O zaman dolaşım bozukluğudur. Karıncalanmanın tam tabiri şöyle: Bir dokuda uzun süre besin ve oksijen alışverişinin yanında sinir iletiminde aksaklık olursa karıncalanma olur. Çok ters pozisyonlarda uzun süre kalmaktan falan olduğu gibi, hareketsizlikten de olur. Kan dolaşımının o bölgede düzenli olmayışının da işareti olabilir. Damar tıkanıklığı da olabilir. Karıncalanmada deri normalden çok fazla uyarılır. O yüzden öyle bir his oluşur.
Yemek yememek karıncalanma yapmaz. Baş dönmenin sebebi o olabilir. Şekerin düştüyse. Yemek yemek çok güzel nickine sahip biri olarak yemek yememen de ironik :D
İştahsızlığın sebebi ne? O da önemli. İştahsızlık da hastalık belirtisidir. Bir şeyler atıştır, baş dönmen geçmezse söyle. Karıncalanma tam olarak nerede?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde kan akışı yavaş olduğu için sanırım
Üstüne oturmak hareketsiz kalmak ya da aşırı derecede hareket nedeniyle kan dolaşımı yükseliyor
Dolaşım bozukluğundan olur. Susuzluktan da olabilir.
Su içiyorum aslında
O zaman dolaşım bozukluğudur. Karıncalanmanın tam tabiri şöyle: Bir dokuda uzun süre besin ve oksijen alışverişinin yanında sinir iletiminde aksaklık olursa karıncalanma olur. Çok ters pozisyonlarda uzun süre kalmaktan falan olduğu gibi, hareketsizlikten de olur. Kan dolaşımının o bölgede düzenli olmayışının da işareti olabilir. Damar tıkanıklığı da olabilir. Karıncalanmada deri normalden çok fazla uyarılır. O yüzden öyle bir his oluşur.
Yemek yemedim bugün ondan olabilir mi?
Yemek yememek karıncalanma yapmaz. Baş dönmenin sebebi o olabilir. Şekerin düştüyse. Yemek yemek çok güzel nickine sahip biri olarak yemek yememen de ironik :D
Normalde yerim de bugün iştahım yok
İştahsızlığın sebebi ne? O da önemli. İştahsızlık da hastalık belirtisidir. Bir şeyler atıştır, baş dönmen geçmezse söyle. Karıncalanma tam olarak nerede?
Kollarım ve bacaklarımda istahsizligim da bugün biraz keyifsizim ondan sanirim hiç bir şey yemek istemiyorum
Sabahtan beri hareket etmemiş olma ihtimalin?
Ettim dışarı falan da çıktım hatta
Ne zamandan beridir karıncalanma ve baş dönmesi var?
2 3 saattir
Ters bir pozisyonda uzun süre kalmadıysan bir tansiyonuna baksana.
Tansiyon aleti yok evde
Nasıl bir ev? Öğrenci evinde falan mısın? Gözlerinde sararma, göz altlarında morarma, elinde kolunda morarma benzeri şeyler, uyuşukluk var mı?
Kan akısı gitmemesinden bildigim kadar
Syran iç
Meth mi içtin
O ne be
Uyuştutucu
Yok
Anladım esmersin utanıyon
Metanfetamin- Methanefethamine orijinal adıyla. Sentetik uyuşturucu. Bir çok kişi adını Breaking Bad dizisinden duydu.