Yastıktan spatula ile kazısalar yeridir. Kalkamıyorum yerimden. Her tarafım ağrıyor, yorgun oluyorum.
Neyim var benim :/ bir öneriniz var mı bana?
Neyim var benim :/ bir öneriniz var mı bana?
Evet var sabahları 5'de kalkıp akşam en geç 10'da uyu. Sabah kalktıktan sonra en az yarım saat yürüyüş yap. eve gelip bir duş sonrasında kahvaltını yapıp işine/okuluna git. Devamında öğle 12'de öğle yemeğini ye. Öğleden sonra 3 gibi atıştırmalık bir şeyler ye ceviz, badem, fındık gibi ama çok az. Akşam 6 gibi yemeğini yedikten sonra yarım veya bir saat daha yürüyüş yap eve gelip duşunu al. 10 gibi zaten uykun gelir. 3-4 gün sonra zımba gibi kalkarsın.
Allah analı babalı büyütsün:-) 2 çoçuğun varsa tatlı bir yorgunluktur seninki. ama düzenli yaşamda dinlenme maks. Oluyor.
Fazla uyumak ya da az uyumak buna sebep açar. Ayrıca stres varsa yine aynı durum olur. Sana önerim ne az ne fazla tam tamına 8 saat uyku. 1 Hafta böyle geçir farkı hissedeceksin. Bendede vardı aynı sorun Supradyn kullandım yaklaşık 20 gün sabahları hiç öyle bir derdim olmuyor artık içindeki q10 maddesi hücre yenileyen bir yapıya sahip asıl kullanılan da o zaman. Eğer 8 saat uyku deneyip yinede bu rahatsızlığın devam ederse mutlaka Supradyn dene derim. Denendi :)
Şahsen ben doktora danışmadan eczacı tavsiyesi ile kullandım hiçbir yan etkisini görmedim aksine yenilenmiş gibi hissediyorum. İnternette iştah açıyor gibi yorumlar var fakat hepsi spekülasyondan öte değil. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin :)
mevsim geçişlerinde olabiliyor, uyku kaliten de iyi olmayabilir şayet kansızlığın falan yoksa bir multivitamin kullanabilirsin. baya iyi gelecektir
Cevap
6Cevap
Vitamin kullan diyeceğim ama vitaminsiz olduğun belli değil. Önce kan değerlerine baktır eğer normal ise dahiliye seni diğer gerekli polikliniğe sevk eder.
üzerinde ağırlık vardır, Felak Nas ve Ayetel kürsü oku
Vitamin değerlerine baktır mutlaka vitamin eksikliği halsizlik yorgunluk yapabilir eğer vitamin değerlerin normal çıkarsa nazar olabilir bende nazar degdiginde üzereimde ağırlık yapar gözlerimi bile acamam
aynen bende öyleyim buldun mu bir çaresini
Aslında önce kan değerlerine bakmak gerekli.
fibromiyalji sendromu
yatmadan sureklı ılık suyla duş al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?