde büyüme olmuş. Yani bende farkettim. Neden olabilir peki o? Adet dönemi yaklaştığı için olabilir mi?
Adet dönemiyle ilgilidir. Adet günü geçince testi tekrar yapın teste gözükmüyor sa yoktur zaten
Yöreden yöreye değişir
Hamilelikte adet gorulmez
Hayırdır kardeşim :)
saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar