Sağlık Bitkili meyveli çay önerisi verir misiniz? intaharEdicem Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne içiyim bi tane içtim mükemmel (doğadan böğürtlenli) ama hep içilmez galiba bunlar dimi, başka öneriniz var mı kaliteli olsun bu arada? Bitkili meyveli çay önerisi verir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Vişneli olan güzel markası aklıma değil 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Görseldekini çok severimAynı markanın elma çayı da güzelVe bunun tadı baya baya güzel tavesiye ederim 1 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ananaslı yeşil çay güzel 0 2 Yorumla intaharEdicem +1 yıl Bi an anama küfür ettin sandım zjsösvssö Yorumla Blacklonghair +1 yıl aahahah küfür sevmem Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Avakado yapragı kaynatıp iç 😋 0 2 Yorumla intaharEdicem +1 yıl avokadoyu bulduk da yaprağı kaldı Yorumla intaharEdicem +1 yıl bak daha avakado bile yazamıyorum o kadar fakirim Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Sen bi kızılcık şerbeti iç reis 0 1 Yorumla intaharEdicem +1 yıl tatlı şeyler yiyemiyorum özellikle şerbet gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vişneli olan güzel markası aklıma değil
Görseldekini çok severim
Aynı markanın elma çayı da güzel
Ve bunun tadı baya baya güzel tavesiye ederim
Ananaslı yeşil çay güzel
Bi an anama küfür ettin sandım zjsösvssö
aahahah küfür sevmem
Avakado yapragı kaynatıp iç 😋
avokadoyu bulduk da yaprağı kaldı