Sağlık Çok gıdıklanır mısın, çok gıdıklanmak sağlıklı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Çok gidiklanmak sağlıklı mı Güncellemeler+1 yıl Gidiklanmak insanı mutlu eder mi Çok gıdıklanır mısın, çok gıdıklanmak sağlıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mnbb111111 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence sağlıklı. İnsanın böyle de olsa kahkaha atması gerekiyor. Ayrıca gıdıklamak ve gıdıklanmak özgürlüktür 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Küçükken amcam bi gün sürekli gıdıklamıştı en son altıma etmiştim jkjjfjd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok kotu bir durum Yorumla theastro +1 yıl 3 5 yaş olunca pek sıkıntı olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Ben bağlayıp gıdıklamaya bayılırım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla ezuha92 +1 yıl Ben gıdıklarken mutlu oluyorum Yorumla Soran +1 yıl İsmin ne Yorumla ezuha92 +1 yıl Arda. Noldu ki Yorumla
serverus00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl baya var bende. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tikiniz mi var Yorumla serverus00 +1 yıl maaleseff. Yorumla
onemsiz777 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hem gıdıklanırım, hem de gıdıklarım 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gıdıklanmam pek sen 2 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben gidiklanirim. ama dayanabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden Yorumla Soran +1 yıl Ayak tabanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyif alıyorsun anladığım kadarıyla 😃 Yorumla Soran +1 yıl Bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim gıdıklıyor ki seni 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Aile arkadaş falan Yorumla Soran +1 yıl Seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırdım biraz bizde kimse kimseyi gıdıklsmazz 😃 Yorumla Soran +1 yıl İyi mis Yorumla
leylakbkc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok fazla gıdıklanıyorum özelikle boğazımdan 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok uğraşan oluyor mu Yorumla leylakbkc +1 yıl Yok aslında olmaması daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla leylakbkc +1 yıl Hoşuma gitmiyo Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı. Normal. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok hafif yani Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Hafif demedim. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl. yani. Yorumla
Çokşaşırtıcıbirisim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sağlıklı değil insanın nefesi kesiliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzun süre yapıldığında evet Yorumla Çokşaşırtıcıbirisim +1 yıl ben gıdıklanmam ama iyi gıdıklarım kafayı yediririm :D Yorumla
MrsMandalina Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gidiklanmam 1 1 Yorumla Mnbb111111 +1 yıl Tickler eli değmeden emin olma :) Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl maalesef 0 1 Yorumla SueɹrdʞuɔnK +1 yıl Etmez Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok değil az 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence sağlıklı. İnsanın böyle de olsa kahkaha atması gerekiyor. Ayrıca gıdıklamak ve gıdıklanmak özgürlüktür
Küçükken amcam bi gün sürekli gıdıklamıştı en son altıma etmiştim jkjjfjd
Çok kotu bir durum
3 5 yaş olunca pek sıkıntı olmuyor
Yani
Ben bağlayıp gıdıklamaya bayılırım
Öyle mi
Ben gıdıklarken mutlu oluyorum
İsmin ne
Arda. Noldu ki
baya var bende.
Tikiniz mi var
maaleseff.