Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada geceleri rüyamda bir balonun içinden çıkan veli kafaları gör yorum her biri bir ağızdan hocM bizim çocuğun notunu yükseltin hocam biz şu ödevi anlamadık hocam sözlü notunu s ü şğk vermişsiniz gibi soru soran veli kafaları görüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu velileri watsapptan ekleme olayı pandemide başkası ve okul yönetimi velilere watsap grubu oluşturmamızı istiyorr dolayısıyla her bir velide numaramız var gecenin yarısında erkek veli görüntülü arıyor bu uyur mu diye hiç düşündüğü yok başka Bi veli hocam bizim çocuk anahtarı evde unutmuş Bi zahmet söyleyiverin diyır bçyoe şeyler özel hayatım yok eve gel yorum yine veli yine öğrenci bu durum sinir sistemimi çökertti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fazla stres ve düşünceden kaynaklı.
noroloji başta sonra diğerlerine git derim ama iş stresi belli
Yani şimdi okudum da artık nörologlar depeesan ilaçlar yazıyormuş benim de A ridepeesana ihtiyacım var cidden Bi gün Bi öğrenci elimde kalacak diye korkuyorum öyke saygısız haddini bilmezler var ki çileden çıkıyorum zor tutuyorum kendimi vurmansk in vursan zaten hoca suçlu oluyo
her şey öğrenciden yana artık geçti bizim zamanda böyle değildi gül biter derlerdi de işta :) yani çok depresan da hani sersem eder kafa izni de rapor da alsan tatile çıksan
Akşam goruntuku aramak nedir akşamları velilerden gelen aramalara cevap vermeyin derim
Bir mesafe olması şart herkesin birbozeli var
Cevap vermiyorum zaten ama velinin bu kadar düşüncesiz olması şaşırtıcı öğretmfmiz diye hiç özel hayatımız yok sanıyorlar sanıyorlar ki okul dışında da geceye karar onların çocuklarıyla ilgilenmek zorundayız
Maalesef öyle öğretmenleri okulları bakıcı gibi görüyorlar kendileri ise gidiyor öğretmen çocuğu okulda baksın bu düşünce maalesef çok kotu
Bence herkese numaranızı vermeyin hele öğrenci velilerine
Kesinlikle
doktorlara gitmeden önce yapılacak alternatifler var bence
O kadar etkilenmişsin ki yazına yansımış
Maalesef bu iktidar yüzünden öğretmene saygı kalmadı, mğretmenlere de serbest kıyafet ile başladı bu süreç.
Katılıyorum bütün hocalar aynı sıkıntıyı yaşıyor ama benim s iş mir sistemim çabuk çöktü sanırım insanla uğraşmak çok zor
Kardeşim de öğretmen, neler çektiğinizi biliyorum
Öyle
Zamane çocukları ve onların anlayışsız velileri öğretmenler için sorun oluyor
Valla tahtaya yazı yazıyorum öğrenci dşyo ki hocam biz yazmasam olur mu siz fotosunu çekin bz evde yazarız diyo gel de sinirlenme cidden ne saygı ne bişey bir kız öğrenci göbeği açık kıyafet g iş yğyır okulda başka hocam göbeğine bakıyorlar diyor açarsam bakarlar normal diyorum okulda böyle kıyafet yasak diyorum veli ertesi gün hocam bizim kızın kıyafetine karışamazsınız diye geliyor
Serbest kıyafet olmasın diye uğraşan öğretmenleri o zaman linç etmeye çalıştılar
Denek ki okulda donla gezen öğrenci olsa bişey diyemiycex
O zaman türban meselesini bahane edip kamu oyu baskısı yaratıldı, o zaman serbest kıyafet isteyenler sonra pişman oldular ama iş işten geçmişti
Bu devirde normal işiniz zor
Sakın gitme ilerde siciline olumsuz etkiler
Ciddi misin nöroloğa giderim ozmn direk psikiyatri ye gitmem
Bak o olabilir aman yinede dikkat et
Fazla stres ve düşünceden kaynaklı. Kafaya takmamaya başka şeyler düşünmeye çalışın yine de bir piskologdan randevu almayı ihmal etmeyin hocam
Psikolog da dinlet dinler gönderir ilaç da, yazmaz bana ilaç lazım sakinleştirici gibi
Gidene kadar papatya çayını deneyin bende içiyorum arada baya sakinleştiriyor
Bende aynı şekilde zamanla bunlar oluyor hocam
Görevin kadarını yap detaylarla ilgilenme
işlemez sicile
Bizim burada devlet hastahanesi var oraya gidicem mecbur yani antidepresan yazınca, da e devlette gözükür mebbis te gözükmez ama daha önce Bi kaç yası okudum direk deli diye damfalıyokarmış
Deli denseydi bana denirdi, bak seninle iki insan gibi güzel bir anlatımla diyorum. Ben bu halimle sicilsiz uluslararası firmalarda gizli çalıştım sende. Disiplinli ol gereksiz şeylerde insanları tersle durum özetli izahlı ol idrak ettir her şeyi yüz verme derim ağırlığını koy koymazsan devam eder.
Öğrenciye en ufak bir kızdığında veli okula geliyor bazı öğrenciler hocaya gıcık gittiyse hoca beni dövdü diye yalan söylüyor velisi okula geliyor bikaç hocamızın başına geldi
Senin durumunda bir yakınım olsa, kamu falan dinlemezdim. Korurdum ama gerekenide yapardım bu insanların cahilliği yüzünden sağlığından olacaksın.
Evet ama önce nöroloğa gidicem yojsa ni öğrenci elimde kalacak Bi gün
psikiyatriste gitmeniz lazım sinirlerinize orası bakar nörolog ayrı bir konu.