Kamuda 10 yıllık öğretmenim öğrenci veli sıkıntısı derken ellerde seğirmeler uyku sorunları ani öfke patlamaları oluşmaya başladı?

Daha üönce hiç depresyon hapı kullanmadım. Ve hiç psikiyatriste gitmedim velilerin geceleri warsapran görüntülü aramaları herşeyi sorun haline getirmeleri öğrencilerin erhenliktrki saygısız tavırları VS. Ama sakin olup mesleğimi daha iyi iceaa etmek istiyorum. Psikiyatri ye mi nörlolojiye mi gitmeliyim bir de psikiyatri ye gitsem siciline işler mi antidepresan verecek muhtemelen

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada geceleri rüyamda bir balonun içinden çıkan veli kafaları gör yorum her biri bir ağızdan hocM bizim çocuğun notunu yükseltin hocam biz şu ödevi anlamadık hocam sözlü notunu s ü şğk vermişsiniz gibi soru soran veli kafaları görüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu velileri watsapptan ekleme olayı pandemide başkası ve okul yönetimi velilere watsap grubu oluşturmamızı istiyorr dolayısıyla her bir velide numaramız var gecenin yarısında erkek veli görüntülü arıyor bu uyur mu diye hiç düşündüğü yok başka Bi veli hocam bizim çocuk anahtarı evde unutmuş Bi zahmet söyleyiverin diyır bçyoe şeyler özel hayatım yok eve gel yorum yine veli yine öğrenci bu durum sinir sistemimi çökertti
Kamuda 10 yıllık öğretmenim öğrenci veli sıkıntısı derken ellerde seğirmeler uyku sorunları ani öfke patlamaları oluşmaya başladı?